- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benzetmem hoş olmamış olabilir ama kendinizi benim yerime koyun lütfen siz olsaniz ne derdiniz ve bu çocuğu kendisi istedi ...O yapmamis gibi nasil cirkin bir benzetme!
Adam bi sey demeden sen kafanda nasil boyle kurup yakistiriyosun bu sozleri??
Sanki haberi yokmus, o yapmamis gibiymis! Adam oyle mi dedi? Cocuk benden degil mi dedi?
Ne gereksiz benzetmeler yapiyorsunuz ya!!![]()
Kizlar yeni uyeyim fazla bilmiyom kullanmayi kusura bakmayin
Sordum bikac dakika sonra dedim niye boyle davrandin cvp duygularim karisik dedi
Benzetmem hoş olmamış olabilir ama kendinizi benim yerime koyun lütfen siz olsaniz ne derdiniz ve bu çocuğu kendisi istedi ...
Konuşun tabi ki. Belki canı başka bir şeye sıkkındı. Size söylemediği bir iş sıkıntısı olabilir belki, maddi kaygıları vardır.Arkadaşlar bes yillik evliyim ilk cocugumu dogumda kaybettim simdi oglum iki yasinda kocamla isteyerek üçüncü cocuk icin korunmayi 6 aydir biraktik ve dun kocama hamile oldugumu soyledim sonra kocam o yapmamis gibi ve haberi yokmuş gibi tepkisiz kaldi sizce ne yapmaliyim kocama nasil davranmaliyim cok zoruma gitti ve cok üzüldüm
O yapmamis gibi nasil cirkin bir benzetme!
Sanki haberi yokmus, o yapmamis gibiymis! Adam oyle mi dedi? Cocuk benden degil mi dedi?
İşte bir sıkıntısı olabilir, ya da başka bir sıkıntısı, hemen peşin hükümlü olmayın. Az önceki yorumumda yazığım şekilde yaklaşın derim, eleştirmeden..Benzetmem hoş olmamış olabilir ama kendinizi benim yerime koyun lütfen siz olsaniz ne derdiniz ve bu çocuğu kendisi istedi ...
O yapmamis gibi nasil cirkin bir benzetme!
Gerçekten daha önceki hamileliklerim çok zor geçti ve ikisinde de ayrı ayrı sorunlar yaşadık hiç tam sevinemedik bende çok kötüyüm duygularım çok karışık...Belki o an icin maddiyat dsundu belki ilk hamileliginizi söylediğiniz andaki hali geldi gözünün önüne kaybetmiş olmanın verdiği üzüntüyle böyle bir ruh haline girdi ..Yani bilemeyiz ki..Diğerlerine tepkisi nasıldi?
Sanırım karı koca tepkisiz kalmayı seviyorlar.
Arkadaş bize de tepki vermediğine göre...
@Bir-Dost Sağol tatlım![]()
Teşekkürler☺Duyguları karışık olabilir kaybetmekten korkuo olabilir evlat bu sonuçta ya yine giderse diye düşünebilir üzülme bak o biraz büyüsün canlansın düzelir herşey git sarıl eşine öp kokla yapma böyle üzme beni de hersey güzel olacak Rabbim büyük falan de destek olun birbirinize susup köşene çekilme bebeğini de üzme