yalan olsun istiyorum bu yazdıklarınız. inşallah alay için açmışsınızdır bu konuyu.
madde bağımlılığından bahsediyorsunuz. millet anasını doğruyor, karısını kesiyor kriz anlarında. sevgi filan görmüyor gözü. hadi deli çağlarda, flört ederken belki halledilir gibi geldi bu durum ama yavrunuz var ya. inanın o çok üzdü beni. çocuğumuzu sigara dumanından bile sakınırken sizin O'nu uyuşturucu kullanan bir baba ile yaşamaya mahkum etmeniz günahtır, anneliğinizi yargılamıyorum ama bir kendinize gelin. kocanızı nasıl anası koruyorsa siz de evladınızı koruyun.
madem seviyorsunuz, özünde iyi diyorsunuz ve en önemlisi çalışan, ailesi yanında olan bir kadınsınız, ayrılın evden evladınızla. O'nu sevdiğinizi her zaman yanında olcağınızı ama tedavi olmazsa bu işi bitireceğinizi anlatın. yanında olun, hastanede, tedavi merkezlerinde hep omuz omuza olun ama eviniz, çocuğunuzun olduğu yer huzurlu olsun. kısa bir tatil gibi.
inşallah yoluna girer her şey.
Esimi seviyorum diyosun ya hani benim nacizene fikrim sevmeye devam et ve ona bunu belli et sevildigini onu seven bi esin ailenin oldugunu hissetsin.. Boyle aliskanliklari olanlar hayatta umidi olmayan gelecege bombos bakan insanlardir onun destekcisi ol tedavi olsun ve beraber basarin. Konu evlilikse ayrilik lugattan silinmeli analarimizin buyuklerimizin cani yok muydu ne zorluklara gogus gerip elli yil evli kalanlar var ayrilmak icin mi evleniyosunuz basinda biliyosan nasil bi adam oldugunu evliligini boyle yurutmek zorundasin. Rabbim ne guzellikler cikararir karsina.. Her zorlukla beraber bir kolaylik vardir unutma arkadasim..
ya yapmayın Allah aşkına evlilikse ayrılık lugattan silinseydi boşanmalar olmazdı. evlendik diye uyuşturucu kullanan ya da sapık ya da katil ya da döven, söven adamların kahrını mı çekeceğiz ya? bir kadın olarak nasıl böyle düşünebiliyorsunuz anlamıyorum. analarımızın, nenelerimizin zamanı geçti artık. onların da böyle imkanları, gidecek yerleri, yiyecek ekmekleri olsaydı belki bırakır giderlerdi. zamanlar farklı, şartlar farklı o nedenle karşılaştırmalar tutarsız oluyor.