kocamin yaptigi hayvanlik !!!

Eşinin davranışı çok çok kaba ama seninki de hiiç kibar sayılmaz.Biraz da karşısındakine göre şekillenir erkek (istisnalar vardır illa ki )..Eşe böyle sözler sarf edilmemeli.Her gün yüz yüze bakmaktan öte aynı yatağa giriyo insan...

Gerçekten de konunuzu biraz artistik yazmışsınız bana da öyle geldi :KK76:
Çocuklar değil ama Bebeklerin düşmesi bizim sülalede de çok önemsenir, ve gerçektende öyledir.allah korusun.
Evinizde kalmanıza sevindim, hoşgörülü olmaktan yanayım.eşinizinde hassasiyeti buymuş eminim sizinde vardır.
Öte yandan sakin olun biraz kendinizi yıpratmayın bu kadar, Eşinizin yerinde olsam ve siz annenize gitseniz ben bir süre evde yalnızbaşıma keyif yapardım iki çocuklu ebeveyn için bulunmaz nimet :KK50:
Dönüceğiniz evden çıkmayın.net

bence ihtiyacınız olan tek şey başbaşa bi tatil keşke çocukları bikaç günlüğüne bırakabilseniz
Ahh keske o kadar isterimki cocuklari birakacak kimse yok yakinda..aslinda esimi cok ozluyorum cocuklarda kendimize vakit kalmiyo ne enerjim yetiyo ne sabrim umarim psikolojik destegin faydasiyla yoluna girecek hersey

Ahh keske o kadar isterimki cocuklari birakacak kimse yok yakinda..aslinda esimi cok ozluyorum cocuklarda kendimize vakit kalmiyo ne enerjim yetiyo ne sabrim umarim psikolojik destegin faydasiyla yoluna girecek hersey
o zaman büyümelerini beklemeniz gerekiyor ne yazıkki o zamana kadar birbirinizi yıpratmazsanız..eşinizde sizi çok özlemiştir bence bide çocuk evliliğe iyi gelir derler

Allah allaah. Ne bu yaa psikolojik yardim almalisin falan filan begenimi toplamaya calisiyonuz anlamiyorum. Ben sana hak veriyorum kesinlikle...

PSikolojik yardim almasi gereken o kaba saba Turk kocasi. Neden kadincagizin uztune gidiyorsunuz, iki kucuk couk arti ev isleri basindan askin, sifir sosyal hayat? Turk kadinlari icin normal mi bu? Dunya kadinlari bu durumu asla affetmez. Onlar her zaman kendinlerine vakit ayirirlar. Esiniz cok hatali, size sozlu siddet uygulamis. Ya o cocuklarin yaninda bagirilir mi? Ustelik yaptigi el emegi yemeklere bile tesekkur etmiyor. Avrupa'da carparlar kapiyi giderler. Dengesiz herif!!!

Ah canım ah benzer bi konuyuda ben açtım :) klasik Türk Erkeği anne olsan suç kadın olsan suç bagirsan cagirsan suç ne sen onu ne de o seni anlar

İkinizin tepkileri de abartı geldi bana.
Her tartışmada annenizin evine giderseniz zamanla sizin gidişinizi umursamamaya başlar...

Back
X