• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla başım dertte..

esener

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
43
2
18
Ankara
Selam kızlar.. Ben 3 yıllık evliyim, kocamla birbirimizi severek evlendik, hala çok seviyorum. Ama kocam yaklaşık son 1 yıldır beni hiç dinlemiyor. Sadece kendi kafasına göre alıyo her şeyi. Tv şu bu alıcam diyo alıyo, fikrimi soran yok önceden böle değildi:( her şeye kavga eder olduk, hiç bişi konuşamıyoruz artık.. Çok mutsuzum

İlgisi azalmış olabilir
sizi takmıyor belli.
bir sebebi de vardır sizin davranışlarınız nasıl acaba?

Birisi akil vermis olabilirmi.kadina cok soz hakki vermiceksin gibi.

belki onunla kurdugunuz iletisim dilinden hoslanmiyordur,ya da kendini sizin gozunuzde degerli hissetmeyebilir ve buyuzden`BEN burdayim` der gibi baskin cikmaya calisiyordur.bence tutup getirdigi biseyi ovun,` aa harika bu ama benimle birlikte alsaydin ozaman kusursuz olcakti` gibi hem laf dokundurun hem gururunu oksayin.esiniz sizin cocugunuz degil,sozunuzu dinlemez zaten,birlikte karar verebilrsiniz ancak :KK19:

Bu konu hakkinda konustunuzmu peki?
Sebebleri nelerdir , Siz kendinizi farkli bir dilde hatirlatin belkide size hak verecektirm

Üzülme lütfen
Bazen erkekler böyle saçma şeyler yapabiliyor .
Bu durumun seni çok incittiğini konus onunla ve neden böyle yaptığını
Baktın olmuyor bence ertelemeden doğru bir psikologa gidin

Selam kızlar.. Ben 3 yıllık evliyim, kocamla birbirimizi severek evlendik, hala çok seviyorum. Ama kocam yaklaşık son 1 yıldır beni hiç dinlemiyor. Sadece kendi kafasına göre alıyo her şeyi. Tv şu bu alıcam diyo alıyo, fikrimi soran yok önceden böle değildi:KK43: her şeye kavga eder olduk, hiç bişi konuşamıyoruz artık.. Çok mutsuzum
aynı benim eşim ,her şeyde kendi fikri ve zevkine göre hareket eder.15 senedir bu böyle ,ben hırslı olmayan sesi fazla çıkmayan biri olduğum için baskın olamadım.artık ne yiyeceğimize bile mudahele etmeye başladı.siz şimdi den sesinizi çıkarın ipleri eline vermeyin ,benim gibi olmasın siizn hayatınız.:KK43:

Back
X