• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla beni görmezden geliyor.

Bi arkadaşımın evliliğine çok ama çok benziyor sizinki. Onun evliliği 15 senelik filan. Çok iyi niyetlidir, bana yol gösterirdi hep ilk evlendiğimde.maalesef kadın daha alttan almalı diyordu. İnatlaşır, olumsuz şekilde söylersen kavga büyür, birbirinizden soğursunuz sen daha mutsuz olursun diyordu. Gerçekten ne zaman söylene söylene bişey yaptırmaya çalışsam sonuç daha kötü oluyor. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler. Bence de kavga gürültü veya boşanmak çözüm değil. Burda boşan yazanlara hayretle bakıyorum. Boşansa hayatı çok mu güzel olacak sanki insanların, karşısına yeni çıkan eş ve ailesi daha mı iyi olacak acaba, garantisi var mı, veya da evlilik terapisti, psikolog gibi kişiler hemen boşan der mi buradakiler gibi. Boşan diye çözüm önerenlerden gına geldi artık.Düzeliyor güzelce söyledikçe, he sen yıpranıyorsun o ayrı ama kimse de mükemmel değil, böyle böyle düzelir inşallah siz olumlu yaklaşın, güzel bi şekilde derdinizi anlatın, youtube dan bazı videolar izlemek te yardımcı olabilir, saliha erdim i dinlemenizi ısrarla tavsiye ediyorum.
Karşısına yeni çıkan eş ve ailesi mi, insan mutlu olmak için illa evlenmek zorunda mı ki boşanınca...

Bi arkadaşımın evliliğine çok ama çok benziyor sizinki. Onun evliliği 15 senelik filan. Çok iyi niyetlidir, bana yol gösterirdi hep ilk evlendiğimde.maalesef kadın daha alttan almalı diyordu. İnatlaşır, olumsuz şekilde söylersen kavga büyür, birbirinizden soğursunuz sen daha mutsuz olursun diyordu. Gerçekten ne zaman söylene söylene bişey yaptırmaya çalışsam sonuç daha kötü oluyor. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler. Bence de kavga gürültü veya boşanmak çözüm değil. Burda boşan yazanlara hayretle bakıyorum. Boşansa hayatı çok mu güzel olacak sanki insanların, karşısına yeni çıkan eş ve ailesi daha mı iyi olacak acaba, garantisi var mı, veya da evlilik terapisti, psikolog gibi kişiler hemen boşan der mi buradakiler gibi. Boşan diye çözüm önerenlerden gına geldi artık.Düzeliyor güzelce söyledikçe, he sen yıpranıyorsun o ayrı ama kimse de mükemmel değil, böyle böyle düzelir inşallah siz olumlu yaklaşın, güzel bi şekilde derdinizi anlatın, youtube dan bazı videolar izlemek te yardımcı olabilir, saliha erdim i dinlemenizi ısrarla tavsiye ediyorum.
Guzellikle de çok söyledim ama anlamiyo maalesef. Küsüyo sürekli çocuk gibi . Haklı olsamda haksız olsamda küsen o. Kendini çok iyi bı eş olarak goruyo ne söylesem de senin derdin yok kendine dert ariyoeun diyo

Eşinizin mizacını değiştirmek zor ama kendi sinirlerinizi korumak adına bir şeyler yapabilirsiniz.

Mesela tüp ile ilgili yapması gereken şeyi yapmamışsa siz de yemek yapmayın.

Bu gibi karşı sorumsuz davranışlar sergileyin.

Muhtemelem evin tüm yükü sizdedir. Mesela bozulan lamba tamir edilmeden çamaşır yıkamayın ya da sifon bozulunca ütü yapmayın gibi.

O sizi nasıl yıldırıyorsa siz de onu yıldırma politikası yapın.

