Kocamla 8 saat tartistik

Kocamla sürekli tartisiyorum.
Arkadaslar öncelikle lütfen duyarli Olun. Iyi degilim.

Bir halftaligina kocam Beni tatile yolladi. Yollamadan önce tartistim bos sebeplerden dolayi.
Simdi tatilden geri geldim ve kocam kapida bekliyordu Beni. Bende bagirdim cagirdim eve girer girmez.. ev sigara kokuyo bilmem ne bilmem ne.
Sonra ikimizq uyuduk. Ayri odalarda yanima geldi nasilsin falan Bende dedim ki benim neden küstügümü anladinmiw Oda Hayir anlamadim cünkü hic birsey yoktu dedi.
Sonra Ben yine alevlendim bagirdim..
yemek yapti cagirdi beni Ben Herseyi devirim cam kirdim. Sonra iyice kavga Ettik.
8 Saaten beri tartisiyorum onunla. Neden böyleyim :KK43: ne yapmaliyim?
Şımarıklık sendromu, eşin seni bir süründürse geçer merak etme 😅

Aman allahım ben yoruldum
Ya 8 saat tartışsam ben buharlaşırım ben harelde
İnanılmaz üşengeçim bu konuda erinirim yorulurum
Vala helal olsun kocanıza

Kocanı al öp başına koy sonra ona sahip olduğun için sadaka ver aşko 😂 ben benimkine bunun üçte birini yapsam şimdiye boşamıştı beni :(

Kocamla sürekli tartisiyorum.
Arkadaslar öncelikle lütfen duyarli Olun. Iyi degilim.

Bir halftaligina kocam Beni tatile yolladi. Yollamadan önce tartistim bos sebeplerden dolayi.
Simdi tatilden geri geldim ve kocam kapida bekliyordu Beni. Bende bagirdim cagirdim eve girer girmez.. ev sigara kokuyo bilmem ne bilmem ne.
Sonra ikimizq uyuduk. Ayri odalarda yanima geldi nasilsin falan Bende dedim ki benim neden küstügümü anladinmiw Oda Hayir anlamadim cünkü hic birsey yoktu dedi.
Sonra Ben yine alevlendim bagirdim..
yemek yapti cagirdi beni Ben Herseyi devirim cam kirdim. Sonra iyice kavga Ettik.
8 Saaten beri tartisiyorum onunla. Neden böyleyim :KK43: ne yapmaliyim?
Sevmiyorsanız ayrılın, adamı harcamayın. Belli ki size deger veriyor. Yakınlarınızla konusmayı deneyin. Belki bi yol gösteren olur. Birde yanlıs anlamazsanız eger; hamile misiniz acaba? Ne bileyim hamilelikte duygusal cöküsler, aniden zirveye cıkıslar olur ya. Birde dini inancınızın boyutunu bilmiyorum ama büyü, muska vs yapılmıs olabilir mi? Bu tarz seylerde ani cıkıslara, öfke problemlerine, bıkkınlıga sebebiyet veriyor. Tecrübe ettigim seyler ile sizin yazdıklarınız az cok örtüsünce aklıma bu ihtimal geldi. Felak-nas okuyun bol bol.

Back
X