• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamla bugun ilk kavgamizi yaptik ...

Aahh keşke bizimde olsada, ismini koymakta kavga etsek:31: bir çocuğumuzun olması için ne zahmetler, ne üzüntüler yaşıyoruz:25:

Bence bu kadar dert etmeyin, herkesin söylediği gibi 2 isim koyun, siz secdiğiniz isimle seslenirsiniz olur biter:29:

neden olmuyo sorun ne cnm bnde doktor kisir demisti hayit suyu ictigim ay hamile kaldim hormonlarlami alakali ?

Daha 3 aylık bir bebek... Belki de kızdır, doktor yanlış görmüştür. :emir_bebek:

Ama iki tarafı da bu tutumlarla haklı göremiyorum. Eşinizi bu kadar direttiği için, sizi de boşanma ile tehdit ettiğiniz için pek haklı göremedim. Bebek kadar masum bişey için bu tarz tartışmalar ağır değil mi? :31:

daha komiğini söyleyeyim
benim eşim de dedesiyle dedemin yada babasıyla babamın ismini koymak istiyor
dört isim de milattan öncesinden kalma :)

bi tane de kendin doğurursun istediğin ismi koyarsın dedim
ortada bebek yok daha :)

ya ben bu hayıt suyunu merak ettim.. nerden bulunur o
içeyim belki faydası olur
buraya yazdın ya
bir de faydası olurmuş herkes hamile kalırmış ne dua alırsın ama

ben bir de şunu merak ettim.
siz dokuz aylık evlisiniz ve hiç kavga etmediniz mi
ilk defa böyle bir sebepten mi kavga ediyorsunuz çok enterasan yahu

inatlaşmayın sakince fikrini değiştirmeye çalışın
kuzenim aynı bu konu yüzünden inatlaştı kocasıyla kocasıda ondan habersiz nufüs cüzdanına babasının ismini yazdırıp çıkageldi.

Canım bı konu vardı orda paylasmıstım 'yenı evlı olup hamıle kalamayanlar buraya' dı yanlıs hatırlamıyosam cok detaylı anlatmıstım nasıl hamıle kaldıgımı 40 lı sayfalardaydı sanırım aktardan almıstım ezılıp ıcılıyo

bana da ebevyn isimlerini koymak sacma geliyor, ne öyle dede I.Atilla torunda II. ikinci Atilla mi olacak yoksa junior Atilla mi ?
dede nin yaninda cocuga kizdiginizi düsünün ," atillaaa atilla otur oturdugun yerde geliyor bes kardes" :27:

bana da ebevyn isimlerini koymak sacma geliyor, ne öyle dede I.Atilla torunda II. ikinci Atilla mi olacak yoksa junior Atilla mi ?
dede nin yaninda cocuga kizdiginizi düsünün ," atillaaa atilla otur oturdugun yerde geliyor bes kardes" :27:

bak eşine bunu söyleyebilirsin
ben tutamam kendimi basarım fırçayı çocuğa babanın yanında
gel gör rezaleti felan de
ama gülerek söyle
tehdit eder gibi söyleme

12 haftalik hamileyim ve bugun bebisimin bi ihtimal erkek olabilicegini ogrendim esimle paylastim o erkek istiyodu ve sevindi haliyle ama aksamdan beri tutturdu babamin ismi olucak diye bende o adami hic sevmiyorum ve ismini bebegime koymak istemiyorum cok buyuk ve siddetli sekilde tartistik o israrla olucak diyo bende olursa bosanirim annemin evine giderim bebegin yuzunu omur boyu goremezsin dedim sonra bisey soylemedi biliyorum benden gizli koyar yine koyar ne yapabilirim vazgecirmek icin ben hastanede yatarken o isim koyabilirmi kendi istedigini mumkunmu boyle bisey

vicdansız bir adamsa eğer seni kandırı olmıcak der sonra götürür koyar babasının ismiymiş bitanede bende var ondan..babamın ismide babam...töbe yarabbi...ne hayallerle ümitlerle çocuk sahibi olmayı bekliyosun bu olacak o olacak...allahına şükretmiyoda hamile kadına baskı yapıyo ya biz kadınları çektiği ne allah aşkına bağışıklıkmı kazanıyoruz nedir....anlamadım....bi arkadaşımın kızının adı kayınvalidesi oğlunun adı kayınbaba.düşün artıkkk...yuuuhhh yaa baskıya bakkk..yazıklar olsun ama şimdi çok pişman koyduğuna....

Insallah vazgecırebılırım hala ısrarcı ama bosverdım son zamanlarda tekrar konusurum eger kabul etmezsede nolur bılmıyorum herseyı denedım burda yazan cok ısrarcı ınsallah degısır

neden olmuyo sorun ne cnm bnde doktor kisir demisti hayit suyu ictigim ay hamile kaldim hormonlarlami alakali ?

Aslında tam bir sebebi yok, benim hormonlarım normal çıkmıştı. Şimdi testlerimi yeniledim, sonuçlarını doktora göstermeme çok var. Bekliyoruz bakallım. hayıt suyunu okumuştumda neye iyi gelir tam bilmiyorum.
Sağlıkla sıhhatle bebğini kucağına alırsın inşallah. isim konusunda inşallah orta yolu bulursunuz..

