Bu psikolojik siddet degil, fiziksel siddet. Devami da tokat ve tekme ve yumrukla gelir.psikolojik siddet uyguluyor yani sinirlendiginde kolumdan tutup firlatiyor yada bagirip cagiriyor.
Sinirlendiğinde seni kolundan tutup fırlatmasıda bir şiddettir.Mrb benim sorunum şu belki özel ama dusunmekten kafayi yiycem artik bana akil verin nolur aydinlatin. 21 yasindayim 1 senelik evliyim.. esimle nişanliyken cok iyi anlasiyorduk hiçbir sorunumuz yoktu ya da cicim aylarindaydik. evlendikten sonra cok degisti. çok agresif en ufak birseyde hemen bagirip cagiriyor. ( kv anlattigimsa evlenmeden oncede boyle oldugunu söyledi.)yani ortada sorun yokken kavga ediyoruz hakli her zaman ben oluyorum.. kavga esnasinda sinirli biri olmama ragmen hep ben alttan aliyorum. hatta ne zaman kavga etsek eşim akli basina gelince tamam sen hakliydin diyor. yani bana hak veriyor. bi daha olmayacak diyor ve tekrar yine ayni seyler bagir cagir. belirli bir sorunumuz yok. 3 gun iyiysek 5 gün kotüyüz niye böyle oluyor anlamiyorum... anlasamiyoruz tam anlamiyla ne yapmam gerektigini bilmiyorum aileme soylemek zorunda kaldim sonunda icime ata ata kendimi hasta ettim resmen.. kv lerede söyledim. bi daha kavga edersek kaldiramam. oyle siniri varki yeri gelir defol git der bana. kapiya yoneldigimdede koymaz. tam anlamiyla dengesiz. siz tecrubeli insanlarsan yardim istiyorum herkes mi bu sürecten gecti? evlilikte bu her zaman olur mu? yoksa bizmi anormaliz? bosanmayi bile dusundum kac kez ama dile getirmedim hic. ama bakiyorum ki kavga ediyoruz barisiyoruz 3 5 gün sonra yine ayni. ha beni dövmüyor ickisi kumari arkadas ortami yok evden ise isten eve.. fakat psikolojik siddet uyguluyor yani sinirlendiginde kolumdan tutup firlatiyor yada bagirip cagiriyor. hayir kizdiracak biseyde yapmiyorum yapsam sorunumu çozerim ama yok... bi hatam varsa soyle diyorum yok. Aldattigini kesinlikle dusunmuyorum. Cunku is saatleri disinda asla biyere gitmez kv ugrar 10 dk eve gelir hemen. üstelik beni sevdigini biliyorum ve hissediyorum. napicam ben? bu arada eşim 25 yasinda.
Haklisiniz yok tabiki. bunu bi kaç aydir yapiyor. ve korkuyorum artik evde silahı var. öyle bi siniri varki çikarir o anda vurur o denli ondan da korkuyorum ben napicagimi bilemiyorum mantikli dusunemiyorumSinirlendiğinde kolundan tutup seni fırlatması sence şiddet değil mi?
Yarın bunu ileri safhalara taşımayacağına teminatın var mı?
ha beni dövmüyor
kolumdan tutup firlatiyor
Gercekten seviyomusHaklisiniz yok tabiki. bunu bi kaç aydir yapiyor. ve korkuyorum artik evde silahı var. öyle bi siniri varki çikarir o anda vurur o denli ondan da korkuyorum ben napicagimi bilemiyorum mantikli dusunemiyorum
İşe yarar mı dersiniz? bu arada çocukta istiyor ve yapmamakta ısrar ediyorum böyle durumdayken nasil yapabilirim
Isten gelir guler yuzle karsilarim acmisin yemegini hazirlayim yerse yer yemezse yemez. stresli goruyorum bi derdin sıkıntın varsa anlat diyorum ben senin karınım. anlatmıyo be cogu zaman stresli geliyo anlatmak yerine bana bagira cagira stres atiyor resmen. yani konu benimle.ilgili degil sinirlendirecek birseyde yapmiyorum :|Sinirlendirmemeyi denesen ?
Bu aşamalardan herkes geçer diye birşey Yok ama evliliğin ilk yılları evet böyle çalkantılı oluyor. Genelde 2 sene de anca oturuyor evlilik birbirinize alışma vs vs.
Sinirleneceği şeyleri yapma bi süre dene bakalım alttan al sana bağırmasına fırsat verme, kendini ezdir demiyorum tabi ki ama marifet bu dengeyi kurabilmekte zaten
Haklisiniz yok tabiki. bunu bi kaç aydir yapiyor. ve korkuyorum artik evde silahı var. öyle bi siniri varki çikarir o anda vurur o denli ondan da korkuyorum ben napicagimi bilemiyorum mantikli dusunemiyorum
herkes mi bu sürecten gecti? evlilikte bu her zaman olur mu? yoksa bizmi anormaliz?
fakat psikolojik siddet uyguluyor yani sinirlendiginde kolumdan tutup firlatiyor yada bagirip cagiriyor.
Evlilik aklimdan dahi gecmiyodu ama.kaderse yaziliysa oluyomus. ve buyuk konustugum icin evlendim. ama bunları hak ettigimi dusunmuyorum yani inanın ki sinirlendirecek kizdiracak bisey yapmiyorum. kv anlattim.onun yaninda bu ve benzer olaylarimizi annesi ogluna kiziyor neden boyle yapiyosun gül gibi gecinmek varken. diyorumki benim bi hatam varsa siz bari yüzüme söyleyin. oglunuzun yaninda anlatiyorum haksizsam haksizsin desin. konusmuyor sesi cikmiyor karım haklı diyorkolunuzdan tutup fırlatıyorsa bu psikolojik değil fiziksel şiddettir.
20 yaşında evlenip ne bekliyorsunuz anlamadım.
çocuk yapın düzelir.
Dusunuyorum cogu zaman alattan aliyorum ama bisey degismiyor ya olursa diye. kp vermeyi dusunuyorum silahı gizlidenEşinizin elinden o silahı alacaksınız ulaşamayacağı ve ya bulamayacağı bir yere saklamalısınız.
O kadar duyuyoruz psikolojim bozuktu vurdum, öldürdüm tarzı haberler çok.
Silahı var diye, aman sinirlenmesin diye hep alttan alamazsınız ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?