kocamın yiğeni

besinci sinif erotik hikaye resmen ya az gelistirin kendinizi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sırf yorumlar için takip edilir bu konu

konu fake kokuyor,erotik hikaye yazmış resmen
çok komiksin kardeş, önce güldüm sonra bastım eksiyi

Son düzenleme:
Ay cok uzuldum canim ya cok zor durumdasin gercekten. Ay niye dalga geciyosunuz kizlar

ekşi sözlükte bir ergen yorumu:
çoğu zaman kısa devre yaptığı için hizmetdışı kalan kafası nedeniyle, annesine söylediği yalanların onun tarafından hiç sekmeden her zaman anlaşıldığının farkında olmayan, yetişkinlikle çocukluk arasında kalmış, heran patlamaya hazır insan yavrusu..

Sen burayı .....grafi hikayeler paylaşılan bloglardan mı zannettin birader
Buradan sana ekmek çıkmaz

Evet natlus,özletti kendini :) Ayle diyeni hatırlamadım ama bir de bekret diye başlık vardı :)))

ay o bir fenomen ya "bekretim gitti" ydi başlık da

ayrıca yiyen ne ya insanda korkunç bir izlenim uyandırıyor sanki ağzını açıp yiyecek bir cinsmiş gibi

edit: geçen adamın birine yardımcı olmaya çalışıyorum tavşanlarla ilgili bana diyor ki sovuk tavşana kötü gelir mi nasıl yani sovuk dedim suvuk diyecektim dedi alla allaa diyorum suvuk ne meğer soğuk demek istemekteymiş

Son düzenleme:
Gazetelerin en ortasında hani haydar dümenin filan olduğu sayfalarda itiraflar olurya üstün körü yazılır ,aynı o tadı aldım ,çok heyecanlı oluyodu onlar ya ,devamı gelsin diye bekliyodun.

Ya bu suvuk cok komik sesli güldum :sly::sly::sly:

Cansu yok oldu sanirim bahcedeler yine.ama bence korulukta olmaliydi bu mevzu:)))ayrica cansu cocugun yasi senden kücük bak suca girer ha:)))))

50 kişi okuyo yalnız ben dahil yorumlar süperrr

Son düzenleme:
Ay kirli donunu koklayan adamla öpüşürken miden bulamadı mi boogh

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Sevgili hayal gücü geniş olan ama kurarken baglanti hatasi veren basit beyinli bayan mi desem bay mi desem karar veremedim o kdr celiski var ki soruda kardes baslikta yegen, camasirlarin bahcede mi duruyor o cocuk bulup kokluyir arti o yegense szn evde ne isi var ysni asiri dusuncesizce yazilmia bi kelime kalabaligi olmus daha snra tekrae deneyiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…