• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla boşanmak istiyorum ama gitmiyor

Böyle bir adamdan çocuk yapıp bir de birlikte yurt dışına gitmiş. Olan çocuklara oluyor, hiçbir çocuk böyle bir ortamda büymemeli ama ben çok kötü kalpliymişim boşver.
Uff ablam sen ne diyorsun ya . Benden daha iyi baksan çocuğuna keşke . Onun hayatı için geldim ya zaten. Mis gibi dil öğreniyor şidmi okulda. Uff ne çok biliyorsunuz ya siz

Uff ablam sen ne diyorsun ya . Benden daha iyi baksan çocuğuna keşke . Onun hayatı için geldim ya zaten. Mis gibi dil öğreniyor şidmi okulda. Uff ne çok biliyorsunuz ya siz
Ya bana ne arkadaş bana ne? Benim nasıl çocuk baktığımı nereden biliyorsun? Haddini bil ve bir daha beni alıntılama!

Evet şu an yanımda nakit param var. Onunla en fazla bir sene yaşayabilirim . O arada da dili halledip ile girmem gerekiyor inşalah olursa. Başka bir fikrim yok şu an aklıma gelen
Umutsuzluk basmak istemiyorum ama bir senede c1 kursa katılım sertifikası alırsınız ancak o seviyede konuşamazsınız. Geçici olarak iş hayatına a2 ile falan girmeye çalışın. İngilizce ile de bazı işler olur oralarda onlara yoğunlaşın diğer türlü yol çok uzuyor.

Umutsuzluk basmak istemiyorum ama bir senede c1 kursa katılım sertifikası alırsınız ancak o seviyede konuşamazsınız. Geçici olarak iş hayatına a2 ile falan girmeye çalışın. İngilizce ile de bazı işler olur oralarda onlara yoğunlaşın diğer türlü yol çok uzuyor.
Haklısınız ingizlicem iiy seviyede aslında onu geliştirme fikri de var. C seviyesinde İngilizce pratik eksik işte

Sen haddini bil asıl . Bi daha bilip bilmeden üstten üstten yorum yapma.
Benim anneliğime laf edersen karşılığını alırsın, kusura bakma! Had bilmesi gereken ben değilim sensin, polemiğe girmeye gerek yok, senin ailen zerre kadar umurumda değil, Allah yolunu açık etsin.

Son düzenleme:
kadınlar kulübünde böyle rezilliğe nasıl izin verilir anlamıyorum. kadın eşine psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyor ve bunu burada gülerek anlatıyor. eşinizin psikolojisi bozuksa ona yardımcı olmanız gerekiyor, şiddet uygulayarak çalışmaya zorlamanız doğru değil. ayrıca evlilik içinde yardımlaşma vardır. eğer eşiniz zaten ev işlerini yapıyorsa, ona şiddet uygulayarak çalışmaya zorlamanız doğru değil. burada mahkemede sorun olur diye malzeme vermeyeyim dediğiniz şeyler birer suç. Mune Mune bu kadının hastalıklı davranışlarının kadınlar kulübüne yakışmadığını düşünüyorum.
Hanımefendi,
buraya üye olurken hepiniz sadece bir mail adresiyle üye oluyorsunuz, biz hayat hikayelerinizi, aile ilişkilerinizi, medeni durumlarınızı, eğilimlerinizi, eğitimlerinizi vb sorgulamayız, sorgulamaya yetkimiz de yok zira burası kadınlara özel amatör bir paylaşım platformu.

Bu paylaşım platformunun kurallarına ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kanunlarına aykırı bir paylaşım olmadığı sürece, üyeler konu açabilir yorum yazabilir.

“Forumumuzda paylaşıma sunulan tüm içerikten 5651 Sayılı Kanun'un 8 ve T.C.K'nın 125. maddesine göre paylaşımı yapanın kendisi sorumludur.”

Bu sebeple üyelerin paylaşımlarına kurallara ve kanunlara aykırı bir durum olmadıkça müdahale edemeyiz.

Üyelerin içeriğinden rahatsız olduklara konulara yazmama hakkı vardır.

Yurtdışında çok farklı,çok çeşitli alanlarda kolayca giden tanıdıklarım var aynen sizin gibi. Devlet memuru gibi de çalışıyorlar çünkü uluslararası kuruluşlar gibiler BM,NATO,Avrupa Birliği,… gibi. Yani artık gidip orda çalışmak,yerleşmek hatta memur olmak eskisi gibi zor değil. Çevrenizde imkansız olabilir, ama başkaları için çok imkanlı çalıştığınız kurumun ve birimin evrenselliğine göre özellikle. Bence yazdıklarınız çok tutarlı. Ama işte sizin en büyük hatanız bu psikolojiyle oraya gitmek.Psikolojisi bozuk olanlara yurtdışı genelde hiç iyi gelmiyor; çünkü zaten bir sorunları var orası daha daha sorunlu oluyor, her şey göze batıyor çünkü. Umarım az zararla atlatırsınız

kadınlar kulübünde böyle rezilliğe nasıl izin verilir anlamıyorum. kadın eşine psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyor ve bunu burada gülerek anlatıyor. eşinizin psikolojisi bozuksa ona yardımcı olmanız gerekiyor, şiddet uygulayarak çalışmaya zorlamanız doğru değil. ayrıca evlilik içinde yardımlaşma vardır. eğer eşiniz zaten ev işlerini yapıyorsa, ona şiddet uygulayarak çalışmaya zorlamanız doğru değil. burada mahkemede sorun olur diye malzeme vermeyeyim dediğiniz şeyler birer suç. Mune Mune bu kadının hastalıklı davranışlarının kadınlar kulübüne yakışmadığını düşünüyorum.
Kadına ve çocuğa yağılan ekonomik şiddet Peki? Kimse kadını savunmadı ama adamın kadını bilinçli şekilde çıldırttığı da ortada. Eşi ev işlerinde yardım ediyormuş o yüzden çalışması zorunlu değilmişMİŞ hadi ya??? Kadın bunların hepsini sorunsuz yaparken birde eve para getirince yaptıkları küçümseniyor ama? Daha kadından ne isteniyor canı mı? 35 yaşında adam kaldıracak kıçını çalışacak konuda hastalıklı olan önce adam sonra onun psikolojisini bozduğu karısı.

