• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla baristim yardimci olan herkese tesekkurler

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kalbini-kirdim-bana-soguk-davraniyor.1064664/
Arkadaslar dun konu acmistim ve kocamla aramizda sogukluk olduğunu anlatmistim dun aksam baristik güler yüzle yaklastim kendisine ve acikca özür diledim bana kirildiğini soyledi bende bidaha yasanmayacagini soyledim ve sabaha kadar beraber olduk :KK68: kendisi beraber olurken kulağıma nasılda özlemişim dedi bana sabahta takim elbisesini paltosunu giydi beni kahvaltiya götürdü eve gelince tekrardan beraber olduk 2 kere simdi odasinda kitap okuyor bu saatde barismama yardimci olduğunuz için teşekkürler :KK68:
Ya kusura bakmayın da bir tek bana mı öyle geldi bilmem ama bu skor sonuçları vermeler sabaha kadarlar falan çok itici gerçekten bu ayrıntılar ve konulara bakış açılarınız

Evliyim sabaha kadar dedı yaa sabaha kadr ne demek
Ortalama bir tanesi 12 de başlansa 4 saat falan sürer işte , hesapla bacım :):):):)
Toplamda iki olunca hesap bu çıkıyor. Görmediim , duymadım , bilmiyorum valla böylesini. Tebrikler, başarılarınızın devamını dilerim diyebilirim sadece.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kalbini-kirdim-bana-soguk-davraniyor.1064664/
Arkadaslar dun konu acmistim ve kocamla aramizda sogukluk olduğunu anlatmistim dun aksam baristik güler yüzle yaklastim kendisine ve acikca özür diledim bana kirildiğini soyledi bende bidaha yasanmayacagini soyledim ve sabaha kadar beraber olduk :KK68: kendisi beraber olurken kulağıma nasılda özlemişim dedi bana sabahta takim elbisesini paltosunu giydi beni kahvaltiya götürdü eve gelince tekrardan beraber olduk 2 kere simdi odasinda kitap okuyor bu saatde barismama yardimci olduğunuz için teşekkürler :KK68:

hiç inandırıcı gelmedi bana
çok eleştirildiğiniz için bu mesajı yazdığınızı düşünüyorum

gerçekse de yazış tarzınız hiç hoş gelmedi, yok sabaha kadar yok sonra iki kere, yok kulağıma falan
2 haftada 1'den, 1 günde sınırsız'a nasıl çıktınız???

Son düzenleme:
Hergün yapsam bu seferde onun oyuncağı olurum

Sizin önceki konunuzdaki mesajınızdı, hatırlatayım!!!

İyi hadi barışmanıza pardon kocanızla sevişmenize sevindim mi diyeyim ne diyeyim bilemedim.....
Bari sadece barıştık deseydiniz ne bu böyle sayı bile yazmışsınız.paçanız mı tutuştu görgüsüz sünepe 1,73 boyundaki doğru düzgün sakalı bile olmayan kocanız elden gidecek diye

Bu cümleler size aittir

hiç inandırıcı gelmedi bana
çok eleştirildiğiniz için bu mesajı yazdığınızı düşünüyorum

gerçekse de yazış tarzınız hiç hoş gelmedi bana, yok sabaha kadar yok sonra iki kere, yok kulağıma falan
2 haftada 1'den, 1 günde sınırsız'a nasıl çıktınız???
Adam istiyor surekli napabilirim

Ortalama bir tanesi 12 de başlansa 4 saat falan sürer işte , hesapla bacım :):):):)
Toplamda iki olunca hesap bu çıkıyor. Görmediim , duymadım , bilmiyorum valla böylesini. Tebrikler, başarılarınızın devamını dilerim diyebilirim sadece.

yahu taktın 2 ye..
sabaha kadar olan ayrı. o sabaha kadar:işsiz:
kahvaltıdan geldikten sonrası 2 kere..

Back
X