Bi arkadaşımın evliliğine çok ama çok benziyor sizinki. Onun evliliği 15 senelik filan. Çok iyi niyetlidir, bana yol gösterirdi hep ilk evlendiğimde.maalesef kadın daha alttan almalı diyordu. İnatlaşır, olumsuz şekilde söylersen kavga büyür, birbirinizden soğursunuz sen daha mutsuz olursun diyordu. Gerçekten ne zaman söylene söylene bişey yaptırmaya çalışsam sonuç daha kötü oluyor. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler. Bence de kavga gürültü veya boşanmak çözüm değil. Burda boşan yazanlara hayretle bakıyorum. Boşansa hayatı çok mu güzel olacak sanki insanların, karşısına yeni çıkan eş ve ailesi daha mı iyi olacak acaba, garantisi var mı, veya da evlilik terapisti, psikolog gibi kişiler hemen boşan der mi buradakiler gibi. Boşan diye çözüm önerenlerden gına geldi artık.Düzeliyor güzelce söyledikçe, he sen yıpranıyorsun o ayrı ama kimse de mükemmel değil, böyle böyle düzelir inşallah siz olumlu yaklaşın, güzel bi şekilde derdinizi anlatın, youtube dan bazı videolar izlemek te yardımcı olabilir, saliha erdim i dinlemenizi ısrarla tavsiye ediyorum.