- Konu Sahibi Akdenizinkizi
-
Ya kusura bakmayın da bir tek bana mı öyle geldi bilmem ama bu skor sonuçları vermeler sabaha kadarlar falan çok itici gerçekten bu ayrıntılar ve konulara bakış açılarınızhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...kalbini-kirdim-bana-soguk-davraniyor.1064664/
Arkadaslar dun konu acmistim ve kocamla aramizda sogukluk olduğunu anlatmistim dun aksam baristik güler yüzle yaklastim kendisine ve acikca özür diledim bana kirildiğini soyledi bende bidaha yasanmayacagini soyledim ve sabaha kadar beraber oldukkendisi beraber olurken kulağıma nasılda özlemişim dedi bana sabahta takim elbisesini paltosunu giydi beni kahvaltiya götürdü eve gelince tekrardan beraber olduk 2 kere simdi odasinda kitap okuyor bu saatde barismama yardimci olduğunuz için teşekkürler
Sayiyida belirtmissin ya pek sydinlandik saolasin :)))
Ortalama bir tanesi 12 de başlansa 4 saat falan sürer işte , hesapla bacım :):):):)Evliyim sabaha kadar dedı yaa sabaha kadr ne demek
Valla olayin sonu nere gitcek dedim..illede sex illede sex :)))Ben paltosunu giydigini niye yazmis anlamadim hava mi katiyor ne
Evet nedense fake olduğunu hissettirdi bizlerede konunun...Ya kusura bakmayın da bir tek bana mı öyle geldi bilmem ama bu skor sonuçları vermeler sabaha kadarlar falan çok itici gerçekten bu ayrıntılar ve konulara bakış açılarınız
Adam istiyor napiyimSabaha kadar beraber mi oldunuz
İsyaan ediyorum uleeeyn
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kalbini-kirdim-bana-soguk-davraniyor.1064664/
Arkadaslar dun konu acmistim ve kocamla aramizda sogukluk olduğunu anlatmistim dun aksam baristik güler yüzle yaklastim kendisine ve acikca özür diledim bana kirildiğini soyledi bende bidaha yasanmayacagini soyledim ve sabaha kadar beraber oldukkendisi beraber olurken kulağıma nasılda özlemişim dedi bana sabahta takim elbisesini paltosunu giydi beni kahvaltiya götürdü eve gelince tekrardan beraber olduk 2 kere simdi odasinda kitap okuyor bu saatde barismama yardimci olduğunuz için teşekkürler
Hmm takım elbise ve palto ayrıntıları hmmm Serhan Aksak mı oYa kusura bakmayın da bir tek bana mı öyle geldi bilmem ama bu skor sonuçları vermeler sabaha kadarlar falan çok itici gerçekten bu ayrıntılar ve konulara bakış açılarınız
Adam istiyor surekli napabilirimhiç inandırıcı gelmedi bana
çok eleştirildiğiniz için bu mesajı yazdığınızı düşünüyorum
gerçekse de yazış tarzınız hiç hoş gelmedi bana, yok sabaha kadar yok sonra iki kere, yok kulağıma falan
2 haftada 1'den, 1 günde sınırsız'a nasıl çıktınız???
Ortalama bir tanesi 12 de başlansa 4 saat falan sürer işte , hesapla bacım :):):):)
Toplamda iki olunca hesap bu çıkıyor. Görmediim , duymadım , bilmiyorum valla böylesini. Tebrikler, başarılarınızın devamını dilerim diyebilirim sadece.
E daha dün her gün yapıp oyuncağı mi olayım diyordunuz??vallahi bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyorAdam istiyor surekli napabilirim
Genelde hep takım elbise giyiyor normal giyinmek yerine işe giderken giydiğinddn aliskablik olmus galibaTakım elbiseye bir ben mi takıldım ya?
Sabah akşam sekse saygı olarak mı giydi anlamadım
Sabaha kadar eşinin OYUNCAĞI olmuş yani......Sanaha kadar ne yaaa?
Yok yok bende düşündüm dee sanırım şeyy kahvaltıya götürüyorya hanımını , özenmiş enişte kıyafetlere ... Takım değil sadece paltosuda vaarTakım elbiseye bir ben mi takıldım ya?
Sabah akşam sekse saygı olarak mı giydi anlamadım
Yapmazsam aldatir arkadasim dediE daha dün her gün yapıp oyuncağı mi olayım diyordunuz??vallahi bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?