Kocamın yeğenleri

Kimimkiben82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
644
594
103
Kızlar
30 yaşındayım. Doğuda görev yapıyorum. Tatilim zaten sınırlı. Yazlığımız var. Çocuğum yok. Kocamın 3 tane yeğeni bizde tatildeler. Nefes alamıyorum. Kafayı yiyeceğim. Belli etmemeye çalışıyorum ama resmen hizmetçi modundayım. Yemek pişir, masa kur, bulaşık topla.. Her gün böyle. Arkalarından tel kapıları yani sineklik kapa, çünkü her zaman açık bırakıyorlar. Nefes alamıyorum. Acaba ben mi abartıyorum, çok mu kötüyüm? Ama elimde değil, kendimi enayi hissediyorum ve zaten yoruldum.

Kızlar
30 yaşındayım. Doğuda görev yapıyorum. Tatilim zaten sınırlı. Yazlığımız var. Çocuğum yok. Kocamın 3 tane yeğeni bizde tatildeler. Nefes alamıyorum. Kafayı yiyeceğim. Belli etmemeye çalışıyorum ama resmen hizmetçi modundayım. Yemek pişir, masa kur, bulaşık topla.. Her gün böyle. Arkalarından tel kapıları yani sineklik kapa, çünkü her zaman açık bırakıyorlar. Nefes alamıyorum. Acaba ben mi abartıyorum, çok mu kötüyüm? Ama elimde değil, kendimi enayi hissediyorum ve zaten yoruldum.
Hak veriyorum size biz de havuzlu bir sitedeyiz,ilk zamanlar evimizi görme bahanesiyle havuz için geliyorlardı özellikle baba tarafından kuzen vs annem 1 ay zor dayandı artık evimi görmek istiyorsanız buyurun gelin ama sırf havuz için geliyorsanız gelmeyin gibi birşey demişti yıllar önce çünkü yemeği,çamaşırı bir sürü eziyet.

Yoo niye kotu olasiniz ki? Tatildesiniz,kendi cocugunuz yok ve elbette ki cocuk bakmak istemiyorsunuz haliyle. Esiniz ne kadar dusuncesizmis,cocuklarin ailelerini soylemiyorum bile bu ne sorumsuzluk at cocugunu baskasina keyfine bak oh ne ala
Haklisiniz kimsenin cocuguna bakicilik yapmayin ustelik cok buyuk sorumluluk.

Haklisiniz kimsenin cocuguna bakicilik yapmayin ustelik cok buyuk sorumluluk.

Esinize soyleyin artik benim tatilim baslasin diye gondersin hepsini.
Cok haklisin. 3 gunluk tatilnde kimseye kafa patlatmak hizmet etmek zorunda degilsin. Herkes cocuguna kendisi baksin. Sende oraya kafa dinlemeye tatil yapmaya gitmissin bu ne sacmalik. Yazligin var mi derdin var bu hep boyledir
Hak veriyorum size biz de havuzlu bir sitedeyiz,ilk zamanlar evimizi görme bahanesiyle havuz için geliyorlardı özellikle baba tarafından kuzen vs annem 1 ay zor dayandı artık evimi görmek istiyorsanız buyurun gelin ama sırf havuz için geliyorsanız gelmeyin gibi birşey demişti yıllar önce çünkü yemeği,çamaşırı bir sürü eziyet.

Üstelik çocuk dedim ama en büyüğü 19 yaşında, -diğerleri ilk okul ve orta okul- güya kardeşlerine bakmak için gelmiş sma bir gram yardım yok. Önlerine koy kaldır yapıyorum. Bir eline sağlık bile yok. Hadi küçükleri geçtim, koskoca kız ya. Enayiyim resmen

Biz de kuzenlerimle küçükken amcama giderdik yengem hep sorardı bize çocuklar ne yapayım size ne pişireyim nereye gidelim gezmeye. İyi zaman geçirmemiz için uğraşırdı. İçten gelmesi lazım siz tabi ki mecbur değilsiniz.
Ben de soruyorum, yaşı büyük kadındır, ben kocamı zor doyuruyorum daha, 2 yıllık evliyim

Biz de kuzenlerimle küçükken amcama giderdik yengem hep sorardı bize çocuklar ne yapayım size ne pişireyim nereye gidelim gezmeye. İyi zaman geçirmemiz için uğraşırdı. İçten gelmesi lazım siz tabi ki mecbur değilsiniz.
Kendi çocuğum olsa belki daha töleranslı olabilirim. Hepsine bakarım ama böyle olmuyor

Tatilde bırak başkasının çocuğuna, kendi çocuğuma bile hizmet etmek istemem tatil anlayışım o değil çünkü. Yazlık gibi yerde yapılan tatile de o yüzden karşıyım. Geleni gideni üstüne yıkılanı hiç bitmez, anahtar isteyeni bitmez. Büyük konuşmayım ama Allah vermesin bana yazlık filan. bu çocukların ailesi nasıl gönderiyor? İnsan korkar havuza düşer bir şey olur diye.

Çok pişmanım z
Tatilde bırak başkasının çocuğuna, kendi çocuğuma bile hizmet etmek istemem tatil anlayışım o değil çünkü. Yazlık gibi yerde yapılan tatile de o yüzden karşıyım. Geleni gideni üstüne yıkılanı hiç bitmez, anahtar isteyeni bitmez. Büyük konuşmayım ama Allah vermesin bana yazlık filan. bu çocukların ailesi nasıl gönderiyor? İnsan korkar havuza düşer bir şey olur diye.
çok pişmanım zaten bu evi aldığımız için. Salak kafam git otelde mis gibi tatilini yap.resmen iş bitmiyor. Bir de misafir

Gonderemiyorsaniz yapmayin
Yrmek yapin tabaklara koymayin
Yemek sonrasinda sofrayi kaldirmayan havuza gidemez diyin
Kural koyun sert olun taviz vermeyin
Yahu benim cocugum 9 yasinda , arkadaslari geldiginde onlara bile sofrayi toplatirim yoksa oyun oynayamacaklarini bilirler
Yuz vermeyin kimsenin kolesi degilsiniz

Bir gün grev yapın. İş yapmayın. Yemek yapmayın. Eşinize bugün sen yap deyin. Kendi yeğenleri madem kendi yapsın. Bizde yazlık yerde yaşadığımız için yazın gereksiz misafir eksik olmazdı. Gelebilirler mi diye sormak yok tabi.Birde anaları başlardı. Çocuğuma bakmamış. Ay çocuk zayıflamış. Kimse kimsenin hizmetçisi değil.

Back
X