- 18 Şubat 2018
- 13.908
- En iyi cevaplar
- 2
- 64.986
- 598
- 45
- Konu Sahibi minikidsaank
Evet, öyleyimdirUff ya ne kadar kötüsün sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, öyleyimdirUff ya ne kadar kötüsün sen
Evet flemekçe .
artık herkese genel kültür olsun diye bu cevabı yazıyorum. brüksel bölgesinde devlet memuru olmak için aranan dil kriterleri Fransızca ve Flemenkçe'dir. bilhassa şehrin AB bölgesindeki politik durumundan ötürü Fransızca daha önemlidir. Belçika'nın diğer iki bölgesi olan Flandre ve Wallonia bçlgelerinde ise kriterler daha farklıdır. Belçika'nın üç resmi dili vardır; Flamenkçe, Fransızca ve Almanca. Bölgelerdeki dil kriterleri bu diller üzerinde değişmektedir.
çiçek gibi bilgi.
Ya bu adamın bie mesleği var mı?Yaa sormayın geçen ben hani vurmuştum ya boynu çizilmişti . Onun fotoğrafını çekmiş . Annesine diyor ki bana saldırdı fotoğraf atacağım size gözümde iyice küçüldü ya. çok fena mesela biz tartışırken gizlice ses kaydı alıyor ama o esnada kendisi alttan alarak konuşıuor onları biriktirmiş annemgile anlatacağım diyor. Ben de ne önemi var boşandıktan sonra dedm ne yaparsan yap dedm
Kamuda çalışıyorum ben. Üst düzey denebilir. Yurt dışında muadili olan bir meslek. Eşim de özel sektörde yönetici giibiydi ama yıllar önce işten çıkarıldı. Sonra psikolojisi bozuldu . Diğer işlerde çalışmak istemedi bazen de bulamadı evde çocuk baktı iki sene. Burada da iş arıyor halaYa bu adamın bie mesleği var mı?
Sizin bir mesleğiniz var mı?
Nasıl gittiniz oralara?
Bari ikinizde iş bulun da öyle boşanın. Sizde işsizsiniz Kocanız da ortak bir çocuğunuz var. Bu şekilde devam ederseniz ikinizi de deport etmezler mi?Kamuda çalışıyorum ben. Üst düzey denebilir. Yurt dışında muadili olan bir meslek. Eşim de özel sektörde yönetici giibiydi ama yıllar önce işten çıkarıldı. Sonra psikolojisi bozuldu . Diğer işlerde çalışmak istemedi bazen de bulamadı evde çocuk baktı iki sene. Burada da iş arıyor hala
henüz oturum da almamıştık zaten. Ben dili yükseltip kendi mesleğimi yapayım kamuda burada diyordum. Şimdi bunalr oldu işte . Ben de ne yapacağımı bilmiyorum şimdi. Süreci bir avukatla da görüşmem lazım. O şimdi eşyalarını almış aşağı katta yatıyor sabah gideceğim diyor . Ben de git dedm. Bakalım hayırlısı . En kötü dönerim geri mesleğimi yaparımBari ikinizde iş bulunda öyle boşanın. Sizde işsizsiniz Kocanız da ortak bir çocuğunuz var. Bu şekilde devam ederseniz ikinizi de deport etmezler mi?
Kamuda çalışıyorum ben. Üst düzey denebilir. Yurt dışında muadili olan bir meslek. Eşim de özel sektörde yönetici giibiydi ama yıllar önce işten çıkarıldı. Sonra psikolojisi bozuldu . Diğer işlerde çalışmak istemedi bazen de bulamadı evde çocuk baktı iki sene. Burada da iş arıyor hala
Yaşta 26 değil mi ? Nerede oluyor tüm bunlar ?henüz oturum da almamıştık zaten. Ben dili yükseltip kendi mesleğimi yapayım kamuda burada diyordum. Şimdi bunalr oldu işte . Ben de ne yapacağımı bilmiyorum şimdi. Süreci bir avukatla da görüşmem lazım. O şimdi eşyalarını almış aşağı katta yatıyor sabah gideceğim diyor . Ben de git dedm. Bakalım hayırlısı . En kötü dönerim geri mesleğimi yaparım
Yahu gitmişsiniz oralara dönülür mü? Ben farklı düşünüyorum. Şimdi kendinize gaz verme zamanı değil..henüz oturum da almamıştık zaten. Ben dili yükseltip kendi mesleğimi yapayım kamuda burada diyordum. Şimdi bunalr oldu işte . Ben de ne yapacağımı bilmiyorum şimdi. Süreci bir avukatla da görüşmem lazım. O şimdi eşyalarını almış aşağı katta yatıyor sabah gideceğim diyor . Ben de git dedm. Bakalım hayırlısı . En kötü dönerim geri mesleğimi yaparım
Yaş 32 . Nerede derken burada oldu Belçika’daYaşta 26 değil mi ? Nerede oluyor tüm bunlar ?