Kızlaaaaaaaarrr mutlu sooonnnn kocamı ıkna ettım en azından 2. Bebege kadar ılk dıye cok heveslenıyosun buna sen koy 2. Cocuga ben dedı bende kabul ettım allahıma cok sukur cok mutlu oldum ya anlatamam sımdıde 2.bebegım kız olsun dıye dua edıyorum soz verdım mecbur koycam erkek olursa :) allahım herkesın gonlune gore hakkında hayırlısını versın 3 gundur bosuna yıprattım kendımı :(

Kızlaaaaaaaarrr mutlu sooonnnn kocamı ıkna ettım en azından 2. Bebege kadar ılk dıye cok heveslenıyosun buna sen koy 2. Cocuga ben dedı bende kabul ettım allahıma cok sukur cok mutlu oldum ya anlatamam sımdıde 2.bebegım kız olsun dıye dua edıyorum soz verdım mecbur koycam erkek olursa :) allahım herkesın gonlune gore hakkında hayırlısını versın 3 gundur bosuna yıprattım kendımı :(

sevindim valla
eşimde sağolsun beni böyle darlamıştı caydırana kadar kurdeşen dökmüştüm en son eşimin adına ahenkli bir isim bulup ona ikna oldu.....

Sevindim adınıza.. Umarım 6 ay sonra fikri değişmez..:)
Yeni hamile bir bayanı böyle üzmesi iyi olmamış.. Ama, arkadaşların da dediği gibi, 2 isim koyardınız.
Ya da o isim konduktan sonra, siz de gidip nüfus cüzdanını değiştirebilirdiniz..:27:
Sanırım ben bu durumda olsam, isimden çok kendi babamı düşünürdüm.
Yani; "bebeğe dedesinin adını koymuşlar" diyerek, üzülebilir diye düşünüp, daha çok üzülürdüm.:50:
Kız tarafı genelde dış kapı olur ya..:( Umarım böyle bir durum olmaz..!

valla guselım erkek mılletınden korkulur bu dedıgını eltım yaptı cocuga ayse ısmını vermıslerdı esıyle ortak kararlastırarak ayse aynı zamanda anneannesının ısmıymıs eltımın kaynanam bunu duymus yok ondan cok sevıyo yok ınadına yapıyo dıe kaynımı sısırmıs doldurmus bı gusel bebek dogdu hastanede fılandas hep ayse dedıler evde 2 gun ole babası ne yaptı bılıyomusunuz gıdıp nufusunu cıkarıp atmıs annesının onune kadın sok kımlıkte fatma zehra yazıyo:53: sen 9 ayse de bebege kalksın gelsın baska bı ısımle bu anneyı saymamaktan baska bısı degıl benım oglumunda ıkı ısmı var Mahmut Eymen ben kendım ıstedım kayınpederın ısmını koymayı ılk ısımıne ıkıncı ısmıde esımle ortak ısımler begenıp kagıtlara yazdık ve esım bırını sectı eymen cıktı bole bız oglumu eymen dıe cagırıyoruz yanıı cokta sorun olmuyo aslında orta yolu bulmaları gerek dıe dusunuyorum yoksa kafaya koyan adam ıstedıgını yapıyo cunku sıgortada vs baba ustunden gorunuyo cocuk her turlu nufusa kaydettıren baba oluyo nıtekım:26:

Kızlar çoğunluk böyle şeyden boşanma lafı ağza alınmaz demiş ama tam olarak böyle nüfus cüzdanıyla çıkagelse valla içten içe o bebeği ona gösteresim gelmez benim, beni yok saydığı için soğurdum büyük ihtimal:44: Hem onların soyadlarını alıp, hem de hala analarının babalarının adlarını çocuklarımıza zorla koymak istemeleri bencillikten başka bi'şey değil:25: Zorla feminist yapcaklar beni:27:

Katılıyorum babam kırılır tabı uzulur kı benım esım bıle kendı babasından cok benım babamı sever tek takıldıgı konu ben bırakırsam oglumda benım adımı bırakır dıye dusunuyo sacmalıyo aslında bı 30 sene sonra oyle bı mantık bıle kalmıycak neysekı sımdılık oglumu kurtardım tabı ınsallah kız deıldır bosuna savasmıs olucam :)

ilk once alttan aldim guzel bi dille anlattim ama yok anlamiyo bnde sinirle soylemis bulundum babasinin ismi atilla sorun o deil karaktersizin teki hic sevmiyorum esimde babasini sevmez aslinda ama nedense cok israrci ben ogluma babamin ismini koyarsam oda benim ismimi koyar diyo ne dediysem vazgecmiyo adam iyi huyu hos olsa tamam dicem ama gicik aksi huysuzun teki ve beni hic istemedi evlenmemizi bn biraz kilolu oldugum icin surekli o olmaz falan diye bahaneler uydurdu

bi kere atilla ismi zaten çok da güzel bir isim değil.. yani ama çocuğa isim vermek dinde babanın görevi.. bunu bilmesin tabi :) ben de istemezdim ama boşanalım da demezdim güzellikle hallet ya da ertesi günkü kontrolde doktor yanlış görmüş kız da olabilirmiş de :)) kızımın ismini babası koydu ama benden de onay alarak hayır benim söylediğim isimlere hayır dedi ama rana ismini ben de beğendim.. yani eşler arasında sevgiden önce saygı olduğu müddetçe çözülmeyecek problem yoktur canım Allah yardımcın olsun daha var doğurmana bir avazda doğumlar nasip etsin rabbim.. isimden önce bebeğini sağsalim kucağına al önemil olan sadece bu geçen sene bende bu zamanlar hamileydim muhtemel doğum tarihim 1 aralıktı:))) vay beee:16::16::16::16:

Back
X