Kocamla 8 Aydır Birbirimizden Uzaktayız

Ne yapar ne yapmaz bilemem de 8 ay çok fazla. İnsan birbirini yabancılar bence. Uyum sorunu yaşarsınız birbirinize. Eşin bekar gibi hiç sorumluluğu kalmamış.

:KK43: Evet alıştım burda olmaya bana da zor olucak..

Öncelikle kendi sağlığınızı ve bebeğin sağlığını düşün. Şartlar uygun olsaydı eşinizde istemezdi muhakkak sizden çocuklarından uzak kalmayı. Kötü düşünceleri uzaklaştırıyoruz kafamızdan.

Sizi cok iyi anliyorum.kim ister eşinden evinden ayri olmayi.Yasamayan bilemez..Uzaktan davulun sesi hoş geliyor..Bende asker esiyim gorev yerimiz doguda. şuan annemdeyim iki cocugumla ve bu sabah esimi gonderdim görevine..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canları sag olsun yeter kardesim..Siz tıkayın kulağınızı herseye

Sizi cok iyi anliyorum.kim ister eşinden evinden ayri olmayi.Yasamayan bilemez..Uzaktan davulun sesi hoş geliyor..Bende asker esiyim gorev yerimiz doguda. şuan annemdeyim iki cocugumla ve bu sabah esimi gonderdim görevine..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canları sag olsun yeter kardesim..Siz tıkayın kulağınızı herseye
Amin beni anlayan biri cıktı nihayet :KK43:
Şartlar böyle olmasa biz ister miydik hele ki çocukla ailenin yanında kalmak.. Burda insanlar fazla kırıcı konusabiliyo.:KK43:

Amin beni anlayan biri cıktı nihayet :KK43:
Şartlar böyle olmasa biz ister miydik hele ki çocukla ailenin yanında kalmak.. Burda insanlar fazla kırıcı konusabiliyo.:KK43:
14 senedir memleket memleket geziyoruz gurbet ellerde.insanlar mahalle degistiremezken biz memleket değiştiriyoruz.Tam alisiyorsun derken pat tayin o da yetmiyor o gorev senin bu operasyon benim..Biz bu hayatta ki en gurur duyulucak mesleklerden birinin eşiyiz..Biz asker esiyiz kardesim güçlü ol.evlatlarina sarıl ve esine hep destek ol...Biz bu yola onlarla bile bile çıktık..

Lohusalikta ve doguma yakin ailenizin yaninda olmaniz gayet dogal ama 8 ay asiri uzun olmus nerden baksan 1 ay daha annenlerle durman gerekecek

burasi soru sorulan ve uzmanlarin cevap yazdigi bir mecra degil.

bakin kk nin kendi yazdığı aciklamayi kopyaliyorum.

Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçinize atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun.

her konuda boyle yazan birileri mutlaka cikiyor. o zaman sorun ne diye. gerekirse sirf yazmak icin yazilir yine yazılır.

Buranın nasıl bir mecra olduğunu iyi biliyorum 3 seneden fazladır aktif üyeyim. Açıklamayı kopyalamakla zahmet etmişsiniz. Sorun ne diye sordum çünkü anlamak istedim bu da en doğal hakkım konu çok açıklayıcı değildi konu sahibine sorduğum yine anlamak amaçlı başka sorular da mevcut ilk sayfada bulabilirsiniz.

14 senedir memleket memleket geziyoruz gurbet ellerde.insanlar mahalle degistiremezken biz memleket değiştiriyoruz.Tam alisiyorsun derken pat tayin o da yetmiyor o gorev senin bu operasyon benim..Biz bu hayatta ki en gurur duyulucak mesleklerden birinin eşiyiz..Biz asker esiyiz kardesim güçlü ol.evlatlarina sarıl ve esine hep destek ol...Biz bu yola onlarla bile bile çıktık..

Destek ve moral şu dönemde en çok ihtiyacım olan şey çok teşekkür ederim :KK200:

Merhabalar kısaca özetliyim. Eşim asker doğuda görevde. 2. Bebeğimiz oldu 1 ay önce. Ben doğum için ailemin yanına geldim. Hamilelik doğum derken 8 aydır sadece 1 kez görüşebildik. Beni sevdiğini biliyorum ama etraftan erkeği boş bırakma, şeytana uyar vb seyler duyuyorum. Bi yanım yapmaz diyo bi yanım yaparsa diyo :KK43: Sizce benden soğur mu uzaktayız diye😳 Yoksa aldatcak olan her zaman aldatır mı? Puff lohusalık üstüne bide insanlardan bunları duymak yordu beni..
Sizi iyi anlıyorum benim elimde asker sürekli ayrılıyoruz bu görevler yüzünden çocuğumuz bile gecikti bu yüzden zor hamile kaldım

Doğum zamanı 1 ay civarı kalabilirdin bence,8 ay çok.
Aldatmaz muhtemelen de bir insanın yokluğuna alışmanin çok da iyi birşey olduğu soylenemez

Evet mecburen ayrı kaldık ama bende bundan korkuyorum :KK43:

Buranın nasıl bir mecra olduğunu iyi biliyorum 3 seneden fazladır aktif üyeyim. Açıklamayı kopyalamakla zahmet etmişsiniz. Sorun ne diye sordum çünkü anlamak istedim bu da en doğal hakkım konu çok açıklayıcı değildi konu sahibine sorduğum yine anlamak amaçlı başka sorular da mevcut ilk sayfada bulabilirsiniz.

kusura bakmayin o halde. ben sizi de bize sorun yoksa neden konu açıyorsunculardan sandim.

Yani hamileliğinizin 2. ayında ailenizin yanına mı geldiniz? :KK57: Sebep?
Eşiniz aldatacak bir adamsa, bu siz uzakta olduğunuz için olmaz, ahlaksız olduğu için olur. O konuda güveniniz varsa kafanıza takmayın.
Hamilelik süreciniz çok mu kötüydü anlayamadım ama. İnsanın eşinden bu kadar uzak kalması için gerçekten büyük sıkıntıları olması gerekiyor. Yoksa neresinden baksanız saçma.

Back
X