Kocamla aramızda geçen bu olay normal mi ? Yoksa ben mi alınganım.

genc1kadin

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
1.786
3.709
63
29
Kocam kumandayı bulamadı. Birlikte aradık. Sonra benim baktığım yerden çıktı. Görememişim. Kocam bana ters bakıp ne zaman büyüycen sen dedi. Benim de keyfim kaçtı. Sizce ben mi çok alınganım? Benim her şeye kalbim kırılıyor. Görmemişim ne var bunda her insanda olmaz mı böyle şeyler. Böyle durumlara çok bozuluyorum. Açığımın arandığını beğenilmediğimi hissediyorum. Acıtasyon mu yapıyorum? Off

Gayette haklisin. İnsan görmemis olabilir.
Neden öyle dedigini bunlarin seni kirdigini söyledin mi? Büyümekten demek istedigi baska seyler var bence sizinle ilgili

Zamanında onun baktığı yerde göremediği şeyi annesı bulmamış mı hiç. Bu hepimizin başına geliyor

Senın yanında büyümek istemiyorum büyürsem sen benım yanında zor kalırsın der geçerdim

Kaç senelik evlisiniz ? Bunlar falan basit şeyler çok kafada tutmayın o an lafını verin geçin
Ömür bitmez böyle

Ben olsam tiye alır geçerdim. Seni baktım yerde görsem yeter derdim. Evlilik uzun her şeye alınacak olursanız çok yorulursunuz ve yorarsınız. Bir vakit sonra çekilmez bir hal alır.

Kocam kumandayı bulamadı. Birlikte aradık. Sonra benim baktığım yerden çıktı. Görememişim. Kocam bana ters bakıp ne zaman büyüycen sen dedi. Benim de keyfim kaçtı. Sizce ben mi çok alınganım? Benim her şeye kalbim kırılıyor. Görmemişim ne var bunda her insanda olmaz mı böyle şeyler. Böyle durumlara çok bozuluyorum. Açığımın arandığını beğenilmediğimi hissediyorum. Acıtasyon mu yapıyorum? Off
Ay herife bak , kumandayı bulamadın diye mi büyüyememişsin 😅 Ben olsam darılmak yerine lafımla oturturdum bir güzel...

Genel olarak çok alıngansanız bir yerden sonra insanlar bıkar ve alıngan olmanız kimsenin umurunda olmaz işte o zaman gerçekten kalbiniz nasıl kırılıyor görürsünüz. Bu konu özelinde konuşmak gerekirse görmemiş olabilirsiniz sürekli aşağılamaya çalışıyorsa sorun eşinizde.

Görememenizle büyümemenin alakası neymiş😂bommboş yapan erkek kişisi işte.
Ama bence çok da alınacak bir şey yok siz de cevabını verin geçin 😂

Eşim bana böyle bir şey söylese o senin büyümemişliğin cınım büyü de kendin ara bul kumandanı der geçerim, takılmam yani.

Bunda alinacak şey var

Yaaa nasıl görmezsin demek ayrı

Böyle mikro bir olaydan yaaa ne zaman büyüyeceksin sen deyip genellemek dibe çekmek insanı ayrı birşey

Back
X