• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamla anlasmiyoruz :(

QUOTE="CrawL, post: 36680749, member: 566836"]Yaş farkından dolayı da anlaşamıyor olabilirsiniz. Herkesin kendi görüşü ama benim için 10 yaş fazla bir fark.
Hani yaşlılıkta çok bir şey değişmiyor sen 50 o 60 olsa ama şuan sen gençlik yaşındasın o da biraz orta yaşa girmiş
Ben yaştan dolayı olduğunu düşünüyorum kısaca.[/QUOTE
Evet o çok olgun o yüzden benim yaşamak istediklermi o yaşadığını söylüyor
E

Sevgili hanımlar,
burada birbirinize tavsiye verirken, birbirinizin dertlerine üzülüp çare bulmaya çalışırken amacınızın ve niyetinizin iyi olduğunu biliyorum ama lütfen tavsiye de bulunurken biraz dikkatli olun.
Doktora gidip sakinleştirici yazdırmayı, bu sakinleştiriciyi gizlice eşin yiyecek içeceğine koymayı tavsiye etmek hem insan sağlığını hiçe saymaktır, hem de kanunen suçtur.

Doktorlar sizi muayne ederek ilaç verir, başkasına ilaç yazacaksa hasta kimse onu çağırır, neden görmeden, bilmeden ilaç yazmaz çünkü sizin belki karaciğer, böbrek, kalp sorununuz, belki tansiyon, şeker hastalığınız, belki alerjiniz var, belki alkol alıyorsunuz.
Size reçeteleyeceği ilaç ya karaciğerinize dokunursa, ya tansiyonunuzu, şekerinizi tetiklerse, kalpte aritmi yaparsa, ya ilaç size alerji yaparsa, septik şoka girerseniz?

Bunlar tavsiye verirken bir insanın sağlığına verebileceğiniz zararlardan bazıları, birde bunun kanuni kısmı var.
Ya sırf siz dediniz diye konu sahibesi ya da yorumculardan biri tavsiyenize uydu ve eşine, annesine, babasına, belki kardeşine sakinleştirici verdi ve Allah korusun ilacı alan komaya girdi ya da öldü.
Sizi dava etse, bu kişi tavsiye etti bende yaptım dese, delili de falanca sitedeki x konudaki yorum dese ne yapacaksınız?

Lütfen öneride bulunurken önerim buydu söyledim bitti diye düşünmeyin, söylediklerinizin olayların akışını ne yöne döndüreceğini de düşünün.

Defalarca konstk herseye sinirlenio bnm hicbrseyimi beqnmio sewdiqini söylüyo ama bnde artk tiksindm yani kaldrmyrm ewn tek kzydm 5 erkk war bnm dsmda bbm bna cok dskndr o yzdn kocmn yaptklari zoruma qidio
inşallah konuşmanızda yazınız gibi değildir.okurken başım döndü:KK53:
yaş farkınız var.sizin yaşınız bana göre küçük ve birde çocuk.bid sebepsiz yere sinirlenmelerde şeker hastalığı var mı?

inşallah konuşmanızda yazınız gibi değildir.okurken başım döndü:KK53:
yaş farkınız var.sizin yaşınız bana göre küçük ve birde çocuk.bid sebepsiz yere sinirlenmelerde şeker hastalığı var mı?
Yok Şeker hastası değil ruh hastasi

post: 36683822, member: 391224"]beğenmiyor demişsiniz neyinizi beğenmiyor fiziksel olarak mı anlamadım[/QUOTE]
Fiziksel olarak cok güzel bir bayan olduğumu söylüyor herkes bey efendi benim konuşma tarzımı beğenmiyor güzelliğime hic laf söylemez çok beğenir beni

post: 36683822, member: 391224"]beğenmiyor demişsiniz neyinizi beğenmiyor fiziksel olarak mı anlamadım
Fiziksel olarak cok güzel bir bayan olduğumu söylüyor herkes bey efendi benim konuşma tarzımı beğenmiyor güzelliğime hic laf söylemez çok beğenir beni[/QUOTE]
kafa dagitmak icin bi komsun arkadasin yok mu ailen cokmu uzakta hic gorusemezsin? Bi gitsen yanlarina ziyarey amacli esinede desen ki bi sure sende bende kafa dinleyelim cocugumuz icim degisiklik olur falan desen olmaz mi?

