kocamin uçan oyuncak meraki napicam ben :(

Böyle bişey için boşanmak olmaz, dile getirmeyin bile
Benim aklıma şey takıldı, drone izinli kullanılmıyormu, her kafasına esen alıp ucurup çekim yapsa olmazki. Bir izni, belgesi fln yokmu sanki aklımda öyle kalmış
Belki şikayet olur diye korkutabilirsiniz
Yada en kötü kötü bir alışkanlık değil diye kendinizi teselli ediceksiniz

haklisiniz tabi hobi olsa gene iyi.ama esim genel olarak surekli yeni teknolojik seyler almak istiyor.drondan sonra da baska bisey isteyecek.

Dron yasak değil mi? Bildiğim dron uçurmak yasak
yasal olarak izinli olanlardan almayi dusunuyor.

keske hobi olsa her sene farkli bir teknolojik seye merak sariyor.evde playstation, projeksiyon cihazi ve kucuk kucuk bi suru ivir zivir var.

izin belgesi almak gerekmeyenlerden alacakmis.
ben o kadar ince dusuneyim evde sunu bebek icin kullaniriz bunu kullaniriz diye.o kendi zevkine bu kadar para yatirsin.
madem vazgeciremiyorum ben de kendim icin bebegim icin hesap kitap yapmadan harciyicam napayim.

evet onlari cok arastirdi.acikcasi alirsa da basinin belaya girmesini isterim.baska turlu bu adamin para harcama meraki bitmeyecek.

ılla bırseyler ucurmak ıstıyorsa havacılık kuluplerıne uye olsun ben havacılık kulubune uyeyım model ucak yapıyorum planör yarısları oluyor katılıyorum
dron nedır ya cok sacma tek yaptıgı sey havalandırıp dusurmek bunun ıcın para odemek
en azından gelıstırıcı bırseye harcasın cope atacagına parayı

keske hobi olsa her sene farkli bir teknolojik seye merak sariyor.evde playstation, projeksiyon cihazi ve kucuk kucuk bi suru ivir zivir var.

Anliyorum,
ama tepkileriniz yine de abarti geldi.

Esinizle konusup bu teknoloji merakina bir sinirlandirma getirmelisiniz,
ama alma yapma ilgilenme olmaz.

Ne bileyim, 6 ayda bir bu tarz bir urun alabilsin sadece mesela,
bu onu sinirlar biraz.

bu arada 50bin lira babama borcumuz var buna ragmen boyle seylere bakmasi beni gicik ediyor.
oooo sıkıntı
benım gozumde ha kumar ya ıddaa ya boyle seylere para baglama bagımlılıgı aynı
ınsanın luks sayılabılecek zevklerı olması ıcın belırlı standartları olması gerek
bu kadar borcu varken ınsan 7 bın tl ye dron alır mı normalde almaz bırtek alısverıs bagımlıları harcar

ınsanı oyle duruma getırıyor kı bazen su erkekler seytan dıyor sıkayet et esını yasak cunku mahalle arasında dron mron

Geliriniz kotu degilmis alsin ne olcak bi hevesi var adamin. Bizde dunya paraya esim heves etti diye oyun konsolu aldik hic oynamadik kardesime hediye etti. Ben hic bisey demedim sat dedim hatta yok illa hediye edicem dedi daha taksitlerini oderken hediye etti. Bukadar abartmaya gerek yok bence alsin asiri tepki vermissiniz bosanmak falan

Eğer evlerden şikayet gelirse bunun sonucunu biliyor musunuz? Ben olsam şikayet ederim. O uçaklarla insanların evlerinin heryeri görünebilir. Bence bu yönden korkutun onu. O parayla gerçekten dünya turuna çıkın
5500TL ile dünya turu mu, pilota otostop mu çekecekler, nasıl çıkacaklar o tura?

