• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamla anlasmiyoruz :(

Yok canim ben icmiyorum bunu :))))) ama hafif biseymis dogadaninki. Aslinda solgarin varmis boyle bi hapi. Her seyi birakip onu icesim var :)

bence doktoruna güven ya böyle şeylerden çok çekiniyorum ben ve etkisiz olduğunu düşünüyorum
şu passiflora mı ne b.ksa herkes de onu içiyor
ben bir şişeyi dikip içtim uyuyamadım :confused:

bir de passifloranın içinde alkol var bilmeyenlere duyrulur :KK53::KK70:

bence doktoruna güven ya böyle şeylerden çok çekiniyorum ben ve etkisiz olduğunu düşünüyorum
şu passiflora mı ne b.ksa herkes de onu içiyor
ben bir şişeyi dikip içtim uyuyamadım :confused:

bir de passifloranın içinde alkol var bilmeyenlere duyrulur :KK53::KK70:

Kizim midem mahvoldu ilac icmekten. Evet solgar da passifloradan farksizdir gerci. Ben lisedeyken iciyodum onu. Artik hic etki yapmiyo valla. Icmezsem tahammul edemiyodum cok seye. Odami yerle bir ediyodum. Annem de veriyodu :) doktora gitmeyi universiteye baslayinca kendim akil ettim. Annem evde kalicam diye korkuyodu da ondan ustunu japiyodu delirmelerimin :)

Kizim midem mahvoldu ilac icmekten. Evet solgar da passifloradan farksizdir gerci. Ben lisedeyken iciyodum onu. Artik hic etki yapmiyo valla. Icmezsem tahammul edemiyodum cok seye. Odami yerle bir ediyodum. Annem de veriyodu :) doktora gitmeyi universiteye baslayinca kendim akil ettim. Annem evde kalicam diye korkuyodu da ondan ustunu japiyodu delirmelerimin :)

ya o tümörü çıkarma şansları yok mu?
çünkü o orda kaldıkça devam edicek senin durumlar
ayrıca haklısın ilaçlar mideyi yıpratabiliyor
ben de migrenim çok ağır bi ağrı kesici kullanıyorum zorda kalınca ama annem onu kullana kullana midesi delinme eşiğine geldi yav ben de tırsıyorum ama o ağrıyla da yaşanmıyor :110:

bari doktorun dozajı düşürsün ilaç değiştirsin
içime dert oldu şimdi :oops:

ya o tümörü çıkarma şansları yok mu?
çünkü o orda kaldıkça devam edicek senin durumlar
ayrıca haklısın ilaçlar mideyi yıpratabiliyor
ben de migrenim çok ağır bi ağrı kesici kullanıyorum zorda kalınca ama annem onu kullana kullana midesi delinme eşiğine geldi yav ben de tırsıyorum ama o ağrıyla da yaşanmıyor :110:

bari doktorun dozajı düşürsün ilaç değiştirsin
içime dert oldu şimdi :oops:

Ay yok kiz cikarmasinlar korkarim ben kafami acarlarsa daha kotu ya :( duzenli baktircam simdi 3 ayda bir. Buyume olursa alinir dedi dr. Ben de migrenim var saniyodum uzun zamandir bas agrilarimi..

Ben simdi dusuk dozda lityum aliyorum bipolarlarin ictiginden. Cunku babam bipolar. Dr meyillisin dedi bana da. Bu dengemi sagliyor gercekten ya. Bunu birakmam imkansiz. Ama antidepresani dra sormadan azaltmaya basladim. Kendimi dinleye dinleye degistiriyorum :)

Back
X