Kocamın yeğenleri

Yooo gayette haklisiniz.. neden kocaniza sikayet ettigibizi soylemiyorsunuz birde neden baskaalarinin cocuklarina bakicilik yapiyorsunuz.kalsinlar 1 hafta sonra gonderin gitsin.. bu nedir ya?

Kızlar
30 yaşındayım. Doğuda görev yapıyorum. Tatilim zaten sınırlı. Yazlığımız var. Çocuğum yok. Kocamın 3 tane yeğeni bizde tatildeler. Nefes alamıyorum. Kafayı yiyeceğim. Belli etmemeye çalışıyorum ama resmen hizmetçi modundayım. Yemek pişir, masa kur, bulaşık topla.. Her gün böyle. Arkalarından tel kapıları yani sineklik kapa, çünkü her zaman açık bırakıyorlar. Nefes alamıyorum. Acaba ben mi abartıyorum, çok mu kötüyüm? Ama elimde değil, kendimi enayi hissediyorum ve zaten yoruldum.
abartmıyorsun...gelinsen o aileye bunları çekmek zorunda bırakıyorlar....düşüncesiz hepsi bende senin gibiyim

Kızlar
30 yaşındayım. Doğuda görev yapıyorum. Tatilim zaten sınırlı. Yazlığımız var. Çocuğum yok. Kocamın 3 tane yeğeni bizde tatildeler. Nefes alamıyorum. Kafayı yiyeceğim. Belli etmemeye çalışıyorum ama resmen hizmetçi modundayım. Yemek pişir, masa kur, bulaşık topla.. Her gün böyle. Arkalarından tel kapıları yani sineklik kapa, çünkü her zaman açık bırakıyorlar. Nefes alamıyorum. Acaba ben mi abartıyorum, çok mu kötüyüm? Ama elimde değil, kendimi enayi hissediyorum ve zaten yoruldum.
Bu sicakta insan kendi cocuguna bakarken zorlaniyor kaldiki baskasini cocugu esine soyle gondsrin yada yemek falan yapma esin alsin gelsin hazir seyler bakalim ne zaman kadar daynacak esin yapmalari gereken seyler hakkinda uyar yapmiyolarsa sende ceza ver madem sana attilar sende kendi cpcugun gibi davran

yazlık alma hayalimizden bu yüzden vazgeçtik.yoksa annem ve ben hizmetçi gibi çalışacaktık.şu anda bile yazlık yerde olmadığımıza rağmen gelen giden bunaltıyor.geçen gün annemin iki yeğeni geldi bize lise 3 e giden iki kız.hiçbişeye ellemiyorlardı.hatta biz işteyken evde yiyip içtikleri herşey bıraktıkları yerde duruyordu salonda sehpada masada tabaklar cipsler.işten gelip ev temizleyip öyle yemek yaptık bir hafta boyu.annem sonunda dediki kızlar mutfak sizin biz yemeği yaptık sizde toplayın dedi her seferinde.zorla morla yaptılar.sizde kural koyun.

Bende olsam kabul etmem iki üç gün sabrederim gerisini geri yollarım insan kendi ihtiyacını bile giderirken bazen isteksiz Bile oluyor

Dayımın karısı bana her zaman çok iyi davranmıştır. Çocukluktan beri bu böyle. Artık eşşek kadar oldum hala durum aynı. Dayımdan çok yengemi severim. Nedenini bilmiyorum kimyamız çok uyuşuyor heralde :) Ama zorla güzellik olmaz kendini zorlama;)

Kızlar
Annesi babasi nerede.ben asla kabul etmem.

Dayımın karısı bana her zaman çok iyi davranmıştır. Çocukluktan beri bu böyle. Artık eşşek kadar oldum hala durum aynı. Dayımdan çok yengemi severim. Nedenini bilmiyorum kimyamız çok uyuşuyor heralde :) Ama zorla güzellik olmaz kendini zorlama:KK66:[/QUO
Pardon anlayamadım, dayı karısı amca karısı. Konuyu anlayamamışsınız. Sevse ne sevmese ne :)

Cevabını alıntının içine yazdığın için ben alıntı yapamadım. Kendi yengemi sevdiğimden bahsettim. Kocanın yeğenleri için sen de yenge oluyorsun. Hani şikayet ettiğin yeğenler var ya. Kim anlamamış acaba?

Back
X