L lavanta777 eşinizin hobisi ile siz de eğlenmeye bakın bence. Çocuk sahibi olduktan sonra ebeveynlerin çoğu kendini çocuğuna adıyor, dip boyası gelip de boya parası ile çocuğuna oyuncak alan var, evde yığınla oyuncak olmasına rağmen. Biraz da sizin oyuncaklarınız olsun, dert değil. Bence siz de eşinize ayak uydurun, belki güzel videolar çekip video sitelerine yükler para kazanırsınız. Sıkılırsa da ikinci el satarsınız.

İnsanların hobileri vardır ve pahalı(!) olsa dahi para vermeye değer.

Alkolde, kumarda, metresle yese “boşarımm seniiii” diye vırvır edinde..hobi içinde gereksiz dırdır sizinki..üstelik sizden talep edilen bir mebla olmamasına rağmen “maaşımdan para vermem” demeniz ayrı komedi..sanki adam yeterince kazanmıyor..böyle dırdır ederseniz birdahakine alacağınız cevap “sanane kendim kazandım aldım” olacak.

Asgari ücretlilerin 4 binlik tel. kullandığı bir dünyada, eşiniz gibi iyi kazanan biri dilediğini alamıyorsa yazık adamcağıza.

Her konuda şunu yazmadan geçemeyeceğim artık..bazı kadınlarla hayat inanılmaz sıkıcı.

Yahu napacak onu. Fotoğrafçılıkla uğraşsa, amatör video film falan çekse tamam da nereye kadar uçur uçur. Bence bir tanıdıkla konuşun, saçma falan desinler vazgeçirsinler. Siz dedikçe üsteleyecek.

Ülkemizde erkeklerin hobi anlayışı yüzde doksan dokuz futbol ve meyhane kültüründen ibaret. Ve bunlara giden para uzun vadede kat kat kat daha fazla hatta karşılaştırılamaz bile.
Bilgisayar oyunu, PlayStation, bu şekil teknolojik ekipmanlar vs bunlarla uğraşması çok daha iyi.
Bu arada size tavsiyem uçan oyuncak diyorsunuzya böyle söylemeyin. öncelikle dron oyuncak değildir, ama öyle olsa bile bu bir hobidir, ve adamın hobisinden ötürü onu çocukça görmemelisiniz.

ehehehe konu sahibi üzgünüm ama sorununuz çok sevimli geldi.

eşiniz çok zevk alıyorsa hobisinden gözü kararmış olabilir belki babalık stresi sardı onu da yaşlanıyorum korkusu mu var acaba

güzelce konuşup daha uygun fiyata araştırmayı önerseniz? orta yolunu bulun derim tamamen engellemektense

Bırak alsın ne güzel işte kendine özel zevkleri var adamın bom boş bir insan olsa daha mı iyi

Bunu espri olsun diye yazmıştım ama o parayla çok güzel tatil yapılır

Her ay maaşınızın bir bölümünü babanıza verin. Gerisini de siz planlayın. Eşinize vermeyin asla. Siz para biriktiremezsiniz. Bu kadar borcu olan adam 5 - 6 bin tlyi saçma sapan lüksüne harcamamalı. İnsan önce borcunu düşünür. Ne için borç aldınız? Ev filan mıydı?

Pardon aklima takildi sormak istedim. Sabit olan 3500 lira geliriniz esinizden mi? Esnaf olunca nasil sabit geliri oluyor anlamadim.

O alacağı dronu da düşürecek muhtemelen. İlla ki hobi edinecekse önce eğitimini alsın, öğrensin, seviye seviye ilerlesin sonra yatırım yapsın.
Bence oturup bu şekilde açıklayın.
Boşanma kelimesini de böyle şeylere zayi etmeyin, inandırıcılığı kalmaz.

Eğer evlerden şikayet gelirse bunun sonucunu biliyor musunuz? Ben olsam şikayet ederim. O uçaklarla insanların evlerinin heryeri görünebilir. Bence bu yönden korkutun onu. O parayla gerçekten dünya turuna çıkın

dünya turu? 5500 tl ye? her sene gidilen 5 günlük yaz tatillerini geçtim artık komşu şehre giderken 5500 tl yetmiyor yahu ne dünya turu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…