kocamla başım dertte..

darkworld

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
8
0
16
Ankara
herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım ve böyle bir konu açma gereği duydum çünkü dertler konuşarak hafifliyor bence.sorunum şu kocam aslında kısa bir süre oldu ama 1 aydır süRekli akşam dışarı çıkıyor gece geç geliyor.haftasonunda gündüz çıkıyor akşam geliyor ve gorustugu kişiler hep aynı amcasinin oğlu halasının oğlu falan. ben bunu başta sorun etmedin ama ben dışarı cikalim desem yorgunum diyor 10 dk sonra amca oğlu arıyor ikilemeden gidiyor.gunlerdir triplerdewim ama nereye kadar.nasıl hatasini anlamasını sağlarim?

slm kaç yıldır evlisiniz ? ve eminmisiniz onlarla çıktıgına ? bence sizde ona zaman ayırmayın aynısını yapın naparsa alışlagelmiş şeylerinizi degiştirin mesela o sizi merak etsin neden böyle yapıyor dıye

onlarla zaman zaman bende görüştüğüm için laf ararsinda geçiyor beraber cikmalari.tabi hiç bir şeyden 100 de yüz emin olunmaz ama şimdilik anlaşmış gibi görünüyor.diğer önerileriniz gerçekten çok doğru.umursamaz davranıyorum oda tepkisiz davranıyor evde iken.

bir de 5 yıllık evliyim ama ilk 3 yılı yurt dışında çalıştı 6 ay da bir gorustuk 2 yıldır aynı evde düzenli olarak yaşıyoruz

evet korktuğum başına
geldi ve ters tepti.bugüne kadar en azından akşam yemek yer öyle giderdi.bugün yemeğe de gelmeyecek...

yani sizin hiç suçunuz yok ?

sizinle bi şeyler yapmaktan keyif almıyor olmasına daha çok moraliniz bozulmalı . neden ona keyif vermiyorum diye bir düşünün bakalım ?

evet korktuğum başına
geldi ve ters tepti.bugüne kadar en azından akşam yemek yer öyle giderdi.bugün yemeğe de gelmeyecek...

ters tepti derken adam zaten hatalı sende yarın yemek yapma istedigi zaman gelmıyceni düşübdüm dersin çık kuzenıne ,kardeşlerin ne biliyim yakınnda kım vara sende ona git ne sanıyokı bu adam senı evın kölesi falanmı bence sıneye çekme tatlım ozamn hatasını anlıyaktır

Bu işin inada binmesini önlemek için önce anlayışlı davranırsan daha iyi olur.Sorun sen kaynaklı olmayabilir.

evet anlayisli davrandigimi düşünüyorum.çünkü konustum kendisiyle.sorunun ne olduğunu sordum.bizi ihmal ettiğini anlattım.o da bana haftalar önce ettiğim iz kavgayı öne sürdü.ama onun üzerinden çok zaman geçti.ve arayı düzenlemiştik.yani ben öyle zannediyordum.ama emin olun tek sorun o kavga olamaz.ayrıca ben özürumude diledim.bence sorun onlara hayır diyememesi

bir de evliliklerde nasıl başlarsan öyle gidiyor.Bir kaç hafta akşam yemeği için ve düzenli evhayatı için kendini ve onu zorla ,herşeyinle kabullenmiş durumdan çık canım:34:ve daha çok sohbet et ..gerekirse bu arkadaşın nasıl diye onun gece gezmelerinin özetini anlattır.:42:o düşünücek aslında senin daha sosyal ve arkadaşlarndan daha çok yönlü olduğunu anlayacaktır.:34:aslında daha çok taktik verebilirim ama sorun olursa cevaplarım ...:34::28:

Back
X