• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla boşanmak istiyorum ama gitmiyor

Hiçbiriniz de Ağustos sonunda kocayı dövdükten sonra hangi ara Belçika'ya gittiğini ve bir de daha oturum izni bile olmadan Flemenkçe kursu bulup bir de B1 düzeyinde öğrendiğini sormuyor. 🤭
Ha bir de orada avukatı varmış.
Sigrid,
üyenin paylaşımlarının doğruluğu için garanti veremeyiz ama Belçika’da yaşadığı doğru, doğruluğundan yana hiçbir şüphe de yok.
Bu sebeple en azından yurtdışında yaşadığına dair trollüyor imaları yapmayın lütfen, üyenin gerçekliğinden şüphelenen varsa şikayet et’e basar.

Hiçbiriniz de Ağustos sonunda kocayı dövdükten sonra hangi ara Belçika'ya gittiğini ve bir de daha oturum izni bile olmadan Flemenkçe kursu bulup bir de B1 düzeyinde öğrendiğini sormuyor. 🤭
Ha bir de orada avukatı varmış.
Ee sen dedin de ne oldu ne anladın? Mune hanımdan cevabını aldın mı? Astı astarı olmayan fikirlerini kendine sakla bir de milleti ikna etmeye çalışma e mi

Oranın dayağı da tadından yenmez be
Sen nerede yaşıyorsun Belçika mı? Yoksa gelmek isteyip gelemiyor musun ? Ya da geldin de dili mi öğrenemedin? Nedir senin derdin? İngilizcem c1 seviyede. Nederlandsı çok hızlı şekilde öğreniyorum çok şükür. zoruna mı gitti. Avukatım da var evet ne yapacaksın hayırdır?

o kadar aynı ki yaşadıklarımız. benim de eşimin çok iyi bir işi vardı yurtdışına taşındık o cocukla ilgilenmeye ben de calısmaya basladım. 3 yıl oldu hala çalışmıyordu yani öyle aman aman bir arayışı da yoktu dil bilmediği için kursa bile gitmedi. sonra saçma sapan bir kavga ile evi terketti türkiyeye gitti. sizin eşiniz gitmiyorsa nasıl gönderirsiniz bilemiyorum, gitse idare edebilir misiniz ondan eminseniz ciddi şekilde konuşun ve boşanmak istediğinizi söyleyin. ama şunu söyleyebilirim ben şu an çocukla tek başıma cok zorlanıyorum açıkçası
Gerçekten mi sizinle konuşmak isterdim .. özelden yazabilir miym size

Bi sekilde... issiz iki kisi belcikaya alindi. Sen bi de sonradan dili ogrenip devlet memuru olucan orada. Valla onu da olursun ben inandim. Umarim o "bi sekilde" dedigin sey ortaya cikar. Sizin gibiler yuzunden her seyimiz tamken 3 gunluk tatil icin vize alamiyoruz be
Nerminis.. işsiz değilim. Yazdıklarımı olıuor musun. Kamuda üst düzey bir mesleğim var. Ebet burada devlet memuru olacağım inslaah yine. Emek verirsen neden olmasın ki. Senin de bir mesleğin varsa yurt dışından bir iş ayarlarsan şirket sana iş davetiyesi gönderirse hesabın da yeteri kadar paran varsa kalacak yerin varsa sen de vize alabilriisn. Kendini geliştir araştır sor bunları . Başkalarına çamur atarak oturduğun yerden ancak klavyeden yazıp durursun

Ba
Bi sekilde... issiz iki kisi belcikaya alindi. Sen bi de sonradan dili ogrenip devlet memuru olucan orada. Valla onu da olursun ben inandim. Umarim o "bi sekilde" dedigin sey ortaya cikar. Sizin gibiler yuzunden her seyimiz tamken 3 gunluk tatil icin vize alamiyoruz be

Nerminis.. işsiz değilim. Yazdıklarımı olıuor musun. Kamuda üst düzey bir mesleğim var. Ebet burada devlet memuru olacağım inslaah yine. Emek verirsen neden olmasın ki. Senin de bir mesleğin varsa yurt dışından bir iş ayarlarsan şirket sana iş davetiyesi gönderirse hesabın da yeteri kadar paran varsa kalacak yerin varsa sen de vize alabilriisn. Kendini geliştir araştır sor bunları . Başkalarına çamur atarak oturduğun yerden ancak klavyeden yazıp durursun
Var her seyimiz ama olmuyor. Hatirli tanidik yok zira. Kocanin ailesi on ayak olmamis miydi? Senin isinle ne alakasi var gidisinizin o zaman?! Kimseye camur atmiyorum yani. Bildiklerimiz gorduklerimizle cakisinca sinirleniyoruz iste ne yaparsin.
son olarak, vatandas olacaksin, dili ana dil seviyesine cekeceksin ve memur olacaksin... peki
Basarilar

