• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin tlfonu

Yastiginin altina koymussa hersey hayal.
Numarayi almak kolay olmuycakti o belli.
Keske uyumus gibi yapsaydin davranislarini gozlemlerdin bari.

Yarinda beraber aramiycaksiniz oda belli. Yada bi kac isrardan sonra tamam diycek ve telefon acicak senle beraber. Ya arkdasi olucak baskasinin numarasindan! aramis olan yada yanlis numara. Calstigi yerden sormus olucaksin yani.
Uykusu agir aldim tlfonu ama kadin resmi var watsapta birde durumuna uyuz oldum sabaha ariycam onla yoksa bana kizar

Kizlar tlf aldim numarayi watsaptan kaydettim bir kadin 2 cocuga sarilmis genc bir kadin.
Hic bir insan olesine girmiyor hayatimiza❤❤ yazmis durumunu:KK64:
Bisey anlamadim umarim yanlis numaradir
İnternetten geçmiş dökümana bakabilirsin onlıne işlemlerden,aradığı ve mesaj attığı numaraları görürsün.

Kizlar tlf aldim numarayi watsaptan kaydettim bir kadin 2 cocuga sarilmis genc bir kadin.
Bence numarayı ve resmi eşinin sen uyurken silemeyeceği bir yere kaydet. Sona bir güzel uyu. Eşinin sabahki durumuna göre düşünürsün gerisini.

Bence uyumuş numarası yap o uyuduktan sonra numarayı al.Sabahta yanında arasın dinle.Belki telefonu tuvalete falan götürüp karşıda ki kişiyi uyarabilir.O yüzden numarayı aldıktan sonra whatsaptan ekle yada başka yollarla kimin olduğunu öğren

Cocuklari olabilir bir bayan neden bu saatte arasin ki yanlis numara ihtimali cok mantikli gelmiyor acikcasi sabah esinize aratın bence.

Bilgileri mail olarak kendine at
Telefonundan sil
Programlardanda bi arattir
Ismini fln bulursan sosyal medyadan aratirsin bide

Uykusu agir aldim tlfonu ama kadin resmi var watsapta birde durumuna uyuz oldum sabaha ariycam onla yoksa bana kizar

her operatörün bi numarası var
oraya mesaj atıyorsunuz
online işlemeler için şifre geliyo anında
eşinizin telefonuna şifre isteyip internetten konuşma dökümüne baksanız
aynı numarayla konuşulmuş mu konuşulmamış mı
illa şimdi yapmanıza gerek yok
ne bileyim duşa girer vs
2 dk bi olay

Telefon hazir elindeyken whatsapp webi indirebilirsin aslinda. Whatsapp web diye bi program var. Lazim olanlar sadece bi akilli telefon bide bi bilgi sayar/ laptop.Indirdigin an whatsappta ne yaziliyosa aninda laptopada geliyor. Bunu gecen gun bi uyemizde yaptik ve indirdikten 3 saat sonra eteklerden taslar dokulmeye basladi. Esinin telefon hangi marka?

yanlis numaradir diye dusunuyordum bosuna takiyorsun diyecektim, ta ki telefonu yastigin altina saklamis diyene kadar.. var bu isin icinde bi is. Esin mudur filan mi bi yerde belki calisanlardan biri ise gelmeyecek onu bildircekti ne bileyim aklima baskada bisey gelmedi.

Yani yazık hakikatten, Ada'm buradaki yorumları okusa değil yastık altına koymak; kilitli kasaya koyardı telefonu.

Arkadaşım, rahatsız olabilir ve bunu sabah eşinizle konuşabilirsiniz. Ama ötesi hakikatten korkutucu. Yağlı - kaslı bir erkek fotosu çıksaydı whatsapp'ta rahatlıkla uyutacak - uyuyacak mıydınız?

Ya tabi ki bir göz uykudayken öbürü açık olacak, ama bu denlisi hele ki adam haklıysa aranızı çok kötü bozar.

Telefon hazir elindeyken whatsapp webi indirebilirsin aslinda. Whatsapp web diye bi program var. Lazim olanlar sadece bi akilli telefon bide bi bilgi sayar/ laptop.Indirdigin an whatsappta ne yaziliyosa aninda laptopada geliyor. Bunu gecen gun bi uyemizde yaptik ve indirdikten 3 saat sonra eteklerden taslar dokulmeye basladi. Esinin telefon hangi marka?
Whatsapp web'de silinen konusmalarda gözüküyor mu?

Bi site var numarayi sorgulatip adini soyadini ogrenebilirsiniz. Daha sonra sosyal medyadan iyice arastirip hakkinda bilgi edinirsiniz.

Bide bence sabah esine hic bir sey soyleme hatirlatma, bi sure boyle caktirmadan takip et. Eger sabah sorgularsan bisey varsa hepten saklayacaktir. Sessiz sakin takip et sen

Bide bence sabah esine hic bir sey soyleme hatirlatma, bi sure boyle caktirmadan takip et. Eger sabah sorgularsan bisey varsa hepten saklayacaktir. Sessiz sakin takip et sen

Evet boyle yapmalisin.
Unutmus gibi yap.
Dedgim programi indirmek istersen mesaj at. Hadi bakalim yeni bi mecaraya atiliyoruz kk hanimlari olaraktan. Ama insallah bari bu sefer haksiz cikariz. Insallah kocan sucsuzdur:110:.

Telefonda en son açılan programlari kapatmayi unutma sakin, bdv de birisi eşine programı kapatmayı unuttugu için yakalanmıştı.

Back
X