Lafla kavgayla gürültüyle düzelmez. Düzelecek olsa şimdiye kadar düzelirdi.
Oylede denedim .ama olmuyo bazı şeyleri mecbur yapıyorum. Yapmazsam o hiç yapmiyo ben tahammül edemiyorum bozuk olmasına. Banyo lavabosunun borusu patladı. Hergun dışarı çıkan insan bir boru getirmedi.bendr almadım haftalaraca kullanmadık boruyu

Merhaba kızlar çok kötü durumdayım. Eşim beni görmezden geliyo.ama ona sorsan çok iyi bı eş. Akşam gelince elinde telefon bütün akşam oturuyo. Evin bı tadilat işi olsa haftalarca peşinden koşmam gerekiyor. Asla yapmam hayır demez. Ama hiç birzamanda yapmaz. Ben artık sinirden herşeye ağlar oldum . Bır haftadır tüp mutfağın ortasında yerini yapması. En son bugün patladım saldırdım . Bayağı kavga ettik. Neyin eksik. Bende diğer erkekler gibi kadınlar peşinde kossaydim. Eve ugramasaydim görürdun. Derdin yok dert cikartiyosun dedi. Ama bbende ona görmezden geliyosun ben burdayım dedim. Yani napcam bulmuyorum
Ben olsam hicbseye elimi surmem alirim telefonu takılırım hoşgeldin besgittinde demem cok sinirlendim benim esimde bazen oyuna cok daliyor ne yemek yapiyorim ne ortalihi topluyorum konuşmuyorum anca öyle ayılıyor bide diyorki Napm kafelerde mi gezim cik gez ha varsın ha yoksun dedim kafan kalkmıyor telefondan . Kıyaslandığı şeye bak diğer erkekler gbi kârı kiz mis aklına gelene bak auyyy👺👺eşinle iletişimini bilemem ama tepki koymalısın bence yoksa umursamamaya deva eder

Tüpün dolabında tadilatlik sorun var. Benim yapabileceğim bişey odegil

Usta tut şu gün gel diye sözleş ustayla. Eşine işe gitmeden önce para ver boru tamiratı için usta gelecek bugün de. Artık iş herneyse..

Olmaz falan derse sen yapmazsan yapan bulunur senin keyfini beklemeye evlenmedim ben de..

En nefret ettiğim bir şeye itiraz edilirken uç ve anormal örneklerle kendisini aklama çabasıdır. Normal olan bir erkeğin/kadının sadakatidir zaten.

bu adamın aklı kadın peşinde koşmakta kalmış, yaz kenara bir gün patlak verir..

Sizi çok iyi anlıyorum ben de aynı şeyleri yaşıyorum. Oldukça bakımlı, düzenli spor yapan ve ekonomik özgürlüğü olan bir kadınım. Aynı mesleği yapıyoruz işe birlikte gidip geliyoruz ama çalışma ortamlarımız farklı. Sabah kalktığında bir günaydın demez. Yapı itibariyle de çok konuşkan bir insan değil işten gelince sürekli kulaklıklar takılı youtube videoları izliyor yatana kadar. En ufak bir sohbet yok. Sadece haftasonları birlikte kahvaltı yapabiliyoruz. onda bile kulaklıkları takılı yine video izliyor. Çocukla ilgilenmiyor. Çocuk, yemek, temizlik tüm ev işleri benim üzerimde. 8 yılda bir kez olsun hadi şuraya gidelim bir şeyler yapalım dememiştir. Evliliğin ilk yıllarında borçlarımız vardı. Pek kımıldayamıyorduk ama geçen bir yatırım için kaç yıllık birikimimi verdim. Maddi olarak destek oldum. Kutlayalım dedim. Gitti arkadaşlarıyla yemeğe kutladı. 2 aydır sağlık sorunları var hem çocuk hem iş hem senin bakımın çok yoruldum dedim. Sana bir şey yapamam sen sevgilim değilsin ki param yok diye geçiştiriyor ama 5 arkadaşına yemek ısmarlayacak eğlenceye götürecek para buluyor. Bana bir şeyi layık görmüyor. Zaman ayırmak istemiyor. Ben de bu ilişkiyi bu şekilde sürdüremeyeceğimi ifade ettim şu an konuşmuyorum. Bir nevi yoksayıyorum. Bu şekilde devam ederse de gerekeni yapacağım. Sizin anlattığınız da ev arkadaşlığından farklı değil. Aldatmamak bir meziyet değil önemli olan yormadan, yorulmadan hayatı paylaşabilmek. Bu şekilde bir birliktelikten söz etmek çok güç. Zaten şu durumda varlıklarının bir faydası yok. Yokluklarının da zararı olmaz.
Bu erkekler ne istiyor anlamiyorum. Bosansa rahat mi edecekler sanki. Hakkinizda hayirlisi olsun ama herseyi 1 kisiden beklemek asalak gb arkasini toplayan evi cekip ceviren bir insan olunca.

