- 3 Şubat 2019
- 36
- 21
- 38
- Konu Sahibi lavanta777
-
mahallede sokak aralarinda ya da bos tarlada.yani anliycaginiz ortada cekilen bi manzara da yok.birgun az kalsin bir evin balkonuna dusuyordu :)Dronu nerede ucuruyor cok merak ettim.
bu arada 50bin lira babama borcumuz var buna ragmen boyle seylere bakmasi beni gicik ediyor.benim de eşim meraklı, bizde de var :) son aldığını 6000 gibi bir rakama aldı.
ikinci el satışları çok yaygın; kolayca elden çıkarırsınız.
diğerleri ufak tefek ucuz şeyler o yüzden kolay kırılmış. şimdiki daha profesyonel olacak, eşiniz de biraz geliştirsin yeteneklerini, dikkatli olsun. hevesini alınca satarsınız
Ickiye kumara yatirmasindan iyidir bence,cok fazla darlamayin adami eger bu kadar taktiysa illaki alacaktir onu,bu durumda inatlasmayin huzurunuz bozulmasin sizde kendinizce haklisiniz tabiki ama ona bunu anlatamazssiniz anlamak istemez cunku..bu arada 50bin lira babama borcumuz var buna ragmen boyle seylere bakmasi beni gicik ediyor.
eee işin rengi değişir ama böyle.bu arada 50bin lira babama borcumuz var buna ragmen boyle seylere bakmasi beni gicik ediyor.
Eğer evlerden şikayet gelirse bunun sonucunu biliyor musunuz? Ben olsam şikayet ederim. O uçaklarla insanların evlerinin heryeri görünebilir. Bence bu yönden korkutun onu. O parayla gerçekten dünya turuna çıkınmahallede sokak aralarinda ya da bos tarlada.yani anliycaginiz ortada cekilen bi manzara da yok.birgun az kalsin bir evin balkonuna dusuyordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?