- 31 Ekim 2014
- 65
- 50
- 103
cnm sen yanlıs bılıyorsun esrar bagımlılık yapan bır tur aynı sıgara gıbı bağımlılık yapar ve etkısı uyusturma ozellığı cok baskadır ac oku googgldean esrar baslı basına bır uyusturucu turudur,, bagımlılık yapmasa veya herhangı bır yan etkısı bulunmasa ztn ulkmızde yasak olmaz ve cezaı yaptırımları bulunmazdı bırsey yazarken bılıp bılmeden laf olsun dıye konusmayın lutfen,, yanlıs yonlendırmeler yapıyorsunuz,,Esrar dediği şey ot bu alışkanlık yapan birşey değil ki..
Sadece akılları sıra keyif almaya çalışıyorlar..Fakat olayın kötü tarafı ney biliyormusunuz..
Bu kullandıkları belli bir süre sonra yetmiyor ve daha fazlasını istiyorlar..Sonra hap kullanıyorlar uyuşturucu derken malum son..Onunla açık açık konusun ve yaptığına bir son versin.Yoksa bu kadame kademe yükselir ve iyice içinden çıkılmaz hal alır..Açık açık tehdit et boşarım seni de.
Alışkanlık yapan birşey değil arkadaşımızın dediği gibi nihayetinde otur kendisiyle durumu konuş konuşmadan hiç birşey olmaz bizim toplumumuzda herkes konuşuyor ama kimse birbiriyle konuşmuyor ki o senin kocan dolayısı ile en yakının ve asla değiştiremeyeceği evladının babası! gerekirse oturup yarısını sen içeceksin ki zehrin kocana birşey olmasın evlilik böyledir , uyuşturucu haytın zorluklarından kaçışa kalkışmak bunlara bir dön bak yaşım küçükdü evlendim diyorsun sendede suç şurda kaldıramayacağın bir adamı destekliyemeceğin bir evlilik yaptın belkide ama şimdi belli ki aklın başına geliyor evliliğini omuzla götür adamı boş bırakma vaktinide dertle değil neşe ile doldur ki uyuşturucuyu aramasın inşallah bunlar kulağına küpe olur
cnm sen yanlıs bılıyorsun esrar bagımlılık yapan bır tur aynı sıgara gıbı bağımlılık yapar ve etkısı uyusturma ozellığı cok baskadır ac oku googgldean esrar baslı basına bır uyusturucu turudur,, bagımlılık yapmasa veya herhangı bır yan etkısı bulunmasa ztn ulkmızde yasak olmaz ve cezaı yaptırımları bulunmazdı bırsey yazarken bılıp bılmeden laf olsun dıye konusmayın lutfen,, yanlıs yonlendırmeler yapıyorsunuz,,
ANIRIM SENDE KULLANIYORSUN verdıgın tepkı bunu gosterıyor :kesermisin sesini.Bilimsel olarak konuştum ben birşeyi savunduğum yok aksine çok karşıyım ! Fakat söylediklerim gerçek..
ANIRIM SENDE KULLANIYORSUN verdıgın tepkı bunu gosterıyor :bukdar agresıflık nedır,, dogrular ınsanın sınrını neden bukadar bozuyor dersın :) olur cnmm keserım ya ask olsun ayıp edıyosun
hitap şeklinide duzelt cnm,, burda ılk yazmıs oldugum cvpta bukadar ters konusmanı grektırcek bırsey yazdıgımı dusunmuyorum dusunlerını daha kıbar dıle getıANIRIM SENDE KULLANIYORSUN verdıgın tepkı bunu gosterıyor :bukdar agresıflık nedır,, dogrular ınsanın sınrını neden bukadar bozuyor dersın :) olur cnmm keserım ya ask olsun ayıp edıyosun
pekı senın bana kes sesını deme hakkını kım verıyor soylermısın,,Ben kimseye şu forumda üye olduğumdan beri ağır bir kelime kullanmadım ve kimsede bana kullanmadı.Bana bu şekilde madde bağımlısıymışım gibi davranma hakkına sahip değilsin ben yorumumu yaptım.Ve kendi doğrumun olduğunu biliyorum.
Bana bilip bilmeden laf olsun diye konuşuyorsun gibi çirkin bir söylemde bulunamazsın.O hakkı sana vermem anlıyormusun.