Kamudaki işinizi kocanız için bıraktınız yani? Adam orada da çalışmıyor. Boşuna memurluktan oldunuz. Bir de bu adam içinNeden saçma olsun herkesin hikayesi farklı benmki böyle ne yapayım . İnanmıyorsan yorum yapma. Benm gayet güzel bir işim vaedı kamuda çalışıyordum. Nakit paramızı aldık geldik ne var bunda. Bir sürü insan var böyle burada . Siz yapmadınız diye saçma mı olıuor
Yahu gitmişsiniz oralara dönülür mü? Ben farklı düşünüyorum. Şimdi kendinize gaz verme zamanı değil..
Çocuğunuzunn geleceğini düşünün. Bırakın adamla uğraşmayı.. Şimdilik aynı evde kalın yine konuşmayın ama orada olduğunuz için söylüyorum. Aynı evi paylaşın şimdilik..
İş bulun ikinizde.. Oturum almaya bakın sonra boşanma
teşekkür ederim aslında Belçika çocuk haklarını önemseyen bir ülke. Bu durum oturum almamı hızlandırabilir bile . Avukatımla görüşeceğim biYahu gitmişsiniz oralara dönülür mü? Ben farklı düşünüyorum. Şimdi kendinize gaz verme zamanı değil..
Çocuğunuzunn geleceğini düşünün. Bırakın adamla uğraşmayı.. Şimdilik aynı evde kalın yine konuşmayın ama orada olduğunuz için söylüyorum. Aynı evi paylaşın şimdilik..
İş bulun ikinizde.. Oturum almaya bakın sonra boşanma işini halledersiniz.
Hayır hayır kendim ve çocuğum için de iyi olabilir dedm. İstediğim zaman dönebilirm memurluğa. Hayaller kurarak geldim. Kocam için değil tabikiKamudaki işinizi kocanız için bıraktınız yani? Adam orada da çalışmıyor. Boşuna memurluktan oldunuz. Bir de bu adam için
Bakın size bir kitap önereceğim evlilikte sınırlar isimli kitabı okuyun bu kitapta mutluluğun değil mantığın şifresi veriliyor. Şuanda yaptığınız şey eşinizin yönünden yaşamak hayatı kendinize dönememişsiniz bir türlü. Ne saygı kalmış ne sevgi kalmış ne istek ne arzu ve siz halen o kararı veremiyorsunuz çünkü yok o güç sizde . Eşinizin fikirlerini de kişiliğini de davranışlarını da siz değiştiremezsiniz sizin değişim gücünüz kendi hayatınızı kapsıyor yani yanlış kişiyle uğraşıyorsunuz. Bitirmesi için bile ondan hareket bekliyorsunuzSelam arkadaşlar. Daha önce yine bir konu açmıştım. Eşimle alakalı. O günden beri mesajlarınızı da dikkate aldım ve çocuğuma hissettirmemek için olayları alttan aldım. Herhangi büyük bir tartışma olmadı. Neyse bugün şöyle bir sey oldu. Eşim yıllardır evde çalışmıyor çocuğa bakıyor ben işe gidiyordum. 7 ay önce yurt dışına taşındık. Burada ben çocuğa bakıyorum eşim hala iş arıyor. Yanımızda getirdiğimiz nakit ile geçinmeye çalışıyoruz . Neyse bugün bana dedi ki kendisinin evlenmeden önce aldığı arsa satılmış ve kendi payına düşen parayı ailesindeymiş ve altın aldılar dedi. Ama bu kaç gün önce olmuş bana haber vermedi. Ben de bana neden söylemedin ki bunu dedm. O benim şahsi param senle evlenmeden önce aldım sanane dedi. Bende öyleyse yanımızda getirdiğimiz para da benm param dedm. O da hayır falan dedi. Neyse ben Türkiye’ye döneceğim ailemi arıcam dedi. Gitti annesini aradı. Annesi de beni aradı. Psikolojisi bozuk kızım sen sabret diyor. İşe girince düzelir diyor. Ama hiç sanmıyorum . Ben de annemi aradım. Boşanmak istediğimi söyledim . Ama kendisi o kadar gurursuz ki hala içeride benden yemek bekliyor ve gitmiyor. Burada ev bulmak zor o yüzden onun gitmesini istiyorum. Bu durumda ne yapmam lazım . Evden gitmesini nasıl sağlarım . Şimdiden teşekkürler