Oylede denedim .ama olmuyo bazı şeyleri mecbur yapıyorum. Yapmazsam o hiç yapmiyo ben tahammül edemiyorum bozuk olmasına. Banyo lavabosunun borusu patladı. Hergun dışarı çıkan insan bir boru getirmedi.bendr almadım haftalaraca kullanmadık boruyu
Boruyu alsaydiniz da bu sefer takmasini bekleyecektiniz. Zor durum hersey ustlenmeyin. Calisiyormusunuz bilmiyorum ama erkekler hanim evde durunca beklentileri daha yuksek oluyot butungun evdesin yaparsin gb

Merhaba kızlar çok kötü durumdayım. Eşim beni görmezden geliyo.ama ona sorsan çok iyi bı eş. Akşam gelince elinde telefon bütün akşam oturuyo. Evin bı tadilat işi olsa haftalarca peşinden koşmam gerekiyor. Asla yapmam hayır demez. Ama hiç birzamanda yapmaz. Ben artık sinirden herşeye ağlar oldum . Bır haftadır tüp mutfağın ortasında yerini yapması. En son bugün patladım saldırdım . Bayağı kavga ettik. Neyin eksik. Bende diğer erkekler gibi kadınlar peşinde kossaydim. Eve ugramasaydim görürdun. Derdin yok dert cikartiyosun dedi. Ama bbende ona görmezden geliyosun ben burdayım dedim. Yani napcam bulmuyorum
deseydiniz ya
bende bu dediklerinin hiçbirini yapmıyorum vs
anca bundan anlıyorlar çünkü
iş seks yapmaya gelince gayer de ilgilidir ama

Eşin düpedüz sorumsuz. Geçmiş olsun. Huylar zor değişir. Onun gözünde koca aldatmıyorsa oturup şükretmek lazım haline demek ki.😊
Evet öyle çok sorumsuz ama bana karşı ailesine karşı öyle değil

Neden bazı insanlar zaten olması gereken bir şeyi lütufmuş gibi lanse ediyor ya.
Evli bir erkeğin başka kadınlar peşinde koşmaması gerekiyor zaten bunu esktra bir şeymiş gibi sunmasın bir zahmet.
Allah yardımcın olsun ne diyim ki böyle tipler kolay kolay düzelmiyor.Yakından şahidim.
Olan düzeltmeye çalışana oluyor.

deseydiniz ya
bende bu dediklerinin hiçbirini yapmıyorum vs
anca bundan anlıyorlar çünkü
iş seks yapmaya gelince gayer de ilgilidir ama
Neden bazı insanlar zaten olması gereken bir şeyi lütufmuş gibi lanse ediyor ya.
Evli bir erkeğin başka kadınlar peşinde koşmaması gerekiyor zaten bunu esktra bir şeymiş gibi sunmasın bir zahmet.
Allah yardımcın olsun ne diyim ki böyle tipler kolay kolay düzelmiyor.Yakından şahidim.
Olan düzeltmeye çalışana oluyor.
Evet 6 yıldır uğraşıyorum.ama yok ya olmuyo bı gün iyiysek üç gün kotuyuz. İyi bı insan ama iyi bir eş degil

Evdeyim ya daha ne istiyorsun modası.. tıktok falan mı izliyor telden. Benimkide bazen elinden tel dusmez arkada TV acık.simir olurum. Neymiş bütün gün calıstık telefonu yeni aldım elime diyor😅 acil vi durum olsa ararlar zaten teelfondan 2 dk ayrı kalınca dünyaları bitiyor sanki.bagımlılık iletişimsizlik

Erkekler ben burdayım heeeycdeyince anlamıyorlar. Ne zamanki yaptıklarınızı geri çekersiniz, geri çekilirsiniz o zamann telaşlanırlar. Ama sözlü olarak sakın ifade etmeyin . Bak ben yapmıyorum artık kendimi çektim demeyin sakın. Yavaş yavaş onu görmezden gelin kendi bakımızını yapın ve sessizleşin ona istediğiniz bir tadilatı bir kez söyleyin ve susun. Bu sefer o afallayacaktıe

Back
X