- 11 Nisan 2017
- 76
- 79
- 38
- 33
- Konu Sahibi feride1234
-
Onu beklemeden gitmeniz gerek.Merhabalar eşim çok iyi bir insan çok da seviyorum. İyi yönleri kötü yönleri diye düşündüğümde gerçekten harika biri. Ama Bi huyu var ki asla ömür geçiremem diyorum. Çok uykucu ve çok ağır kanlı. Hergün sabah 1 saat yalvararak ben uyandırırım. Uyanması da yetmez en az yarım saat da yataktan kalkması sürer. Aynı vakitte evden çıkıyoruz ben her zaman hazır onu kapıda bekliyorum ve hep onun yüzünden geç kalıyoruz. Onun dışında da ufacık Bi iş yapsa yoruldum çok efor harcadım bünyem alışık değil der. Yazarken bile darlandım. Haftasonu tatilimiz var 2 gün de ful evde uyumak yatmak ve uyumak ister. Yapılacak bir iş varsa en erken ertesi gün yapar. Her şeyi erteler. Bir de çocuğumuz var iyi Bir baba ama maalesef tüm boş zamanlarında uyuduğu için onunla da çok zaman geçirmiyor. Evet gerçekten başka hiçbir kötülüğü yok ama bu da hergün beni çileden çıkarıyor. Ne yapmam gerek bilmiyorum
Ben de alıştım sanıyorum ama hergün bidaha deliriyorumhayır konuyu ben mi açtım diye düşündüm bir anaynı resmen ama iyi yönleri baya çok o yüzden bu huyuna sinir olsam da kabullendim 12 yıldır
Doktora gitmeyi de çok severBence Esiniz bi doktora gorunsun. Anemi hipotiroidi vs olabilir
Tek araçla işlerimize gidiyoruz. Mecburen bekliyorum. Yoksa beklemem tabi ki.Niye bekliyorsunuz? Siz gidin. O da kendi geç kalsın.
Belli bir yaştan sonra çocukları bile sorumluluklarını bilsin diye uyandırmayın diyorlar.
Tek araçla işlerimize gidiyoruz. Mecburen bekliyorum. Yoksa beklemem tabi ki.
Evet kansızlık için de göründüKansızlik mi var acaba diyecektim ama doktora da görünmüşsünüz
Haftada 1 maça gidiyor üzerine en az 2 gün oran ağrıyor buram ağrıyor diyor. Of gerçekten çok tembel.Adam önceki hayatında kedi ya da köpek olmasın onlarda uyumayı sever bütün gün :)
Spora filan teşvik etseniz belki daha zinde enerjik olur.
Onu yaptım yaptığım süre boyunca yaşayacak ölmeyecek kadar iş yapıyor ama sonra yine kendi kişiliğine dönüyor. Asla değişmeyecek Bi kocam var benceBu tür durumlarda zoraki empati uygulamak bazen işe yarıyor.
Biraz rahatsızlanın şöyle bir hafta kadar; o uzanmadan siz uzanın; siz uyanmayın o uyandırmak durumunda kalsın.
Elinizi kolunuzu kaldıracak haliniz olmadığından evin rutin işleriyle o ilgilensin. Belki anlar şayet uyanırsa
Sabırlar diliyorum o halde...Onu yaptım yaptığım süre boyunca yaşayacak ölmeyecek kadar iş yapıyor ama sonra yine kendi kişiliğine dönüyor. Asla değişmeyecek Bi kocam var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?