KOCAMIN TRİBİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz başta söylediği o terbiyesizce cümlenin üstünü örtmek için saçmalıyor
Oyuna gelme konunun değişmesine izin verme
Sen benim tipimle dalga geçtiğin sürece aynı cevabı alacaksın diyin bence

Eşin başta çok büyük terbiyesizlik etmiş öncelikle. Ama sen ciddi söylediğini düşünmüyorum diye o konuda eşini savunup kendinin hatalı olup olmadığını sorguluyorsun. Bana çok garip geldi açıkçası. Öyle düşünüp düşünmesinin ne önemi var. Söz ağızdan bir kere çıkar. Bunu diyen adama az bile cevap vermişsiniz. Kendi ağzına geleni söylesn siz sadece karşılık verdiniz diye kızıp küssün. Nefret ederim kız gibi trip atan adamlrdan.nasıl çekiyorsunuz bilemedim. Ama iyi bir ders vermeniz lazım. Laftan anlamıyorsa kendimizi iyi ifade edecek bir mektup yazın.

bunu ciddi söylediğini düşünmüyorum zaten.normalde ilgilenir benimle.saçmalıyor kavga edince sadece öyle düşündüğünü bilsem durmam yanında.evet yav adam telefon fırlatmış kadına.

Son düzenleme:
Bence kavga esnasında insanlar içlerinde sakladıklarını dile getirirler. Hem o tv deki hatunlara ayy ne tatlı diyoda sen niye diyemiyormuşsun. O pişman olacağına sen olmuşsun ben oyle anladim yazdiklarindan.

Siz eşinize aynı noktadan gem vuruyorsanız, ''O kadını begenıyosun'' tribi kısasa kısas bence.. Ya size farkettırmek ıcın boyle davranıyor.. Yada gercekten cocuk...

hem suçlu hem güçlü. eşim bana sende tip yok dese 1 yıl konuşmam sanırım.
ben çok kırılırım böyle şeylere eşime bakış açım değişir. ben 500 kilo da olsam 30 kilo da olsam zenci de olsam pamuk gibi beyaz da olsam, engelim de olsa olmasa da bana o lafı diyemez, dememeli.
sen şımartmışsın adamı. bırak gitsin ne hali varsa görsün.
sanırım çok sinirlendim!

Tip desen tip yok Kim ne yapsın seni benden başka mi?? Gerçekten bu erkekler kadınlardan daha sivri dilli..
Ezdirme kendini cnm alttan alıcak laf söylemiyo ki alttan alma bu adamı
Hiç muhattap olma evde o yokmuş gibi davran arada dışarı çık arkadaşlarınla takıl kafanı dağıt
Çok merak ettim kendi çokmu tipliymiş
Tipli tipsiz güzel çirkin kavramında kullanılıyor galiba.. Eee sizide beğenmiyorsa niye evlenmiş ben sinir oldum kocanıza kusura bakmayın çok aşırı kaba

Suçlu olan siz değilsiniz adam size hakaret ediyor gerçek düşüncesi de bu değil diyorsunuz. Bence hatasını biliyr ve suçunu bastırmak için böyle saçmalıyor. Allah kolaylık versin işiniz zor bu adamla.

Eşinin küsüp gidesi varmış canım .. Haketmiş eşin o lafı ..
Öyle lafa böyle cevap yapacak birşey yok ..

kocanızın duygusal zekası mı derler duygusal yaşı mı derler ne derler, 14te takılı kalmış sanırım. ne kadar saçma. sakın geri adım atmayın, ne kadar saçma davrandığını anlasın.

O istedigini soyleyecek, yapacak, sen susacaksin, sen de soyleyince kusecek bitti bu is diyecek. Yok oyle bi dunya. Kusura bakma da kocan kendini senden cok üstün goruyo. Ben olsam o eve gelmeden valizine bikac esya koyar daire kapisinin disina koyardim. Bu is oyle bitmez boyle biter diye. Agzinin ayari yokmus onun da. Laflarini olcup tartmayi ogren oyle gel diye de not yaz.

bu cümleden jonny deep begendiğiniz cıkıyor ortaya
ama suçlu siz değilsiniz

ene bir kavga esnasında bana tip desen tip yok kim ne yapsın seni benden başka dedi
bakın belki gözden kaçıyor ama..Adam resmen sana tipsiz demiş :) ve bu nedir biliyormusun..İnsanın karşısındaki birinsan hakkında gerçekten neler düşündüğünün,kavga esnasındaki sinirin verdiği cesaretle dobra bi şekilde söylenmesinin açıkca yaşanmış halidir..Yani burda evi terketmesi gerekn ve şu soruyu sorması gerekn kişi sizsiniz..Demek sen iiçten içe benim bir tipsiz olduğumu düşünüyorsun, ki bunu sinir anında ağzında kaçırdın..ben tipsizsem demek beğendiğin başkası var bana kıyasla..peki söyle sen kimi beğeniyoesun hayalindeki eş modelin kim.. bakalım ne cevap verecek..

Kendi söylediği çirkin sözleri örtmek için üste çıkmış hödük adam! Zeytinyağı karakterli! Bir kere kendinizi savunmaya çalışmışsınız sonra ne diye geri adım atıyorsunuz?? Johny deepe benzetiyorum seni falan demişsiniz adam da kendini haklı görüyor şu an.
Yukardaki arkadaşa katılıyorum, valizine bir kaç eşya doldurup koy kapının önüne bakalım tipini beğendikleri kabul edecek mi ayarsızı!

Kompleksli çocuk gibi küsüp gitmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…