Kusura bakmayin arkadaslar donemedim konuya.dusunce ve fikirlerinizi tek tek okudum.sagolun Allah razi olsun hepinizden.derdime ortak oldunuz.yazan elleriniz dert gormesin.ama iki mesaj vardi dikkatimi ceken.biri aski vicik vicik yasamisiniz sonu bu demis.sac kurutmakmaktan kastim saclarim cok uzun ve gurdu ozamanlar.kurumayinca cabuk bogaz enfeksiyonu yasiyordum.bu sebepten hastalanmayim diye yardim amacliydi esimin sacimi kurutmasi.merhametten diyelim.diger ikinci mesajda icinde bulundugun ruh halinin esimin benden sogumasina sebep olmasi demis arkadasim.evet bende panik atak var ama yillar oncede olan biseydi.esimden saklamadim kartlarimi hep acik oynadim.isterse bu iliskiyi bu sebepten bile noktalamayi bile teklif ettim.belki ozamanlar suanki kadar ileri degildi.esimin farkli bi karektere donusmesi ama baskalrinin sozu etkiledi ama gercek karekteriydi bilemiyorum bana olan baskilari rahatsizlanmama hatta bu rahatsizligi hic olmadigi boyutlarda yasamama sebep oldu.cunku ben okadar cok sevmistimki esimi tum dunyaya sirtimi donecek kadar.ve esimde sevgiliyken nisanliyken yeni evliyken en sinir oldugum en gicik oldugum insanlara bile sarilip opesim geliyor.bu senin benim hayatima kattigin mutlulugun eseri.hayatimdaki en iyikimsin derdi yalan oldu hersey