Kocamla çözemedigimiz sorun

Öfkesini sinirini kontrol edemiyo bnce
Psikoloğa gidin
Rahatlatici cay falan yap
Sevdigi seyleri yapin
Anladigim kadariyla seviyosunda oyuzden sabrediyosun
Allah yardimcin olsun

esinde troid yuksekligi olabilir oda sinir yapiyo
Eczaci kendisi. bir rahatsizligi olsa bilir. belkide bana soylemiyordur. ama evde surekli ilac icer aksama kadar birini icer sonra digerini. hatta soyluyorum cok ilac kullaniyosun zarari olmazmi neden kullaniyosun basur ilaci agri kesici vs diyor gecistiriyor. aslinda ilaclari arastiricam aklima gelmisken

Zaten o kıvama geldim. evde kendi kendime ağliyorum isyan ediyorum
gençliğine sağlığına yazık etme.
ya düzelirsin ya biter de.
çocuk olursa daha kötü olur. şiddet dozu artar.
çocuk olursa seninle evlilik garanti olur diye düşünüyor. çocuğu babasız bırakmak istemeyeceğini bu yüzden boşanamayacağını düşünüyor bu tipler.

Huy değişmiyor kolay kolay terapiyi kabul etmez Türk Erkeği böyle şeyleri kabul etmiyor genelde bıçak sırtında yasiyon ...önce o silahı evden çıkar

hmm. bence de araştır. bağımlı olabilir.

Öfkesini sinirini kontrol edemiyo bnce
Psikoloğa gidin
Rahatlatici cay falan yap
Sevdigi seyleri yapin
Anladigim kadariyla seviyosunda oyuzden sabrediyosun
Allah yardimcin olsun
Sevmesem 1 dk. durmazdim hatta esime diyorum ki sen bana duâ et yerimde baska birisi olda coktan gitmisti. dogru soyluyosun diyo gercekten oyle hatasinida biliyo. ama gel görki yine ayni seyler. hani surekli kocasina yag ceken kadinlardan da degilim bazen kendimi agirdan alirim o gelir sarilir veya öper . âmin Allah razı olsun

Haklisiniz yok tabiki. bunu bi kaç aydir yapiyor. ve korkuyorum artik evde silahı var. öyle bi siniri varki çikarir o anda vurur o denli ondan da korkuyorum ben napicagimi bilemiyorum mantikli dusunemiyorum

bunda yapılacak tek şey kocanı sakin zamanında ikna edip psikolojik yardım almasını sağlaman. başka da bir çözüm göremiyorum çünkü ama psikolojik ama bedeni direk şiddet görüyorsun..

Çok sinir bozucu.
Gitmeye gönülsüz olduğunu belli etmiş aslında.

Bilemedim düzelir mi ahlak bozukluğu deniyor buna :S

Silahı kayınpederiniz alsın evde durmasın
Şeker tiroid olabilir.sizden saklamıştır belki.kullandığı ilaçlar onlar için olabilir
Psikolojik rahatsızlığı vardır ilaçlar belki ondandır
İlaçları araştırın

O kadar degil yeri geldiginde tepkimi gösteriyorum. çok ustunede gitmiyorum bu sefer beni suçlayacak diye

Çok sinir bozucu.
Gitmeye gönülsüz olduğunu belli etmiş aslında.

Bilemedim düzelir mi ahlak bozukluğu deniyor buna :S
Ilk defa yapti bunu yada yeni dışariya vurdu. ben baskida yapmam illa beni gotur diye. ama.soylerim annemi ozledim gidelim diye cok kırıldım çok koydu...

O kadar degil yeri geldiginde tepkimi gösteriyorum. çok ustunede gitmiyorum bu sefer beni suçlayacak diye
Psikolojisi saglam olmayan biri ile evlenmissiniz doktora gitsin alin karsiniza konusun ya bir dr gorus siddet egilimin var kendini toparla yada yolumuza bakalim ben mutsuz olmak icin evlenmedim de acik acik cocukta yapma ltfen isin bir tik sonraai tekme tokat dayak gorunuyor

Bende zaten ucurum kenarindayiz diye cocuk dusunmuyorum zaten dusunecek bi ortam yok suan. o zavallı canı kullanmaya hakkimiz yok evlilik duzeltecek diye. cocugum olsaydi belki hic bi secenegim olmayacakti..

ilaclarin ismini al ne ile ilgili oldugunu bulursun internetten

Ailesinede kiziyorum madem böyleydi neden sebep oldularki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…