Var her seyimiz ama olmuyor. Hatirli tanidik yok zira. Kocanin ailesi on ayak olmamis miydi? Senin isinle ne alakasi var gidisinizin o zaman?! Kimseye camur atmiyorum yani. Bildiklerimiz gorduklerimizle cakisinca sinirleniyoruz iste ne yaparsin.
son olarak, vatandas olacaksin, dili ana dil seviyesine cekeceksin ve memur olacaksin... peki
Basarilar
Hanımefendi zaten bütün belgelerim tamdı. Sadece referans oldu. İşsiz güçsüz mesleği olmayan eğitimsiz insanları getirtmek tabiki zor. Biz öyle değildik ki. Ayrıca umarım başarılı olursun demek bu kadar mı zor. iyi temennide bulunmak ne güzeldir halbuki. Ben niyet ettim elimden geleni yapıyorum. Takdir Allahın. Nasip ederse olur. Olmazsa da ben mücadelemi vermiş olurum kendimle gurur duyarım her türlü. Size de tavsiye ederim güzel düşün güzel dileklerde bulun . Tanımadığın insanlarla küçümseyici şekilde konuşma. Benim hikayemin tamamını ve beni bilmiyorsun. 8 ay ders çalışarak Türkiye 22. Oldum haberin var mı bundan. KPSS’den 94 aldım. Sen kaç aldın mesela. Övünmek için söylemiyorum bunları . Tanımıyorsun beni anladın mı. Boş boş yorum yapma.

son olarak, vatandas olacaksin, dili ana dil seviyesine cekeceksin ve memur olacaksin...

Basarilar
Günde 5 saat dil çalışıyorum sabah 5 de kalkıyorum. Bir hedefim var mücadele ediyorum. Senin gibi sitelerde gezip onun bunun hayallerine küçümsemiyorum. Umarım kalbinin ekmeğini yersin

Merhabalar. Ben eşimden boşanmak istiyorum. Ama nasıl yapacağım sonradan pişman olur muyum? Çocuklarım ne hisseder yapabilir miyim? Bir oğlum ortaokula başlayacak diğer oğlum özel çocuk birinci sınıf kendim kamu personeliyim. Sadece özel olan çocuğum etkilenir mi daha kötüye gider mi çok aradayım ama gerçekten yoruldum. Yani şımarıklık gibi geliyor başkasına ama ne yaşadığımı ben bilirim. 11 yıl olacak evleneli 32 yaşıma gireceğim ama eşime kalsa 52 falan der. Ben evde çok yalnızım keza çocuklarım da öyle aşırı bencil bir insan çok manipülatif kendinden başka kimse onun umrunda deil. Vardiyalı çalışıyor ama gündüzde olursa akşam 6 da eve geliyor sabahta beraber kalkıyoruZ ben işten geliyorum yemek bulaşık ödev çocuk o koltukta yatıyor sabaha kadar gece canı isterse yatağa gelir iletişim sıfır bak biz onunla konuşmasak o konuşmaz. Gecede olduğu vardiyadada akşama kadar uyur uyanır biz yalvarırız nerdeyse hadi kalk sofra hazır öyle kalkar yemek yer yine uzanır koltuğuna saatini doldurur işe gider hafta sonu da akşama kadar uyur uyanır kalkar kahveye gider sabaha karşı gelir. Ben artık yoruldum gerçekten bu kadar sorumluluk onun yanımda olması çözüm deil ki zaten herseyi ben tek başıma hallediyorum. Bir de Bsy söyledin mi küser hemen yatağını ayırır ayy tek kelime konuşmaz iletişim sıfır ötesi sıfır ben kafam çok karışık ama yaklaşık 6.7 aydır sürekli dyorum herseyi ben halledeceksem o neden yanımda ve ben beni sevdiğini de düşünmüyorum çok bunaldım sürekli konuşmaya çalışmaktan biseyleri düzeltmeye çalışmaktan bunaldım. Ve ona göre ben olay çıkarmaya yer arıyorum içkisi yokmuş kumarı yokmuş ben abartıyormuşum rahatlık batıyormuş ben onun kahvesine karışamazmışım

