Kocamın uyuzluğu

feride1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
76
79
38
33
Merhabalar eşim çok iyi bir insan çok da seviyorum. İyi yönleri kötü yönleri diye düşündüğümde gerçekten harika biri. Ama Bi huyu var ki asla ömür geçiremem diyorum. Çok uykucu ve çok ağır kanlı. Hergün sabah 1 saat yalvararak ben uyandırırım. Uyanması da yetmez en az yarım saat da yataktan kalkması sürer. Aynı vakitte evden çıkıyoruz ben her zaman hazır onu kapıda bekliyorum ve hep onun yüzünden geç kalıyoruz. Onun dışında da ufacık Bi iş yapsa yoruldum çok efor harcadım bünyem alışık değil der. Yazarken bile darlandım. Haftasonu tatilimiz var 2 gün de ful evde uyumak yatmak ve uyumak ister. Yapılacak bir iş varsa en erken ertesi gün yapar. Her şeyi erteler. Bir de çocuğumuz var iyi Bir baba ama maalesef tüm boş zamanlarında uyuduğu için onunla da çok zaman geçirmiyor. Evet gerçekten başka hiçbir kötülüğü yok ama bu da hergün beni çileden çıkarıyor. Ne yapmam gerek bilmiyorum

Onu beklemeden gitmeniz gerek.

Aynı benimki, değimedi, değişeceğinden hiç ümidim yok. Keşke benimkinin de tek kötü bu olsa...

Arabayı alır giderim işe, onun keyfini mi bekleyeceksiniz hergün?

Çocuğuyla vakit geçirmeyecek kadar uyuması da normal birşey değil. Ben bu kadar tembel ve rahat bir adamla kafayı yerdim sanırım.

Kansızlik mi var acaba diyecektim ama doktora da görünmüşsünüz

Adam önceki hayatında kedi ya da köpek olmasın onlarda uyumayı sever bütün gün :)
Spora filan teşvik etseniz belki daha zinde enerjik olur.

Arabayı alıp gidersem olaylar büyür, işine Bi gün gidemezse çok sorun olur. Evimizin yakınından toplu taşıma da geçmiyor. O dediğinizi yapamam sanırım. Belki de Bi kez yapmam gerekiyor bilmiyorum

Bu tür durumlarda zoraki empati uygulamak bazen işe yarıyor.
Biraz rahatsızlanın şöyle bir hafta kadar; o uzanmadan siz uzanın; siz uyanmayın o uyandırmak durumunda kalsın.
Elinizi kolunuzu kaldıracak haliniz olmadığından evin rutin işleriyle o ilgilensin. Belki anlar şayet uyanırsa

Onu yaptım yaptığım süre boyunca yaşayacak ölmeyecek kadar iş yapıyor ama sonra yine kendi kişiliğine dönüyor. Asla değişmeyecek Bi kocam var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…