- 27 Şubat 2012
- 16.944
- 28.639
- 798
- Konu Sahibi Akdenizinkizi
Bunun kocası da Imyehci cıktı ıyı mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlardan da zengindir bence:) dalga mı geçiyor yoksa bakın görün kocamı kaptırmadım demek için uydurdu mi acabaAklima polat alemdar ve tayfasi geldi valla :)
yok, 2 haftada 1 isteyen = kadın
her gün istediği için konu sahibinden bi sürü laf yiyen = adam
E dün eli kolu dolu gelir diye belirtmişti bugün de takım elbise ve palto detayı veriyor anlamalıyız lütfen çok zengin kocası:)Simdi anladim bu ayrintiya neden girildigini okeyyyyyy.![]()
Vardır mutlaka para varsa işin ucundaseninde işin zor yahu ya kocanın oyuncağı oluyorsun ya arkadaşının..
kendi özgür iradenle kendi fikrinle yapabildiğin birşey var mı bari?
1,73 boya da palto hiç iyi durmaz ama demek ki konu sahibini bu sefer bayağı etkilemişHmmmm eyvah 1,73 boyunda sakalsız sünepe görgüsüz ve zengin kocanız elden gidecek diye tutuşmuşsunuz vay ki sizin yerlere düşen özgüveninize...
Niye kalp kirici oluyorsunuz ya ben ne güzel kocamla baristim sevincliyim sizinlede paylasiyim dedim linc yiyiorum konu kapansin lütden dünku gibi en azindan mrrak edenler varsa ögrenmiş olduseninde işin zor yahu ya kocanın oyuncağı oluyorsun ya arkadaşının..
kendi özgür iradenle kendi fikrinle yapabildiğin birşey var mı bari?
E dün eli kolu dolu gelir diye belirtmişti bugün de takım elbise ve palto detayı veriyor anlamalıyız lütfen çok zengin kocası:)
Gidiyor koca elden diye etkilendi nasıl bulunur böyle sünepe görgüsüz sakalsız 1,73 boy zengin koca:) bı dahakinde de paltoyu deri ceket yazsın:)1,73 boya da palto hiç iyi durmaz ama demek ki konu sahibini bu sefer bayağı etkilemiş![]()
Yazmis cizmis atio ya.. ben kocamla birlikte olsam gelip buraya sayi yazmam yani.. bi kez baristk demek bile yeterlidr bu detaya ne luzum vardiki:)Onlardan da zengindir bence:) dalga mı geçiyor yoksa bakın görün kocamı kaptırmadım demek için uydurdu mi acaba
Ya @GangstaWalk bak , şükret bacım halineEn son sabaha kadar oldugunda 24 yasındaydım Allah canını almasın kac sene gecmıs yazıhlar olsun be giden senelerime tüh ulan
Kesinlikle kafa buluyor!!! dün yerin dibine soktuğu kocasını şimdi amann işte sallıyor bence konuyu açan arkadaşBaya dolu gelmıs elimi kolumu bilmem de
Kafa buluyor hatun
Emin ol çok merak etmiştik kaç kez seviştiğinizi...Niye kalp kirici oluyorsunuz ya ben ne güzel kocamla baristim sevincliyim sizinlede paylasiyim dedim linc yiyiorum konu kapansin lütden dünku gibi en azindan mrrak edenler varsa ögrenmiş oldu
Kocam beni vok seviyor cunku ve benimle evlendiYazmis cizmis atio ya.. ben kocamla birlikte olsam gelip buraya sayi yazmam yani.. bi kez baristk demek bile yeterlidr bu detaya ne luzum vardiki:)
Saçmalık işte belli ki işi gücü yok bulmuş kendine zengin birini,burda da ego tatmini yapıyor işteYazmis cizmis atio ya.. ben kocamla birlikte olsam gelip buraya sayi yazmam yani.. bi kez baristk demek bile yeterlidr bu detaya ne luzum vardiki:)
Uwww cok etkilendim : (Kocam beni vok seviyor cunku ve benimle evlendi
Yooo hiç merak etmedik kaç kere seviştiğiniziNiye kalp kirici oluyorsunuz ya ben ne güzel kocamla baristim sevincliyim sizinlede paylasiyim dedim linc yiyiorum konu kapansin lütden dünku gibi en azindan mrrak edenler varsa ögrenmiş oldu
Cok kirici bi insansinSaçmalık işte belli ki işi gücü yok bulmuş kendine zengin birini,burda da ego tatmini yapıyor işte