kocamla başım dertte:(

CEHALETTEN BAHSEDEN BILIM INSANII,,,, SAVUN HADI GENE İDAANI BAGIMLILIK YAPMAZ OT DE OTGILLERDEN BIR SEBZEDE, CIKOLATA GIBI MESELA YEDIKCE MUTLULUK HAZ VERIR FELAN:,"Esrar dediği şey ot bu alışkanlık yapan birşey değil ki..
Sadece akılları sıra keyif almaya çalışıyorlar
DIYEREK BURDA O MESAJINI OKUYAN GEC KIZLARI KOTU ÖRNEK OLARAK ETKILIYOSUN, YANLIS YONLENDIRYORSUN. BIRKERE DENEMELERINDEN BIR SEY CIKMAZ ALGISINI KEYIF ALMA ALGISINI YARATIYOSUN VE BEN BUNA TEPKI GÖSTERINCE ZORUNA MI GIDIYOR GUZELIM,,, DOGRU SOLUYORUM BILMEDEN KONUSUYORSUN,, ,,, SIMDI KES SESINI ,,HALA CVP VERIYO BANA YAAA ,,BAYAN COK BILMIİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BUKADARI YETERLI OLMUSTUR UMARIM,,, YETMEDIYESE SEN BILRISIN SORUN YOK BEN DEVAM EDERIM,,,

Ne yaptınız acaba ?Eşinizle son durumunuz ne oldu rabbim yardımcınız olsun

Allah yardımcınız olsun
tedavi olmayı denedimi önceden
illa ölmesi mi lazım anlaması için

Walla benim kiz kardesimin bosandigi eside evlenmeden once kimyasal bagimlisiymis rehabilitasyonda yatmis elektro sok bile yemis ama sonra tekrar basladi. Lanet olsun su uyusturucuyada satanlarada kullandiranlarada!!!

Sırf şu yazdıkların için sana dava açmak istiyorum.

Ben kimseye kalkıp kullan demedim ! Kimseye kalkıp teşvikte etmedim.Sen nasıl olurda beni böyle birşeyle suçlarsın senin çapın ne sen kimsin ?
Ben 23 yaşındayım 7 senedir..Sosyal Sorumluluk Projelerinde yer alan bir insanım.Uyuşturucu ile mücadele programlarında gönüllü yer alan insanım.Ve senin gibi beyni sadece çenesine hükmeden bir insan bana teşvik ediyorsun diyor..Bu yaptığın beni aşağılamaktır.!
Ağzımdan bir kez çıkmayan lafları çıkmış lanse ediyorsun ve tüm forum önünde beni buna onay veriyormuşum durumuna düşürüyorsun.

Benim Yazdığım Mesajda Ne yazıyor bir oku bakalım..Devamlılık halinde kötü durumlar hal alır.Bir kereden birşey olmaz demeyin diyorum..

Esrar dediği şey ot bu alışkanlık yapan birşey değil ki..
Sadece akılları sıra keyif almaya çalışıyorlar..Fakat olayın kötü tarafı ney biliyormusunuz..
Bu kullandıkları belli bir süre sonra yetmiyor ve daha fazlasını istiyorlar..Sonra hap kullanıyorlar uyuşturucu derken malum son..Onunla açık açık konusun ve yaptığına bir son versin.Yoksa bu kadame kademe yükselir ve iyice içinden çıkılmaz hal alır..Açık açık tehdit et boşarım seni de.

Bu yazdıklarımın en ufak zerresinde kimseyi teşvik etmedim..Sen bana kes sesini diyemezsin çünkü ben senin mahalle ağzından kaldırım muhabbetleri yapabileceğin insanlardan değilim.Ahlakım el vermez anlıyormusun Ahlakım !
Şimdi bana birşey yazmayı kes eğer ki kalkar bir kez daha bana birşeyler yazmaya ve itici olmaya çalışırsam yemin ederim tek derdim sen olursun ve seni mahkemeye veririm.! Şimdi defol.

Esrar fiziksel değil psikolojik bağımlılık yapıyor ve tehlikeli tabi diğer her uyuşturucu türü gibi. Yoksunluk sendromu oluşturmaması zamanla dozajın artırılmasının istenmeyeceğini göstermiyor. Fiziksel olsun, psikolojik olsun bağımlılık çok tehlikeli. Bunu sonlandırması gerekli, hap ve eroin ile devam etmeyeceğinin garantisi yok, zamanla aldığı miktar kendini iyi hissetmesine yetmeyecek çünkü.

Sinirden yazamadim doğru dürüst benimle ayni durumu yaşayan boşanan yada durumu düzelen arkadaşlar varsa yardimci olabilir misiniz:(((((
Bir tanıdığım var. Adam ın iki çocuğu var bu alışkanlık yüzünden çalışmıyor du bile. Satıcılığa da başladı sırf dikkat çekmemek için bu işi yaparken yanına çocuğunu da alıyormuş. Eşi istemiyormuydu umrunda değil miydi anlayamadım bir türlü. Em son adam hapse girdi kadın çocukları bırakıp kaçtı çocuklar kimsenin evine sığamadı ama bir şekilde bakıldılar 2 sene kadar sonra adam çıktı ve içmeye devam ediyormuş. Herşey bir yana o iki sübyan babalarının karıştırdığı tüm haltlardan haberdar oldu büyüdükçe. Adamın babasının işyeri var orada bile çalışmadı kurulu ev dükkan babası da ayrı alem çalışsın çocuklarına baksın isterse içisin diyormuşki bu milletin anlamadığı şey bu zehire bağımlı kişiler de sorumluluk duygusu olmuyor. Size tavsiyem ya ailenizin yanına dönüp boşanın yada mor çatıya baş vurun mor çatıya başvuran bir tanıdığımın ailesi var maddi manevi yanında oldular. Psikolojik destek sağladılar kendisi ve çocuğuna. Ayrıca işinizi semtinizi değiştirmek istersenizde yardımcı oluyorlar. Ömür boyu ellerini üstünüzden çekmiyorlarmış . Lütfen çocuğunuza bu kötülüğü yapmayın ikinci kez başladıysa kurtuluşu yok demektir

canım merak ettim. ne oldu ne yaptınız.

Sizi uzmek istemem fakat bırakıp tekrar başladıysa artık burakması çok zor. Ya tedaviyi kabul edecek ya da yolları ayıracaksınız. Evladınızın güvenliği çok önemli.

Yahu ne itici bir insansın. Söylediğin şey doğru veya yanlış birşey değiştirmez çünkü tavrın yanlış. Verdiğin cevaplardan ahlakın herhangi birşeye el vermiyor gibi durmuyor açıkçası. Neye dava açıyorsun ayrıca onu da anlamadım ben. Gidip kadının sana yazdığı mesajı gösterip davacı olucam desen adamlar sana kıçlarıyla Güler :) yaşın kaç bilmiyorum ama Aş bu ergen triplerini.

Sana gelince konu sahibi arkadaşım esrar bağımlılık yapan birşey midir evet öyledir ama her esrar kullanan insan her zaman kimyasala başlar diye birşey de yok. Eşin bu durum yüzünden evini çocuğunu ihmal ediyorsa orda sıkıntı var tabi. Yalnız bence de bu tür şeyleri internet ortamlarında çok paylaşma. Artık böyle şeyler eskisi kadar gizli kalmıyor. Başınıza daha büyük dertler açılmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…