- Konu Sahibi Akdenizinkizi
Gerçekten tam bir trollsün ya bravo "yeni üye"
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az daha anlat heyecanlı oluyorhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...kalbini-kirdim-bana-soguk-davraniyor.1064664/
Arkadaslar dun konu acmistim ve kocamla aramizda sogukluk olduğunu anlatmistim dun aksam baristik güler yüzle yaklastim kendisine ve acikca özür diledim bana kirildiğini soyledi bende bidaha yasanmayacagini soyledim ve sabaha kadar beraber oldukkendisi beraber olurken kulağıma nasılda özlemişim dedi bana sabahta takim elbisesini paltosunu giydi beni kahvaltiya götürdü eve gelince tekrardan beraber olduk 2 kere simdi odasinda kitap okuyor bu saatde barismama yardimci olduğunuz için teşekkürler
![]()
Pes ya valla bı de duygu sömürüsü yapmayon lütfen!!!!Evimdeki soruni cozdum cok sukur umarim birdaha konu acmama sebep olan birsey olmaz beddua eder gibi yoeum atmayin lutfe
Aldatiyorlarmis
Ya ne alaka sadece basimdan geceni anlattim dun bazi yorumlarda ne olacagini sornlar vardiŞükür yarebbimm. De anlamadım kız bu ne seks güncesi mi tutuyor bu bacımız?![]()
Ooooooooo:) bunu nasıl unuttu olamazzzzz:)Az daha anlat heyecanlı oluyorpozisyon detayı vermemişsin mesela.
Bencede anlatsin ben merak ediom valla..Yaa tamam bee tamam oldu olacak nasıl yaptınızıda anlat. özelini neden bukadar anlatıyosun deyişik![]()
Ben dedim valla
Ya ne alaka sadece basimdan geceni anlattim dun bazi yorumlarda ne olacagini sornlar vardi
İyide gel yatağını anlat demedi kimseYa ne alaka sadece basimdan geceni anlattim dun bazi yorumlarda ne olacagini sornlar vardi
Ya ne alaka sadece basimdan geceni anlattim dun bazi yorumlarda ne olacagini sornlar vardi
Napiyim aldatsinmi beniAyrıntılarda boğuldum... Görgüsüz, paltolu, sünepe biriyle niye sabaha kadar seviştiniz?
Bu konuda dedim bi kac sayfa oncesi.. o kdr cok sevistiki kk ca agladik : (Ilk konusuna yorum yapmadim oyuzden..
Bana da kibar kibar yorum yapmis. Hic bir kk kadini bu ithami bu kadar naif karsilamaz
Baska bir kibarlik var konu sahibinde![]()
Ben bosan demiştim önceki konusunda bak benim sözümü dinlememis:))çok üzüldüm:)Eminim kimse seküs detayı ver dememiştir
Bencede anlatsin ben merak ediom valla..
Napiyim aldatsinmi beni
Ben boyle olacagini dusunmedim ozur dileeimİyide gel yatağını anlat demedi kimse