- 26 Temmuz 2014
- 902
- 1.471
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkide bir rahatsızlığı olabilir.Şeker,kansızlık,vitamin eksikliği özellikle b12 eksikliği yada tiroit sorunu özellikle tiroit rahatsızlığı olanlar uyumak ister oturdukları yerde bile uyurlar.Kizlar Benim kocamin vazgecemedigi en büyük zevki koltukta uyuklamak. Hafta içi -erken kalkıyorum yoruluyorum- diyor ama bugün 11' de kalktı yine uyukluyor. Yarım saat uyuyup kalksa neyse ,yatana kadar koltukta uyku halinde. Benden mi sıkıldı acaba?
Bazı hastalıkların belirtisi uykudur dışarıdan turp gibi görünebilir.Turp gibi duruyo dışardan. O uyudukca beni sinir boğuyor
Biliyorum canim da. Suan ona kızdığım icin oyle yazdım.Bazı hastalıkların belirtisi uykudur dışarıdan turp gibi görünebilir.
Kocam tatlım ağzından gir burnundan çık uyutma allahhalla:)Kizlar Benim kocamin vazgecemedigi en büyük zevki koltukta uyuklamak. Hafta içi -erken kalkıyorum yoruluyorum- diyor ama bugün 11' de kalktı yine uyukluyor. Yarım saat uyuyup kalksa neyse ,yatana kadar koltukta uyku halinde. Benden mi sıkıldı acaba?
O koltukta hep uyuyosa belkide şartlanmıştırOturunca uykusu geliyodur su dökün yattığı yere rahat edemesin.hihi hihi .....Kizlar Benim kocamin vazgecemedigi en büyük zevki koltukta uyuklamak. Hafta içi -erken kalkıyorum yoruluyorum- diyor ama bugün 11' de kalktı yine uyukluyor. Yarım saat uyuyup kalksa neyse ,yatana kadar koltukta uyku halinde. Benden mi sıkıldı acaba?