- 23 Mart 2017
- 1.623
- 3.146
- 53
- Konu Sahibi Miraclessss
Ne istiyor bilmem ama seni istemediği kesin. Dön bir konularına bak sonra kendine sor bu adam seni seviyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocamı okudum konunuzda aynısını benimki de yapıyor.siz çalışıyormusunuz bilmiyorum ama benim çalışmama rağmen.böyle adamlar içki sigara içmeyip kafasına sarık sarıp derviş gibi gezse ne olacak.(mesela benimki dünyaya asalak gibi gelmiş borç verip alamayacağı birine kredi çekmeye kalktı)içi hep kör kara cahil. hatta artık ne sen ne çocuklar ne de senin ailen yaranır hep kötüsünüzdür hep bir şeyler beklenir sizden olur.bende hamileyim çocuğu biraz kendime doğurdum diye avutuyorum biraz kendimi.çünkü sizin yaşadıklarınızın çocuk versiyonunu yaşamama az kalmış olabilir.kocanız oğlak burcu mu?nasil anlatayim dayagi kufuru kahvesi kumari ickisi yok cok sukur ama
bende düşündüm mesela hani cazgır bir kadınla olsa ne olurdu.belki bi yere kadar sürerdi evlilik fakat evlilik evlilik olmaktan çıkardı. kadın kendini korurken adam cehalette tripte inat ediyor nereye kadar.Rahat batmıştır beyfendiye. Hanım hanımcık olmaktan vazgeçip bir de cazgır olmayı deneyin bakalım.
guzel hanim hanimcik elim is tutan bana bagirsa yinede merhametimi esimden eairgemeyen biriyim.
Erkekler çok etkileniyor böyle şeylerden birileri yeter ki bişeyler desin... Sizin de çok iyi bir birlikteliğiniz varmış ve bu yüzden de gözler ister istemez sizde oluyor maalesef çekemeyende oluyor nazarada gelmiş olabilirsiniz yada eşiniz devamlı birileri tarafında doldurulmuşta olabilirSagolun yorumlariniz icin.kimine guldum kimine acaba dedim.bi arkadasim donum noktasi dedi.ki iste onu bende bilemedim cozemedim.ama su var.esim kiskancti okadarki kendi aileme ziyarete bile kendi getirip gotururdu.zamanla onun kiskanmamasi icin gerekli tum herseyi yaptim.guven verdim itaatsizlik etmeyecegim kiskanilcak bi durumun olmamasi icin.ve artik simdi suslensem bile umursamiyo.bide su var.onun cevresiyle daha cok gorusuyoruz ve evlendigimiz ilk yil sanki esim bana cok yuz veriyormus benim dizginlerimi eline almasi gerekiyomus gibi imalar yapildi onun cevresinden.pek kulak asmiyomus gibi gorunuyodu ama etkilendi sanirim.ve iste beni ben olarak sevmesi gereken adam beni ailesinin istedigi kaliplara sokmaya calisti.ve ister istemez burada catismalarimiz kopuslarimiz basladi sanirim.