Selam arkadaşlar. Daha önce yine bir konu açmıştım. Eşimle alakalı. O günden beri mesajlarınızı da dikkate aldım ve çocuğuma hissettirmemek için olayları alttan aldım. Herhangi büyük bir tartışma olmadı. Neyse bugün şöyle bir sey oldu. Eşim yıllardır evde çalışmıyor çocuğa bakıyor ben işe gidiyordum. 7 ay önce yurt dışına taşındık. Burada ben çocuğa bakıyorum eşim hala iş arıyor. Yanımızda getirdiğimiz nakit ile geçinmeye çalışıyoruz . Neyse bugün bana dedi ki kendisinin evlenmeden önce aldığı arsa satılmış ve kendi payına düşen parayı ailesindeymiş ve altın aldılar dedi. Ama bu kaç gün önce olmuş bana haber vermedi. Ben de bana neden söylemedin ki bunu dedm. O benim şahsi param senle evlenmeden önce aldım sanane dedi. Bende öyleyse yanımızda getirdiğimiz para da benm param dedm. O da hayır falan dedi. Neyse ben Türkiye’ye döneceğim ailemi arıcam dedi. Gitti annesini aradı. Annesi de beni aradı. Psikolojisi bozuk kızım sen sabret diyor. İşe girince düzelir diyor. Ama hiç sanmıyorum . Ben de annemi aradım. Boşanmak istediğimi söyledim . Ama kendisi o kadar gurursuz ki hala içeride benden yemek bekliyor ve gitmiyor. Burada ev bulmak zor o yüzden onun gitmesini istiyorum. Bu durumda ne yapmam lazım . Evden gitmesini nasıl sağlarım . Şimdiden teşekkürler
Yurtdışında nerdesiniz bilmiyorum ama kadin siginma evleri buraadaki gibi değil çocuğunuzda var devlet size yardımcı olur araştırın bi isterseniz

Selam arkadaşlar. Daha önce yine bir konu açmıştım. Eşimle alakalı. O günden beri mesajlarınızı da dikkate aldım ve çocuğuma hissettirmemek için olayları alttan aldım. Herhangi büyük bir tartışma olmadı. Neyse bugün şöyle bir sey oldu. Eşim yıllardır evde çalışmıyor çocuğa bakıyor ben işe gidiyordum. 7 ay önce yurt dışına taşındık. Burada ben çocuğa bakıyorum eşim hala iş arıyor. Yanımızda getirdiğimiz nakit ile geçinmeye çalışıyoruz . Neyse bugün bana dedi ki kendisinin evlenmeden önce aldığı arsa satılmış ve kendi payına düşen parayı ailesindeymiş ve altın aldılar dedi. Ama bu kaç gün önce olmuş bana haber vermedi. Ben de bana neden söylemedin ki bunu dedm. O benim şahsi param senle evlenmeden önce aldım sanane dedi. Bende öyleyse yanımızda getirdiğimiz para da benm param dedm. O da hayır falan dedi. Neyse ben Türkiye’ye döneceğim ailemi arıcam dedi. Gitti annesini aradı. Annesi de beni aradı. Psikolojisi bozuk kızım sen sabret diyor. İşe girince düzelir diyor. Ama hiç sanmıyorum . Ben de annemi aradım. Boşanmak istediğimi söyledim . Ama kendisi o kadar gurursuz ki hala içeride benden yemek bekliyor ve gitmiyor. Burada ev bulmak zor o yüzden onun gitmesini istiyorum. Bu durumda ne yapmam lazım . Evden gitmesini nasıl sağlarım . Şimdiden teşekkürler
o kadar aynı ki yaşadıklarımız. benim de eşimin çok iyi bir işi vardı yurtdışına taşındık o cocukla ilgilenmeye ben de calısmaya basladım. 3 yıl oldu hala çalışmıyordu yani öyle aman aman bir arayışı da yoktu dil bilmediği için kursa bile gitmedi. sonra saçma sapan bir kavga ile evi terketti türkiyeye gitti. sizin eşiniz gitmiyorsa nasıl gönderirsiniz bilemiyorum, gitse idare edebilir misiniz ondan eminseniz ciddi şekilde konuşun ve boşanmak istediğinizi söyleyin. ama şunu söyleyebilirim ben şu an çocukla tek başıma cok zorlanıyorum açıkçası

Kız her şeyi buradan yazamıyorum. Yemin ederim buradayız ve yedi ay önce geldik ne diyeyim size daha. Henüz oturum almadık. Eşimin akrabası burada konsoloslukta bi şekilde halletti
Bi sekilde... issiz iki kisi belcikaya alindi. Sen bi de sonradan dili ogrenip devlet memuru olucan orada. Valla onu da olursun ben inandim. Umarim o "bi sekilde" dedigin sey ortaya cikar. Sizin gibiler yuzunden her seyimiz tamken 3 gunluk tatil icin vize alamiyoruz be

Hiçbiriniz de Ağustos sonunda kocayı dövdükten sonra hangi ara Belçika'ya gittiğini ve bir de daha oturum izni bile olmadan Flemenkçe kursu bulup bir de B1 düzeyinde öğrendiğini sormuyor. 🤭
Ha bir de orada avukatı varmış.

Back
X