• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla boşanmak istiyorum ama gitmiyor

Yaa sormayın geçen ben hani vurmuştum ya boynu çizilmişti . Onun fotoğrafını çekmiş . Annesine diyor ki bana saldırdı fotoğraf atacağım size gözümde iyice küçüldü ya. çok fena mesela biz tartışırken gizlice ses kaydı alıyor ama o esnada kendisi alttan alarak konuşıuor onları biriktirmiş annemgile anlatacağım diyor. Ben de ne önemi var boşandıktan sonra dedm ne yaparsan yap dedm
Bunları annesine atmak için değil,ilerde olası mahkemeye sunmak için biriktiriyor bence.

Bunları annesine atmak için değil,ilerde olası mahkemeye sunmak için biriktiriyor bence.
Olabilir valla. Annesi demiş ki gece telefonu yanında tut seni arıcam birkaç kere. Ben zarar vermiş miym diye kontrol etmek için herlade. Kadını da korkutmuş ya 35 yaşında adam . Yaptıkları ne kadar çocukça. Sinir etti beni gece gece. Hayır gideceksen adam gibi git. İnsanları arayıp beni kötülüyor. Akşam da aramış anne bana yemek vermedi diyor. Çocuğun yemeğini yiyordu o senin değil demştm. Başka yemek vardı evde.onu anlatıyor ama eksik şekilde.

Aynen öyle şu an bana hiçbir faydası yok. Kayınvalidem diyor mi babasız büyümek çok zor nasıl kıyacaksın diyor çocuğuna .
Ay o da torununu o kadar düşünüyorsa kendi parayı alıp altin alana kadar size gonderseydi. Oğlunun yükünü sen çekeceksin parasıyla o altin alacak. Kendileri ben bencil sizden fedakarlık bekliyorlar.

Back
X