Merhabalar. Ben eşimden boşanmak istiyorum. Ama nasıl yapacağım sonradan pişman olur muyum? Çocuklarım ne hisseder yapabilir miyim? Bir oğlum ortaokula başlayacak diğer oğlum özel çocuk birinci sınıf kendim kamu personeliyim. Sadece özel olan çocuğum etkilenir mi daha kötüye gider mi çok aradayım ama gerçekten yoruldum. Yani şımarıklık gibi geliyor başkasına ama ne yaşadığımı ben bilirim. 11 yıl olacak evleneli 32 yaşıma gireceğim ama eşime kalsa 52 falan der. Ben evde çok yalnızım keza çocuklarım da öyle aşırı bencil bir insan çok manipülatif kendinden başka kimse onun umrunda deil. Vardiyalı çalışıyor ama gündüzde olursa akşam 6 da eve geliyor sabahta beraber kalkıyoruZ ben işten geliyorum yemek bulaşık ödev çocuk o koltukta yatıyor sabaha kadar gece canı isterse yatağa gelir iletişim sıfır bak biz onunla konuşmasak o konuşmaz. Gecede olduğu vardiyadada akşama kadar uyur uyanır biz yalvarırız nerdeyse hadi kalk sofra hazır öyle kalkar yemek yer yine uzanır koltuğuna saatini doldurur işe gider hafta sonu da akşama kadar uyur uyanır kalkar kahveye gider sabaha karşı gelir. Ben artık yoruldum gerçekten bu kadar sorumluluk onun yanımda olması çözüm deil ki zaten herseyi ben tek başıma hallediyorum. Bir de Bsy söyledin mi küser hemen yatağını ayırır ayy tek kelime konuşmaz iletişim sıfır ötesi sıfır ben kafam çok karışık ama yaklaşık 6.7 aydır sürekli dyorum herseyi ben halledeceksem o neden yanımda ve ben beni sevdiğini de düşünmüyorum çok bunaldım sürekli konuşmaya çalışmaktan biseyleri düzeltmeye çalışmaktan bunaldım. Ve ona göre ben olay çıkarmaya yer arıyorum içkisi yokmuş kumarı yokmuş ben abartıyormuşum rahatlık batıyormuş ben onun kahvesine karışamazmışım
Öncelikle yaşadığınız durum için üzüldüm. Bunu yeni bir konu olarak açsaydınız daha fazla farklı fikir alırdınız aslında. Şu an pek görünmez yorumunuz bu başlığa tıklanmadıkça. Benim yorumumu sorarsanız Ben de sizinle benzer durumdayım. Ben boşanmaya karar verdim ama bunu yavaş bi şekilde yapacağım. Bütün düzenimi kurup öyle ayrılmayı düşünüyorum. İnslaah her şey yolunda giderse yakın zamanda ayrılırım. Sizin de maddi durumunuz elveriyorsa bence mutlu olmadığınız biriyle yaşamak zorunda değilsiniz.

Merhaba ben de böyle bir ruh hastasından boşanmaya uğraşıyorum benim de iki çocuğum var oğlum özel bir cocuk geçenlerde fark etmiş oğlum bana sordu anne babamla konusmuyorsunuz neden dedi ki kuş kalmaktan nefret ederim ama artık kendimi koruma amacli şu an muhatap olmuyorum oğluma sakince açıkladım bazen ilişkiler biter ama anne babalık bitmez şeklinde sakin ama kararlı bir şekilde anlatınca tabi ağladı üzüldü ama şimdi bakıyorum artık kabullenmeye başladı anne ebeveynlik bitmez değil mi diye sorup gidiyor ben bu süreçte şunu gördüm kavga etmeden sakince ama kararlı bir şekilde süreci yönetmek en azından ben şu an böyle yapıyorum kolay mı asla değil ama sonucu güzel olucak sizin için de en güzel şekilde bu sürecin bitmesini dilerim

Selam arkadaşlar. Daha önce yine bir konu açmıştım. Eşimle alakalı. O günden beri mesajlarınızı da dikkate aldım ve çocuğuma hissettirmemek için olayları alttan aldım. Herhangi büyük bir tartışma olmadı. Neyse bugün şöyle bir sey oldu. Eşim yıllardır evde çalışmıyor çocuğa bakıyor ben işe gidiyordum. 7 ay önce yurt dışına taşındık. Burada ben çocuğa bakıyorum eşim hala iş arıyor. Yanımızda getirdiğimiz nakit ile geçinmeye çalışıyoruz . Neyse bugün bana dedi ki kendisinin evlenmeden önce aldığı arsa satılmış ve kendi payına düşen parayı ailesindeymiş ve altın aldılar dedi. Ama bu kaç gün önce olmuş bana haber vermedi. Ben de bana neden söylemedin ki bunu dedm. O benim şahsi param senle evlenmeden önce aldım sanane dedi. Bende öyleyse yanımızda getirdiğimiz para da benm param dedm. O da hayır falan dedi. Neyse ben Türkiye’ye döneceğim ailemi arıcam dedi. Gitti annesini aradı. Annesi de beni aradı. Psikolojisi bozuk kızım sen sabret diyor. İşe girince düzelir diyor. Ama hiç sanmıyorum . Ben de annemi aradım. Boşanmak istediğimi söyledim . Ama kendisi o kadar gurursuz ki hala içeride benden yemek bekliyor ve gitmiyor. Burada ev bulmak zor o yüzden onun gitmesini istiyorum. Bu durumda ne yapmam lazım . Evden gitmesini nasıl sağlarım . Şimdiden teşekkürler
Para hesabına gelince maşallah zehir gibi, boşanmaya gelince mi psikolojisi bozuk? Annesi madem iş bulamadığını biliyor altınlarını yollasın. Sonuçta bakılacak bir çocuk var ortada. Bu asalak ailesinden kurtulun derim. Benim param diyen biri gitsin kendi evinde yaşasın.

Back
X