Kocamın uyuzluğu

Haftada 1 maça gidiyor üzerine en az 2 gün oran ağrıyor buram ağrıyor diyor. Of gerçekten çok tembel.
Maça gitme değilde şöyle koşu,fitness ya da enerjik hissedeceği yoga,nefes egzersizleri vs gibi birşeyde olabilir,yemesine dikkat ediyor mu peki kilolardan da öyle olabilir.

Haftasonu tatilimiz var 2 gün de ful evde uyumak yatmak ve uyumak ister.
Muhteşem bir anlatım. :olamaz:
Bunu değiştiremezsiniz ama. Ya size bol bol sabır lazım. Ya da eşinize,uykudan taviz verdirecek şeyler keşfetmelisiniz.

Adam nasil iyi onu anlamaya calisiyorum. Cunku tum hayatini uyuyarak geciriyor gibi. Birsey yapmamis ki... Iyi bir baba demissiniz de adam uyumaktan baska bir is yapmiyor sanki.
Ona neden kendi aorumluluklarinikendisinin ustlenmesini saglamiyorsunuz? Ise giderken uyandirmamak gibi. Birakin ise gec kalsin, paparayi yesin. Birakin hayatinin iplerini eline alsin.

Arabayı alıp gidersem olaylar büyür, işine Bi gün gidemezse çok sorun olur. Evimizin yakınından toplu taşıma da geçmiyor. O dediğinizi yapamam sanırım. Belki de Bi kez yapmam gerekiyor bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Bunu nir gün dile getirin eğer böyle devam edersen basıp gideceğim araba ile diye bakalım tepkisi ne olacak ona göre de gerçekten bir iki seslenin baktin kalkmıyor al arabayı git :))

Arabayı alıp gidersem olaylar büyür, işine Bi gün gidemezse çok sorun olur. Evimizin yakınından toplu taşıma da geçmiyor. O dediğinizi yapamam sanırım. Belki de Bi kez yapmam gerekiyor bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Adamin yataginin basina 5 tane falan alarm kurun. Siz uyandirmayin. Alarmlar isterse saatlerce calsin. Siz hazirlanin gelmiyorsan ben cikiyorum ise gec kaliyorum deyin. Bir gun onceden de soyleyin yarin kalkamazsan seni bekleyemem arabayi alirim sen taksiyle gidersin olmadi deyin.

Adam nasil iyi onu anlamaya calisiyorum. Cunku tum hayatini uyuyarak geciriyor gibi. Birsey yapmamis ki... Iyi bir baba demissiniz de adam uyumaktan baska bir is yapmiyor sanki.
Ona neden kendi aorumluluklarinikendisinin ustlenmesini saglamiyorsunuz? Ise giderken uyandirmamak gibi. Birakin ise gec kalsin, paparayi yesin. Birakin hayatinin iplerini eline alsin.
Elimde değil diyor. Son dakikalar zar zor uyanıp koşturmaya başlıyor. Hergün aynı şey. İyi olmasına gelince de beni asla üzmemeye çalışır, herkese karşı çok merhametli çok temiz biridir. Biz 7 yıldan sonra evlendik eskiden de derslere geç gelirdi ya da uyanamayıp tüm gün gelmezdi. Eskiden belliydi böyle olacağı aslında. Ama tabi hep değişeceğini söyledi. Hala da söylüyor 😂

Elimde değil diyor. Son dakikalar zar zor uyanıp koşturmaya başlıyor. Hergün aynı şey. İyi olmasına gelince de beni asla üzmemeye çalışır, herkese karşı çok merhametli çok temiz biridir. Biz 7 yıldan sonra evlendik eskiden de derslere geç gelirdi ya da uyanamayıp tüm gün gelmezdi. Eskiden belliydi böyle olacağı aslında. Ama tabi hep değişeceğini söyledi. Hala da söylüyor 😂
Ben olsam evin her yerine alarm kurardim. Alarm calsin dursun kapatmasi icin kalkmasi uyanmadi gerekecek mecburen.
Bu arada doktora gidin bu pek normal degil. Psikolojik de olabilir.

