KOCAMIN TRİBİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
her ne olursa olsun kavgada saygı çerçevesini aşmamak lazım sizin eşiniz size söylediği kelimeler pek de hoş değil...ayrıca sizin söylediğinizde birşey yok kendinize de angelina jolie değilim demişsiniz kızıp evden gidiyorsa bırakın gitsin ben olsam hiç ses çıkarmazdım ....

E angelina'yi da begeniyorsunuz o zaman biseksüel misiniz siz? Esiniz söyledigi lafı bastırmak icin demis belli ki bu çıkışı. Ne diyim Allah sabır versin size, esinize de akıl fikir

teselliniz çok hoşmuş ay çok özür dilerim ama güldüm:))))
heyheyleri mi üstünde eşinizin buluttan nem kapıyor ki? anlamadım valla sakinleşmesi lazım bence biraz

kıskanmış resmen de ne saçma ama

Kendisi ağır konusmus sonrada suçunu bastirnak icin uste çıkmış konuyu degistirmis uyanik bi kocaniz var gibi Johnny deep i herkes beğenebilir sonucta sanatçı sanki tskin Çevrenizde n birini örnek vermissiniz gibi hava yapmış asil konuya dönün bence

Evet beğenemez miyim o yüzden ünlüler zaten.. Sanki kocalarımız Angelina jolie falan beğenmio... Senin tipine de benden başka kimse evlenmezdi aynaya bakıyo mu hiç kocan..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…