Kocamla ben enayi miyiz?

Leame

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2018
1.898
1.823
63
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.

Merhaba , ben üç yıllık evliyim bir de bir buçuk yaşında oğlum var .
Kayınvalideler ve kendi annemlerden uzakta başka şehirde yaşıyoruz.
Düğünü eşim kendisi yaptı benim ailemde üzerine düşenleri maddi olarak yaptılar . KV düğünde taktiği bilezikleri bizden geri istiyor diğer oğlu evlendiğinde ona takmak için. Bazı akrabalar bile biliyor bunu hatta demişler ki kıza kıl gibi kolye taktınız kepaze gibi bir de taktiginiz bilezikleri mı istiyosunuz. Ben de kv ile bunu bu yaz konuştum haklısın dogrusun diyebildi sadece.. ama gün gelirde bu konu açılırsa ne olur bilemem ben bileziklerde değilim bı insan oglunu böyle yer mi ya evlat ayırımı yapio resmen. Ve bu bilezikler geri ödeneceği zaman eşim değil ben çalışıyor olacağım evlenip üstüne para vercem bı de şaka gibi .. biz enayi miyiz..

Düğünü eşim kendisi yaptı benim ailemde üzerine düşenleri maddi olarak yaptılar . KV düğünde taktiği bilezikleri bizden geri istiyor diğer oğlu evlendiğinde ona takmak için. Bazı akrabalar bile biliyor bunu hatta demişler ki kıza kıl gibi kolye taktınız kepaze gibi bir de taktiginiz bilezikleri mı istiyosunuz. Ben de kv ile bunu bu yaz konuştum haklısın dogrusun diyebildi sadece.. ama gün gelirde bu konu açılırsa ne olur bilemem ben bileziklerde değilim bı insan oglunu böyle yer mi ya evlat ayırımı yapio resmen. Ve bu bilezikler geri ödeneceği zaman eşim değil ben çalışıyor olacağım evlenip üstüne para vercem bı de şaka gibi .. biz enayi miyiz..
Vermeyin hiçbir şekilde ki geri verseniz de anlamaz insanın böylesi. Kıl gibi de olsa sizindir sizde kalsın. Buda birşey mi gelinine sahte takı takanı da duydum bozdurmaya gidinceöğreniyor gelin ve damat

Her evlenen çift muhakkak bi enayilik yaşıyor ya, herkesin muhakkak bi sorunu oluyor.
Mesela bizde kayınpederimin bize taktığı bileziğin parasını ödedik. Çok saçma dimi, ben de kendi kendimi yemiştim bunun için ama sonradan dedim ki "emekli adam, kira geliri yok bişeyi yok".. kendi kendimi telkin etmiştim..
Fakat sizinki bizimkinden de saçma.

Daha neler okuyacağız :olamaz:

“Bunuda ilk defa sizde gördüm anne. Veremem ben bileziklerimi falan. Ne kadar ayıp yaptığınız hem bana hem yeni gelininize!” diyin. Açılacağını sanmıyorum tekrar ama vermeyin tabiki bileziklerinizi.

Vermeyin asla geri gelmez oyalayıp dururlar onlar sizin olduğu kadar çocuğunuzun da Hakkı . Yedirmeyin

Ooo tek enayi ben sanirim kendimk tek akillida esimin ailesi sanirdim.bizden daha beterleri varmis.esim ailesinin taktigi bileziklerin parasini kendi odedi aileminde taktiklari dahi 12 bilezik verdm soz geri vericem dedi hemen bes ay sonra dedi kac sene gecti aikeside oda artik psikinlige vuruyor sen napicaksin bilezigi diye. Vallahi esimde olsa ben hakkimj helal etmiyorum hele ozmanki aklim olsa kendilerini tepede n atsalar gene vermezdim. Maddiyatci diyorlar bana koy desinler sevmeyenler maddiyatci beni sevenlerde bana enayi diyorlar. Haklilar

Back
X