Son düzenleme:
Fiziksel olarak cok güzel bir bayan olduğumu söylüyor herkes bey efendi benim konuşma tarzımı beğenmiyor güzelliğime hic laf söylemez çok beğenir beni
kafa dagitmak icin bi komsun arkadasin yok mu ailen cokmu uzakta hic gorusemezsin? Bi gitsen yanlarina ziyarey amacli esinede desen ki bi sure s[/QUOTE]
Malesef kimsem yok komsumda yok cok samimi oldugum ailem 4 saatlik mesafede gitsem bile dönüp dolaşıp yine ayni ev ayni adam :(

kafa dagitmak icin bi komsun arkadasin yok mu ailen cokmu uzakta hic gorusemezsin? Bi gitsen yanlarina ziyarey amacli esinede desen ki bi sure s
Malesef kimsem yok komsumda yok cok samimi oldugum ailem 4 saatlik mesafede gitsem bile dönüp dolaşıp yine ayni ev ayni adam :([/QUOTE]

Bi arkadas edinsen oldugun yerde bende aileme epey uzaktayim ilk basta gercekten cok zorlandim 1 senelik evlym daha ben senin daha uzun zaman olmus bu donemde hicmi komsun olmadi yada esin karsimi boyle seylere? Tabi evine donup geleceksin orasi senin evin yavrunun evi yani bunu azap gibi gorme dusuncelerini pozitife cevirmeye calis kitap oku gez dolas

psikopat koca kadını öldüresiye dövüyor şişliyor kesiyor..kadın şikayetçi oluyor ,polis veya daha yetkili merci kadına şu cevabı veriyor'biz karı koca arasına girmeyiz 'yok mu böyle vakalar türkiyede vaaar..neden sakinleştirici bir ilaç suç olsun..öldüren zehir değil..hem gün içinde iş anında vermeyecek kocaya bu ilacı..akşam eve geldiğinde verecek..geceyi kavgasız hır ız gürsüz geçirsinler diye verecek..

Neden suç mu ? Nasıl bir mantıktır bu cümleleri size yazdıran anlamakta zorlanıyorum. Verdiğiniz örnek , tavsiyenizi daha masum göstermiyor veya meşrulaştırmıyor.

Bu düşünceleri beslediğiniz bir insanla evlilik birliğini sürdürmenin ısrarı nedir o halde ? Erkekler ; dışarıda çalışıp evin geçimini temin etmesi gereken canlılar değiller. Hani hep yakınılıyor ya sürpriz yapmadı , sordum cevap vermedi vs vs. Empati yapsın , biraz beni anlasın deyip işin içinden çıkmadan önce gerçekten siz karşınızdaki insanı anlamaya çalışıyor musunuz ?

Cinsiyeti erkek olunca duyguları olmadığı sonucuna mı varıyorsunuz ? Bir tek kadınlara mı özgü kırılmak , ilgi beklemek. Erkeğe gösterilmesi gereken tek ilgi türü cinsel ilgi mi olmalı ?

Hep deniyor ya Türkiye de kadının adı yok , sizin gibi düşünenler olduğu sürece bu Dünya da insanın adı yok.

galina_ .!.:
Malesef kimsem yok komsumda yok cok samimi oldugum ailem 4 saatlik mesafede gitsem bile dönüp dolaşıp yine ayni ev ayni adam :KK43:

Bi arkadas edinsen oldugun yerde bende aileme epey uzaktayim ilk basta gercekten cok zorlandim 1 senelik evlym daha ben senin daha uzun zaman olmus bu donemde hicmi komsun olmadi yada esin karsimi boyle seylere? Tabi evine donup geleceksin orasi senin evin yavrunun evi yani bunu azap gibi gorme dusuncelerini pozitife cevirmeye calis kitap oku gez dolas[/QUOTE]
2 yilda 2 sehir 3 ev degistik o yüzden komşumuz olmadi hiç war ama öyle gidip gelmiyorum kapi komşu degil

q,w.. bunlar türkçe değil. düzgün yazalım o ne öyle çocuk gibi
19 yasında 29 yasındaki adamla evlenmişsin. nasıl evin tek kızını böyle verdiyse ailen anlamadım
senin beklediğin nazı sevgiyi şefkati 30 yasındaki adamın beklediğin sekilde vermesi zor tabi

Defalarca konstk herseye sinirlenio bnm hicbrseyimi beqnmio sewdiqini söylüyo ama bnde artk tiksindm yani kaldrmyrm ewn tek kzydm 5 erkk war bnm dsmda bbm bna cok dskndr o yzdn kocmn yaptklari zoruma qidio
Canim valla ne yalan soyleyim erken bebek yapmisin ama olmis bi kere. Demekki karakteri boyle.