Çok mu yoğun çalışıyor, zor bir işi mi var? Benim eşim de uykuyu çok sever de, bir ara sabah nerdeyse gün ağırmadan gidiyordu; haliyle uyku da çok oluyordu. Gerçi hala seviyor, bulduğu boşlukta kanepede bile uyur. Ben de severim uykuyu ama daha tez canlıyımdır ona göre; bu yapı meselesi sanırım, üzgünüm kabul etmekten başka yapacak birşey yok gibi onları :(

Çok mu yoğun çalışıyor, zor bir işi mi var? Benim eşim de uykuyu çok sever de, bir ara sabah nerdeyse gün ağırmadan gidiyordu; haliyle uyku da çok oluyordu. Gerçi hala seviyor, bulduğu boşlukta kanepede bile uyur. Ben de severim uykuyu ama daha tez canlıyımdır ona göre; bu yapı meselesi sanırım, üzgünüm kabul etmekten başka yapacak birşey yok gibi onları :KK43:
Aslında çok yoğun değil, zaten ben tanıdım tanıyalı böyle hep uykuyu sever. Ben de biliyorum hiç değişmeyecek maalesef

Sizde kendimi gördüm resmen. Okurken içim darlandı. Benim eşimde böyle. Beyfendinin uyku ve dinlenme seansları yüzünden hafta sonu temizlik işleri sorun, dışarı çıkmak sorun. Yıldım yeminle.

Sizde kendimi gördüm resmen. Okurken içim darlandı. Benim eşimde böyle. Beyfendinin uyku ve dinlenme seansları yüzünden hafta sonu temizlik işleri sorun, dışarı çıkmak sorun. Yıldım yeminle.
Ben de sizde kendimi gördüm. Bizim de ev temizliğimiz de sorun dışarı çıkmalarımız da hiçbi şey de değişmiyor yıllardır

Merhabalar eşim çok iyi bir insan çok da seviyorum. İyi yönleri kötü yönleri diye düşündüğümde gerçekten harika biri. Ama Bi huyu var ki asla ömür geçiremem diyorum. Çok uykucu ve çok ağır kanlı. Hergün sabah 1 saat yalvararak ben uyandırırım. Uyanması da yetmez en az yarım saat da yataktan kalkması sürer. Aynı vakitte evden çıkıyoruz ben her zaman hazır onu kapıda bekliyorum ve hep onun yüzünden geç kalıyoruz. Onun dışında da ufacık Bi iş yapsa yoruldum çok efor harcadım bünyem alışık değil der. Yazarken bile darlandım. Haftasonu tatilimiz var 2 gün de ful evde uyumak yatmak ve uyumak ister. Yapılacak bir iş varsa en erken ertesi gün yapar. Her şeyi erteler. Bir de çocuğumuz var iyi Bir baba ama maalesef tüm boş zamanlarında uyuduğu için onunla da çok zaman geçirmiyor. Evet gerçekten başka hiçbir kötülüğü yok ama bu da hergün beni çileden çıkarıyor. Ne yapmam gerek bilmiyorum 😔

Owww... Ben darlandım :D

Bırakın uyandırmayın... Onsuz çıkın gidin neden bekliyorsunuz? Vallaha böylesi ile hayat geçmez ama adamın da başka kötü yanı yok... Napacan artık o uyuyacak siz hayatınıza bakacaksınız...

ben böyle her sabah bekleyemem doğrusu...
canım çok tez.. insan fıtık olur valla her gün her gün çekilir dert değil..
rest çekin artık arabayı alıp gideceğinizi söyleyin, olmuyorsa toplu taşıma, o da olmuyorsa kendinize ucuz yollu bir araba alın..
haftasonu için de çocuğunuz vicdan azabı çektirsin biraz.. baba benimle oynamıyorsun filan diye ağlasın, belki işe yarar...

ben böyle her sabah bekleyemem doğrusu...
canım çok tez.. insan fıtık olur valla her gün her gün çekilir dert değil..
rest çekin artık arabayı alıp gideceğinizi söyleyin, olmuyorsa toplu taşıma, o da olmuyorsa kendinize ucuz yollu bir araba alın..
haftasonu için de çocuğunuz vicdan azabı çektirsin biraz.. baba benimle oynamıyorsun filan diye ağlasın, belki işe yarar...
Evet 2. Araba en güzel çözüm gerçekten. Kızım daha küçük öyle vicdan yaptıramaz 😂

Back
X