- 18 Şubat 2018
- 13.908
- En iyi cevaplar
- 2
- 64.986
- 598
- 45
- Konu Sahibi minikidsaank
İkiniz de normal değilsiniz, yazık o çocuğa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bu adamla neden yurt dışına gittin ay brn valla artık burda yazan kadınları hiç anlamıyorumYaa sormayın geçen ben hani vurmuştum ya boynu çizilmişti . Onun fotoğrafını çekmiş . Annesine diyor ki bana saldırdı fotoğraf atacağım size gözümde iyice küçüldü ya. çok fena mesela biz tartışırken gizlice ses kaydı alıyor ama o esnada kendisi alttan alarak konuşıuor onları biriktirmiş annemgile anlatacağım diyor. Ben de ne önemi var boşandıktan sonra dedm ne yaparsan yap dedm
Hatırlamam mı bacım ya bir de sana hiç mi vicdanın sızlamadı demişti sana sen bunu dövdüğünde.Yaa sormayın geçen ben hani vurmuştum ya boynu çizilmişti . Onun fotoğrafını çekmiş . Annesine diyor ki bana saldırdı fotoğraf atacağım size gözümde iyice küçüldü ya. çok fena mesela biz tartışırken gizlice ses kaydı alıyor ama o esnada kendisi alttan alarak konuşıuor onları biriktirmiş annemgile anlatacağım diyor. Ben de ne önemi var boşandıktan sonra dedm ne yaparsan yap dedm
calisana bile vize cikmayan devirde issiz iki kisi yerlesim almis ben de cok merak ettim nasil oldugunu. Ama o sorulari atlamis konu sahibi. Cevap vermeyecek belliKonu aşırı saçma. İşi gücü olmayan, parası olmayan insanları alan ülke hangisi merak ettim. Ayrıca böyle bir adamla aynı evde ve sadece birikmiş parayı harcayarak nasıl yaşıyorsunuz? Durumun ne kadar saçma olduğu ortada zaten. Boşanmak için adamın keyfini bekliyorsunuz gibi geldi bana
İşine gelmeyen hiç birşeye cevap vermiyor zatencalisana bile vize cikmayan devirde issiz iki kisi yerlesim almis ben de cok merak ettim nasil oldugunu. Ama o sorulari atlamis konu sahibi. Cevap vermeyecek belli
İkiniz de normal değilsiniz, yazık o çocuğa.
yazacam şimdi hepsine tek tek cevap kusura bakmayın çocuğu uyuttum geldim. Şöyle geldik onun akrabaları burada vatandaş. Kendi firmaları var. Bunu orada işçi gibi gösterdiler ama aslında orada çalışacaktı ama olmadı . Resmi olarak bu şekilde hallettik. Şimdi de buradan iş bakıyor . Ben dil kursuna gidiyorum . Mesleğimi burada da yapmak içinİşine gelmeyen hiç birşeye cevap vermiyor zaten
Aslında o yüzden geldik . Türkiye de işi yoktu. Yurt dışında akrabaları vardı. Onlar biraz uzaktan gaz verdiler buradan iş buluruz falan gelin . Bi şekilde resmi evrakları hallettik. Akrabalarının iş yeri var zaten. Onlar çalışma davetiyesi gönderdi. Ben de dil kursuna gidiyorum. Çocuğum burada okula başladıNasil yurt disina tasindin issiz adamla. Sen de su an calismiyormussun. Nasil gittiniz o zaman? Bulundugun ulkede mi kalacaksin bundan sonra? Kimin sayesinde gidildi baska ulkeye. Senin sayendeyse iyice yapisir sana simdi donmemek icin belki de.
ben de bilmiyorum ki gerçekten çok pişmanım boşanma muhabbetini ailelere söyleyince bile içim huzur doldu şu an üzerimde bir yük vardı sankiPeki bu adamla neden yurt dışına gittin ay brn valla artık burda yazan kadınları hiç anlamıyorum
Neden saçma olsun herkesin hikayesi farklı benmki böyle ne yapayım . İnanmıyorsan yorum yapma. Benm gayet güzel bir işim vaedı kamuda çalışıyordum. Nakit paramızı aldık geldik ne var bunda. Bir sürü insan var böyle burada . Siz yapmadınız diye saçma mı olıuorKonu aşırı saçma. İşi gücü olmayan, parası olmayan insanları alan ülke hangisi merak ettim. Ayrıca böyle bir adamla aynı evde ve sadece birikmiş parayı harcayarak nasıl yaşıyorsunuz? Durumun ne kadar saçma olduğu ortada zaten. Boşanmak için adamın keyfini bekliyorsunuz gibi geldi bana
Aslında annesi iyi biri . Ama onun da suçu yok ki. Oğlu böyle işte. Ama artk bitti . Eşyalarını topladı az önce bence gidiyor inslaah yaniKV ne zeki baktı ki altınlar gidecek, hemen sabret kızım psikolojisi bozuk. Alsın kendi sabretsin o zaman.
Neden saçma olsun herkesin hikayesi farklı benmki böyle ne yapayım . İnanmıyorsan yorum yapma. Benm gayet güzel bir işim vaedı kamuda çalışıyordum. Nakit paramızı aldık geldik ne var bunda. Bir sürü insan var böyle burada . Siz yapmadınız diye saçma mı olıuor
Evet geç bile kaldım . Demekki vakti varmış . İnslaah kurtulurum daha güzel mutlu bir hayatımız olur oğlumla inşalahÖnceki konuyu da okududm geldim. Bu adam net olarak hasta yani başka bir açıklaması yok. Hemen boşanmazsanız sonu kötü olacak.
Canım benm memurluğu bırakmadım . Geri dönebilirim. Burada asgari ücret bile alsam devlet memurluğumdaki hayatımdan daha iyi bir hayatım olabilir. Çocuğun eğitimini düşünerekten geldim. Paramız var. Benm. Eski birikimim yanımda. Dili c1 seviyesi yaptıktan sonra burada da devlet memuru olabiliyorum . Yani bunları hayal ederek geldim . Yoksa neden yola çıkayım mantıksız olsa. Ama eş kısmını düşünemedim haklısın. Orada hata yaptımAblacığım işiniz yok, paranız yok, adam bir alem garanti işi bırakip neye geldinizneden yani? Insan memurluğu bırakıp hazır para yemeye gider mi?
Haklısın zaten biter bu evlilik bu seferyapma hiçbirşey herşeyi kızına ve kendine göre al psikolojisi bozukmuş yersennn... tembellik o, çalışmaya gönlü olan markete bile girer çalışır. Önceden evlendiği arsaya karışamazsın doğru ama oda senin maaşına karışamaz o paradan ona zırnık bile verme
Sen de normal değilsin. Normal olsan bilip bilmeden yargılama yapmazdınİkiniz de normal değilsiniz, yazık o çocuğa.
Teşekkür ederim moral oldu öyle gerçektenYa bu nedir. Çalışmaya gelince sen çalış. Paraya gelince benim param. Gitsin parasıyla yaşasın sizi rahat bıraksın o zaman. Başımıza bir masraf sadece şu an. Kafasına eseninde psikolojisi bozuluyı
Pardon da ne halt etmeye evlenmis sorumluluk almaya g.tu yoksa. Ne güzel dünya senin paran onun parası, onun parası kendi parası. Su psikolojisi bozuk lafı moda olmasa herkes yaptığına nasıl kılıf bulacaktı acaba. Kimse kimsenin psikolojisi bozuk yavru kuşuna bakmak zorunda değil, gitsin evine annesi baksın idare edilecekse madem.
Bi şekilde resmi evrakları hallettik.