• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla baristim yardimci olan herkese tesekkurler

Sabaha kadar sevistiniz sonra giydi takım elbisesini paltosunu seni kahvaltıya götürdü ....

Dur şu hain herifimin gırtlağını sıkayım uykuda ..ne sabaha kadar sevisiyor ne de takım elbise ve paltoyla yemeğe götürüyor :/ laaayyynnnn zalımın oğlu ,canını seviyosan kaç kurtar kendini ,yoksa kravatla gırtlağını daralticam :KK53:

seninde işin zor yahu ya kocanın oyuncağı oluyorsun ya arkadaşının..
kendi özgür iradenle kendi fikrinle yapabildiğin birşey var mı bari?
Niye kalp kirici oluyorsunuz ya ben ne güzel kocamla baristim sevincliyim sizinlede paylasiyim dedim linc yiyiorum konu kapansin lütden dünku gibi en azindan mrrak edenler varsa ögrenmiş oldu

Niye kalp kirici oluyorsunuz ya ben ne güzel kocamla baristim sevincliyim sizinlede paylasiyim dedim linc yiyiorum konu kapansin lütden dünku gibi en azindan mrrak edenler varsa ögrenmiş oldu
Emin ol çok merak etmiştik kaç kez seviştiğinizi...

bu saat olmuş skorlar beklemez burada zaman kaybedeceğine kitap okuyan eşinin yanına gitmelisin bence, bazı kadınların küçük dünyalarını görünce gerçekten başka bir türüm gibi geliyor:işsiz:

Back
X