- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi lavanta777
-
haklisiniz tabi hobi olsa gene iyi.ama esim genel olarak surekli yeni teknolojik seyler almak istiyor.drondan sonra da baska bisey isteyecek.Biz 2 model uçak parçaladık eşimle. Şimdi benzinliye geçtik ama meret pahalı olduğu için parçaları yavaş yavaş tamamlıyoruz.
Gövde,benzin,kumanda tamam gerisi yok
Yaw zaten ülkenin sadece belli bir kesimi hayattan zevk alarak ölüyor. Geri kalanlar olarak bir b.k anlamadan,ölüp gidiyoruz.
Hobisinin olması güzel. Kumar değil ya zevk işte. Çocuk varsa var ne yapalım.
Donumuza kadar harcıyoruz çocuklar için.
Ebeveynler biraz da kendi için bir şeyler yapmalı.
Sonra ruh sağlığı bozuk insanlar olup çıkıyoruz.
yasal olarak izinli olanlardan almayi dusunuyor.Dron yasak değil mi? Bildiğim dron uçurmak yasak
keske hobi olsa her sene farkli bir teknolojik seye merak sariyor.evde playstation, projeksiyon cihazi ve kucuk kucuk bi suru ivir zivir var.simdi bahsettiginiz miktar cok yuksek tabi de,
adam esnafmis,
saniyorum ki normal hobilere yeterince zaman ayiramiyordur,
ne bileyim duzenli kursa spora gitse yilda bu miktari harcayacak zaten,
hobisi diye dusunup hos gorulmeli bence.
bilemiyorum tabi aile yasaminizi da,
benim babam esnafti, gunde 16 saat falan dukkandaydi.
izin belgesi almak gerekmeyenlerden alacakmis.Böyle bişey için boşanmak olmaz, dile getirmeyin bile
Benim aklıma şey takıldı, drone izinli kullanılmıyormu, her kafasına esen alıp ucurup çekim yapsa olmazki. Bir izni, belgesi fln yokmu sanki aklımda öyle kalmış
Belki şikayet olur diye korkutabilirsiniz
Yada en kötü kötü bir alışkanlık değil diye kendinizi teselli ediceksiniz
evet onlari cok arastirdi.acikcasi alirsa da basinin belaya girmesini isterim.baska turlu bu adamin para harcama meraki bitmeyecek.Manzaralı yerlere gitseniz bile drone uçurmak belirli bir kurallar çerçevesinde yasal. Balkonuma düşen veya camımın önünden geçen bir drone olursa ben şikayetçi olurum kesinlikle. Kamerası vardır çünkü onun. Yerleşim yerlerinde yasak. Hatta kilo sınırı var ve kilo arttıkça alması gereken uçurma lisansının seviyesi de artıyor. Hafifler serbest sadece. Bunları araştırdınız mı? Başınız belaya girmesin sonra.
keske hobi olsa her sene farkli bir teknolojik seye merak sariyor.evde playstation, projeksiyon cihazi ve kucuk kucuk bi suru ivir zivir var.
oooo sıkıntıbu arada 50bin lira babama borcumuz var buna ragmen boyle seylere bakmasi beni gicik ediyor.
5500TL ile dünya turu mu, pilota otostop mu çekecekler, nasıl çıkacaklar o tura?Eğer evlerden şikayet gelirse bunun sonucunu biliyor musunuz? Ben olsam şikayet ederim. O uçaklarla insanların evlerinin heryeri görünebilir. Bence bu yönden korkutun onu. O parayla gerçekten dünya turuna çıkın
Bunu espri olsun diye yazmıştım ama o parayla çok güzel tatil yapılır5500TL ile dünya turu mu, pilota otostop mu çekecekler, nasıl çıkacaklar o tura?
L lavanta777 eşinizin hobisi ile siz de eğlenmeye bakın bence. Çocuk sahibi olduktan sonra ebeveynlerin çoğu kendini çocuğuna adıyor, dip boyası gelip de boya parası ile çocuğuna oyuncak alan var, evde yığınla oyuncak olmasına rağmen. Biraz da sizin oyuncaklarınız olsun, dert değil. Bence siz de eşinize ayak uydurun, belki güzel videolar çekip video sitelerine yükler para kazanırsınız. Sıkılırsa da ikinci el satarsınız.
Bence uzerine biraz kredi cekip tek pervaneli helikopter alsin
Eğer evlerden şikayet gelirse bunun sonucunu biliyor musunuz? Ben olsam şikayet ederim. O uçaklarla insanların evlerinin heryeri görünebilir. Bence bu yönden korkutun onu. O parayla gerçekten dünya turuna çıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?