E

Evet gerçekten cok takintiliyim birşeyleri asamiyorum
Aşmak zorundasin once kendin sonra cocugun icin iyi olmak zorundasin butun gun kocayi tak kafaya gelince kavga gurultu e bu bebenin ne gunahi var guzelim hepimizin hayati mukemmel degil sorunlar var aldatilip mecbur evli kalanlar var daha nice problemler var herkesin derdi kendine buyuk asla.sorununu kucumsemiyorum senin yapman gereken.alip karsina konusmak ama once.kendinle barismak.konusmak beklentilerini cok yukseltme Rabbim.sana biraz erken olmus ama cocuk nasip etmis e bosanmakta istemiyosun anladigim kadariyla o zaman care bulcaksin kendini cok uzmeden eziyet etmeden once.kendini degistireceksin afedersin ama bu kadar seni uzdukten sonra senin istediklerini o.onceden yasadim.ben.diyorya mesela cicek hediye vs alsa ne.olur almasa ne.olur kalp.kirilmia bi kere.. biz kadinlar bazen degismek yerine degistirmeye gidince direk kiyametler.kopuyo

psikopat koca kadını öldüresiye dövüyor şişliyor kesiyor..kadın şikayetçi oluyor ,polis veya daha yetkili merci kadına şu cevabı veriyor'biz karı koca arasına girmeyiz 'yok mu böyle vakalar türkiyede vaaar..neden sakinleştirici bir ilaç suç olsun..öldüren zehir değil..hem gün içinde iş anında vermeyecek kocaya bu ilacı..akşam eve geldiğinde verecek..geceyi kavgasız hır ız gürsüz geçirsinler diye verecek..
Beni belki biliyorsunuzdur.benim koca da siddet delisi.internetten arastirdim zaten bu konuda prof oldum.gittim n......isimli ilaci aldim.damla seklinde.ictigi surahiye gerekli miktarda damlattim.adam bu suyu bir de rakiyla icti.yok bacim yok.adamda degisiklik yok damlayi on gun sonra fazlalastirdim.yine tik yok.yani hic fayda etmiyor.insan sakinlestirici bir ise yaramiyor.ama arkadadin dedigi gibi belki at sakinlestiricisi olabolir.valla kesin deneyecegim

Sevgili hanımlar,
burada birbirinize tavsiye verirken, birbirinizin dertlerine üzülüp çare bulmaya çalışırken amacınızın ve niyetinizin iyi olduğunu biliyorum ama lütfen tavsiye de bulunurken biraz dikkatli olun.
Doktora gidip sakinleştirici yazdırmayı, bu sakinleştiriciyi gizlice eşin yiyecek içeceğine koymayı tavsiye etmek hem insan sağlığını hiçe saymaktır, hem de kanunen suçtur.

Doktorlar sizi muayne ederek ilaç verir, başkasına ilaç yazacaksa hasta kimse onu çağırır, neden görmeden, bilmeden ilaç yazmaz çünkü sizin belki karaciğer, böbrek, kalp sorununuz, belki tansiyon, şeker hastalığınız, belki alerjiniz var, belki alkol alıyorsunuz.
Size reçeteleyeceği ilaç ya karaciğerinize dokunursa, ya tansiyonunuzu, şekerinizi tetiklerse, kalpte aritmi yaparsa, ya ilaç size alerji yaparsa, septik şoka girerseniz?

Bunlar tavsiye verirken bir insanın sağlığına verebileceğiniz zararlardan bazıları, birde bunun kanuni kısmı var.
Ya sırf siz dediniz diye konu sahibesi ya da yorumculardan biri tavsiyenize uydu ve eşine, annesine, babasına, belki kardeşine sakinleştirici verdi ve Allah korusun ilacı alan komaya girdi ya da öldü.
Sizi dava etse, bu kişi tavsiye etti bende yaptım dese, delili de falanca sitedeki x konudaki yorum dese ne yapacaksınız?

Lütfen öneride bulunurken önerim buydu söyledim bitti diye düşünmeyin, söylediklerinizin olayların akışını ne yöne döndüreceğini de düşünün.

Hangi insan sagligindan bahsediyorsun.adam icip sinirlenip yuzumun yarisini morartiyor be.biz insan degilmiyiz.sakinlesecekse sakinlessin.sakinlesmiyorsa geberip gitsin.

Back
X