Kocamın uyuzluğu

aynı benım koca

düşün birde ben onun aynısının kız versiyonunu yaptım ,

biryere giderken saçımı başımı yolasım geliyor ,

alışmak hatta ben ondan daha rahat olmak istiyorum ama ım kan sız,
mumkun değil olamıyorum ,

Merhabalar eşim çok iyi bir insan çok da seviyorum. İyi yönleri kötü yönleri diye düşündüğümde gerçekten harika biri. Ama Bi huyu var ki asla ömür geçiremem diyorum. Çok uykucu ve çok ağır kanlı. Hergün sabah 1 saat yalvararak ben uyandırırım. Uyanması da yetmez en az yarım saat da yataktan kalkması sürer. Aynı vakitte evden çıkıyoruz ben her zaman hazır onu kapıda bekliyorum ve hep onun yüzünden geç kalıyoruz. Onun dışında da ufacık Bi iş yapsa yoruldum çok efor harcadım bünyem alışık değil der. Yazarken bile darlandım. Haftasonu tatilimiz var 2 gün de ful evde uyumak yatmak ve uyumak ister. Yapılacak bir iş varsa en erken ertesi gün yapar. Her şeyi erteler. Bir de çocuğumuz var iyi Bir baba ama maalesef tüm boş zamanlarında uyuduğu için onunla da çok zaman geçirmiyor. Evet gerçekten başka hiçbir kötülüğü yok ama bu da hergün beni çileden çıkarıyor. Ne yapmam gerek bilmiyorum 😔
Güzelce bir delir bence.Ben öle yaptım kanı hızlı akmaya başladı birden😂

Kan bağışı yapsın belki üzerindeki ağırlık gider

Özünde iyi bırıymıs e sevıyormussunuz da. Her gun gec kaldıgı halde cekıp gitmek yerine beklıyormussunuz da. Cocukla hıc ılgılenmemesıne ragmen iyi bir babaymısta
Ben bi sorun göremedim

Saatlerinizi yarım saat öne alın:KK25:adamın huyu değişmez :KK66:

Arabayı alıp gidersem olaylar büyür, işine Bi gün gidemezse çok sorun olur. Evimizin yakınından toplu taşıma da geçmiyor. O dediğinizi yapamam sanırım. Belki de Bi kez yapmam gerekiyor bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Siz bu kadar ince düşünüyorsunuz onun için (eğer arabayı alıp gidersem böyle böyle olur diye) hem de hergün. Ama o neden bi kere olsun sizi düşünüp bu kadın hergün saatlerce beni uyandırmakla uğraşıyor diye düşünmüyor. Resmen bencil başka birşey değil bunun adı. Evet bi problemi olabilir uykuyu cok sevebilir ama hergün hergün resmen eziyet ya ağlarım ben bana bunu kocam yapsa. Olay bi cinnete bakar. Bi sefer birakip gidin bakın nasıl çözülüyor sorun.

Bu kadar değil ama ben de şikayetçiyim bu durumdan.
1 haftalığına gluten ve süt diyeti uygulamak istiyorum eşimle ama planlaması zor geliyor biraz.
Beslenmeden gibi hissediyorum iki adım atıp yorulmaları, gün ortasında uyuklamaları.

Bencede yoruluyor.
Azda olsa bende boyleyim. Sabah kalka disinda. Tam A insaniyim saatim calmadan 5de kalkarim.
Haftasonu isimi erken bitirir 2 saat daha uyumak icin yer ararim. Ve cabuk yoruluyorum. Anemi var ama Bende
Bende biraz Öyleyim enerjim düşük benimde hafta sonu evden çıkmak gelmiyor içimden imkanım olsa her sabah 11 e kadar uyurum

Özünde iyi bırıymıs e sevıyormussunuz da. Her gun gec kaldıgı halde cekıp gitmek yerine beklıyormussunuz da. Cocukla hıc ılgılenmemesıne ragmen iyi bir babaymısta
Ben bi sorun göremedim
Çok iyi olmasına rağmen uykuya düşkün diye sevmeyeyim o zaman, hergün çekip gidip ortalığı birbirine katayım o zaman, evet tanıdığım en güzel babalardan birisi. Siz ne yapmamı beklediniz anlamadım. Her eş derdine boşanın diyenlerdensiniz sanırım.

Çok iyi olmasına rağmen uykuya düşkün diye sevmeyeyim o zaman, hergün çekip gidip ortalığı birbirine katayım o zaman, evet tanıdığım en güzel babalardan birisi. Siz ne yapmamı beklediniz anlamadım. Her eş derdine boşanın diyenlerdensiniz sanırım.
Yo sevmeye devam. Sıkayetsiz sevmeye ama.

Her derde Bosanın diyenlerdenim evet.

Ben de biraz öyleyim. Haftasonu iki gün gezsem haftaya yorgun başlıyorum. Sabahlari esim 7de uyanır ben 7.45te zor kalkarım. Sırf bu sebepten boşanmaya doğru bulmuyorum. Eşinizle konuşun sabahları defalarca caguramaycaginizi söyleyin.

Tezcanlıyımdır,tembel aşırı ağırkanlı erteleme huyu olan biriyle yapamazdım ben.yani siz oldurmaya çalıştıkca o değişmez çünkü.İşi gücü bi aksamadıkça siz ona uydukça sinir harbiniz bitmez.
Hem bulduğu her fırsatta uyuyan biriyse dediğiniz gbi, iş de uyayamayacağına göre eve geldiği gibi postu seriyordur bu adam.nasıl iyi baba oluyor oarayı pek anlamadım.

Tezcanlıyımdır,tembel aşırı ağırkanlı erteleme huyu olan biriyle yapamazdım ben.yani siz oldurmaya çalıştıkca o değişmez çünkü.İşi gücü bi aksamadıkça siz ona uydukça sinir harbiniz bitmez.
Hem bulduğu her fırsatta uyuyan biriyse dediğiniz gbi, iş de uyayamayacağına göre eve geldiği gibi postu seriyordur bu adam.nasıl iyi baba oluyor oarayı pek anlamadım.
Babası kızımın bezini değiştirir uyutur banyosunu yaptırır hikayesini okur oyun oynar. Ama mesela bunları yaptıktan sonra çok yoruldum der yayar. Evet iyi bir baba ama sınırlı zamanda.

Back
X