• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamın uyuklama sorunu

gky2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
902
1.471
83
Kizlar Benim kocamin vazgecemedigi en büyük zevki koltukta uyuklamak. Hafta içi -erken kalkıyorum yoruluyorum- diyor ama bugün 11' de kalktı yine uyukluyor. Yarım saat uyuyup kalksa neyse ,yatana kadar koltukta uyku halinde. Benden mi sıkıldı acaba?

Kizlar Benim kocamin vazgecemedigi en büyük zevki koltukta uyuklamak. Hafta içi -erken kalkıyorum yoruluyorum- diyor ama bugün 11' de kalktı yine uyukluyor. Yarım saat uyuyup kalksa neyse ,yatana kadar koltukta uyku halinde. Benden mi sıkıldı acaba?
Belkide bir rahatsızlığı olabilir.Şeker,kansızlık,vitamin eksikliği özellikle b12 eksikliği yada tiroit sorunu özellikle tiroit rahatsızlığı olanlar uyumak ister oturdukları yerde bile uyurlar.

Uyku apnesi diyecektim ki yukarsa arkadas demis. Benim kv böyle. . Bir doktora basvurun

Benim eşimde her fırsatta uyuklar
Ve uykusunda nefesi duruyo gibi oluyo
Deli gibi de yemek yiyo
Uyku apnesinden şüpheleniyorum ama dra gitmiyo
Sen zorla götür

Gitsin odasına yatsın uyuyabiliyorsa rahatsızlığı olabilir
tv karşısında genelde keyif uykusu olur

Kocam tatlım ağzından gir burnundan çık uyutma allahhalla:)

benim Eşimde aynıydı. ben üzülüyordum. sevmiyor sıkılıyor diye... meğerse uyku apnesi varmış.

ilk önce bu forumda arkadaş dedi. bu nedenle eşimi zor ikna ettim. ve doktora gitti. uyku apnesi çıktı. cihaz kullanıyor.. gece 11e kadar uyumuyor artık. rahat rahat vakit geçiriyoruz :nazar:

uyku apnesi ciddi bir hastalık. Başka ciddi hastalıklara sebep olabiliyormus.

Aman Allahim, benimki her gűn saat 3 te uyaniyor, bi saat evde takıl sonra işe gidiyoruz. Cıldırmama az kaldi..
Yarama tuz basıldı sankii :KK43:

O koltukta hep uyuyosa belkide şartlanmıştırOturunca uykusu geliyodur su dökün yattığı yere rahat edemesin.hihi hihi .....

Back
X