Şey pardon… Kocanın beyni kaç yaşında? 5 yaşındaki gibi konuşuyor da merak ettim. Sen de bayağı sabırlıymışsın, doğrusu. Nereden buldun bunu, tam ‘büyümeye üşenen adam’ modeliYaa sormayın geçen ben hani vurmuştum ya boynu çizilmişti . Onun fotoğrafını çekmiş . Annesine diyor ki bana saldırdı fotoğraf atacağım size gözümde iyice küçüldü ya. çok fena mesela biz tartışırken gizlice ses kaydı alıyor ama o esnada kendisi alttan alarak konuşıuor onları biriktirmiş annemgile anlatacağım diyor. Ben de ne önemi var boşandıktan sonra dedm ne yaparsan yap dedm
Biraz önce abime olanları anlatıyordum. Sessizce gelmiş kapıdan dinlemiş. Bi anda odaya girdi. Ses kaydını atacağım faaln dddi. Abim de bize bir şey atma açmayız bile. Sizin ev ilişkiniizi bilmek istemiyoruz . Ayrılmak istiyorsanız düzgünce anlaşamıyoruz deyin dedi. Ortada çocuk var onu düşünün dedi. Şimdi gelmiş bak olayları nereye getirdin çocuk ortada kalacak diyor. İnslaah gitmekten vazgeçmezMevzudan pek bişey anlamadım ama sadece şunu söylemek istiyorum. Eğer gerçekten gidebildiysen orada hem kendin hem çocuğun için kalmak için mucadele ver.
Başaramazsan dönersin ulkeye. O salatalıktan bir an önce kurtul.
Zararın neresinden dönersen kardır.
Aa çok teşekkür ederim . Muhakkak bakacağım kitaba. Aslında evet bitirmek için neden hareket edemiyorum ki. Bugğn onun aileleri araması beni mutlu etti mesela. İstediğim şey olacak gibi oldu çünküBakın size bir kitap önereceğim evlilikte sınırlar isimli kitabı okuyun bu kitapta mutluluğun değil mantığın şifresi veriliyor. Şuanda yaptığınız şey eşinizin yönünden yaşamak hayatı kendinize dönememişsiniz bir türlü. Ne saygı kalmış ne sevgi kalmış ne istek ne arzu ve siz halen o kararı veremiyorsunuz çünkü yok o güç sizde . Eşinizin fikirlerini de kişiliğini de davranışlarını da siz değiştiremezsiniz sizin değişim gücünüz kendi hayatınızı kapsıyor yani yanlış kişiyle uğraşıyorsunuz. Bitirmesi için bile ondan hareket bekliyorsunuz
Ahahah güldüm teşekkür ederim iiy ki varsınız moral oldu vallaŞey pardon… Kocanın beyni kaç yaşında? 5 yaşındaki gibi konuşuyor da merak ettim. Sen de bayağı sabırlıymışsın, doğrusu. Nereden buldun bunu, tam ‘büyümeye üşenen adam’ modeli![]()
Şuanda boşanmak istemiyorsunuz siz istediğiniz an anlayacaksınız farkıAa çok teşekkür ederim . Muhakkak bakacağım kitaba. Aslında evet bitirmek için neden hareket edemiyorum ki. Bugğn onun aileleri araması beni mutlu etti mesela. İstediğim şey olacak gibi oldu çünkü