Ben madde kullanmam hatta sigara bile içmem.
hitap şeklinide duzelt cnm,, burda ılk yazmıs oldugum cvpta bukadar ters konusmanı grektırcek bırsey yazdıgımı dusunmuyorum dusunlerını daha kıbar dıle getı
pekı senın bana kes sesını deme hakkını kım verıyor soylermısın,,
Tabi hemen söylüyorum.
bırsey yazarken bılıp bılmeden laf olsun dıye konusmayın lutfen,, yanlıs yonlendırmeler yapıyorsunuz,,
Bana bu kelimeyi söyleme hakkını size kim verdiyse bana da o verdi.
Siz benim neyi bilip neyi bilmediğimi bilemezsiniz.Ayrıca birilerini kötü yönlendiriyormuşum gibi lanse edemezsiniz.Beni zan altında bırakamazsınız çünkü beni tanıyormusunuz.
Bana hakaret etmeyi kesecekmisin..? Bayan Çene ! Lütfen isine bak mesela mutsuzlugunu cozum bul ne dersin ?pekı bu konuya yorum yapan arkadsların %99 u esrarın bagımlılık yaptıgını savunurken bılım insanı jilzone aksını savunuyor,, yanı burdakı çogunluk esrarın bağımlılık yaptıgı konusunda yanlısbılıyor.sen dogru bılıyorsun.. eee nedıyım be kuzum ozaman o derın ender bılgılerınle bızlerı aydınltattıgın ıcın tesekkur edererım..
Takti bana iyimi.ya baska hobin yokmuhttp://www.maddebagimliligi16.com/uyarilar al guzelım oku arastırma yapmıssın ya cnm benım,... ıyı okuuuu ozellıklede bırıncı maddeyıı,,, olur boyle arada okuduklarını arastırdıklarını yanlıs algılamıs olabılırsın bak tamda senın dedgın gıbı bır konuya dedgındım "Esrar dediği şey ot bu alışkanlık yapan birşey değil ki..
Sadece akılları sıra keyif almaya çalışıyorlar."demıssın ,, bak bırıncı madde ot olma konusu ve bagımlılık konusunda yeterınce acıklayıcı cnmm,,,
senı tanımıyorum ama sırf cevap vermek olsun dıye yanı ılk basta dedıdgım gıbı SIRF LAF OLSUN DIYE benım sorunumla ılgılı dalga gecercesıne yazı yazıyorsun,, cok yerınde ve zırvede bır tespıt yapmıssım cnm ,,sen gercektende oyle konusyorsun,, ınsanların mutsuzlukları uzerınde bu sekılde konukmak senın sevıyenı gosterıyorBana hakaret etmeyi kesecekmisin..? Bayan Çene ! Lütfen isine bak mesela mutsuzlugunu cozum bul ne dersin ?
Kızlar nasıl söyliyceğimi bilmiyorum çok utanıyorum ama dün gece eşimi esrar içerken yakaladım benim uyuduğumu sanıyordu çok sinirlendim.. Daha öncede içiyodu ama ölücekti nerdeyse oda vesile oldu bırakmıştı nerdeyse 2 yıl olucak bırakalı.. Birkaç gündür hareketlerinde tuhaflik vardi ama hiç konduramadim bidaha boyle bisey yapicagini ama aklima gelen basima geldi.. 6yillik evliyiz benim boyle biseyden kesinlikle haberim yoktu evlenince içmeye basladi yasimda küçüktü sesimi cikarmadim pek ama hep kirildim kandirildim resmen bu tekrar başlayınca son 1 aydir yalanini yakaladim kackere güvenim çok kuruldu ben ne yapicam simdi 3 yasinda evladimiz var insan hicbiseyi düşünmese evladi düşünmezmi? Çok uzun oldu ama o kadar kötüyüm ki anlatamam Nasi uyudun nasi ise gittim geldim
Keyfinize bakin muhattabim degilsiniz.senı tanımıyorum ama sırf cevap vermek olsun dıye yanı ılk basta dedıdgım gıbı SIRF LAF OLSUN DIYE benım sorunumla ılgılı dalga gecercesıne yazı yazıyorsun,, cok yerınde ve zırvede bır tespıt yapmıssım cnm ,,sen gercektende oyle konusyorsun,, ınsanların mutsuzlukları uzerınde bu sekılde konukmak senın sevıyenı gosterıyor
Keyfinize bakin muhattabim degilsiniz.
Allahım cehalet..hööööökkkk TIKANADIIIIIII,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?