Kocamla 8 Aydır Birbirimizden Uzaktayız

Siz öncelikle size bu tür lafları söyleyenlerden uzak durun. Lohusa bir kadına bunlar söylenir mi? Ne kadar acımasız insanlar. İçinizi ferah tutun. Eşiniz sizi seviyor ve aldatmaz.

Ben fazla iyi niyetliyim sanırım. Bidaha böyle konusanları susturmam lazım. Kırılmasınlar diyorum ama beni düşünen yok. :KK43:

Merhabalar kısaca özetliyim. Eşim asker doğuda görevde. 2. Bebeğimiz oldu 1 ay önce. Ben doğum için ailemin yanına geldim. Hamilelik doğum derken 8 aydır sadece 1 kez görüşebildik. Beni sevdiğini biliyorum ama etraftan erkeği boş bırakma, şeytana uyar vb seyler duyuyorum. Bi yanım yapmaz diyo bi yanım yaparsa diyo :KK43: Sizce benden soğur mu uzaktayız diye😳 Yoksa aldatcak olan her zaman aldatır mı? Puff lohusalık üstüne bide insanlardan bunları duymak yordu beni..
Niye okadar ayri kaliyorsunuzki esinin gorev yaptigi ilde yasaman imkanszmi cocuk bakmak icin ailenin yani da olmasi sartmi

burasi soru sorulan ve uzmanlarin cevap yazdigi bir mecra degil.

bakin kk nin kendi yazdığı aciklamayi kopyaliyorum.

Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçinize atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun.

her konuda boyle yazan birileri mutlaka cikiyor. o zaman sorun ne diye. gerekirse sirf yazmak icin yazilir yine yazılır.

bu güzel cevap için teşekür ederim
bazen insanlar gerçekten ne kadar kırıcı olduklarının farkına varamıyorlar ,

kadın lohusa bunalmış yazmış ne var bunda yanii ,

geçen bende dudak dolgu fiyatı sorum google ya buraya nıye konu açıyorsun dedi birisi ,

geçen bende dudak dolgu fiyatı sorum google ya buraya nıye konu açıyorsun dedi birisi ,

evet her konuda mutlaka çıkıyor boyle birileri. insanlarin hayatlarina yorum yaptikca kendilerini bu konuda uzman olarak gormeye baslayanlar var herhalde. mukemmel hayatlariyla mukemmel hayatin sirlarini verip yol gosterici zannediyorlar herhalde. tavsiye sitesi falan da degil burasi. kadinlar kulubu adi ustunde. kadinlar dayanismasi. derdim var bolumu de ic dokus illa akil almak icin degil ki.

2 ay kalıp dönme amacıyla geldim ama göreve gitti ilk fırsatta izin kullandı şuan gelmeye çalısıyor zaten

Göreve giden adamın sizi aldatmak için zamanı olur mu ki? Bir de büyüklerimiz hep eşlerinizden ne olursa olsun uzak kalmayın araya soğukluk girer der. Doğumunuza yakın mı gittiniz annenizin yanına yoksa daha mı erken gittiniz?

Siz mecbur kalmışsınız gitmişsiniz, eşiniz görevdeymiş haklısınız , ama gerçekten sadece doğum yaptığı ya da çocuğuna kendi bakamayacağını düşündüğü için böyle yapanlar var.
Ailelerin de bu konuda sorumluluğu çocuklarına vermeleri gerekiyor. Herkesin kendi evi olduğunu anlaması lazım, inşallah öyle ebeveynlerden olmam vakti gelince.
Size kolaylıklar diliyorum, inşallah en kısa zamanda eski düzeninize dönersiniz

İstemeyen okumaz, cevaplamaz olur biter. Burası belli kurallar içinde her şeyi
Dogum icin gittiniz tamam da. Neden 8 ay?

Çünkü göreve gitti eve gelemiyor

Siz mecbur kalmışsınız gitmişsiniz, eşiniz görevdeymiş haklısınız , ama gerçekten sadece doğum yaptığı ya da çocuğuna kendi bakamayacağını düşündüğü için böyle yapanlar var.
Ailelerin de bu konuda sorumluluğu çocuklarına vermeleri gerekiyor. Herkesin kendi evi olduğunu anlaması lazım, inşallah öyle ebeveynlerden olmam vakti gelince.
Size kolaylıklar diliyorum, inşallah en kısa zamanda eski düzeninize dönersiniz

İnşallah teşekkür ederim

Göreve giden adamın sizi aldatmak için zamanı olur mu ki? Bir de büyüklerimiz hep eşlerinizden ne olursa olsun uzak kalmayın araya soğukluk girer der. Doğumunuza yakın mı gittiniz annenizin yanına yoksa daha mı erken gittiniz?

3 aylıktı geldiğimde. Göreve gönderdiler eve gelemiyo mecburen kaldım buralarda :KK43:

İstemeyen okumaz, cevaplamaz olur biter. Burası belli kurallar içinde her şeyi

Çünkü göreve gitti eve gelemiyor

Bulundugu yerde gece evine gidemiyorsa cevrenizin laflarini kafaniza takmayin. Ben esiniz orda normal calisiyor ama siz 8 aydir ailenizlesiniz sandim. Bu durumda cok normal orda kalmaniz.

3 aylıktı geldiğimde. Göreve gönderdiler eve gelemiyo mecburen kaldım buralarda :KK43:

Eve gelemiyorsa ha evinizde kalmışsınız ha annenizde, farketmez yani nerde kaldığınız .Adam görevdeyse de sizi istese de aldatamaz. Denilenleri takmayın derim ben. Aldatmak isteyen adam gözünüzün önünde dahi aldatır. Benim bir arkadaşa da annesi kocan spor salonuna gidiyor, orada ki güzel kızlarla seni aldatır diyordu... Yani bu onun kendi şahsi fikri diye olacak diye bir şey yok, olmadı da zaten. Sizin tek yapmanız gereken eşinizi bekleyip, söylenenlere kulak tıkamanız. Ya da kocanıza güvendiğinizi söyleyip bu insanları susturacaksınız.

Back
X