• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla çözemedigimiz sorun

Benim ilaclari kontrol etmedigimi biliyor ya . daha dogrusu suan tehlikeli bi ilac varsada ben farketmedim bakmadigimi tahmin etmistir. belki o rahatlikla is yerinde kullandigi ilaci evdede kullanabilir. cunku bi ton ilac var
Ya bak buraya iki harf yazdin iki uye az cok tahminde bulunduk o tarz bir ilaci eve getirecegini sanmam zaten
Surekli huzursuz rahatsizliginizi dile getirmenize bagli kendinden rahatsiz olup kafasina gore rahatlayayim huzursuzlugunuz olmasin diye kullandiysa buda yanlis
Yaptiktan sonra uzuluyor pisman oluyor sen haklisin diyor demissiniz barbar yapisi olsa kendini hakli gorur belliki sinirlerine hakim olma sorunu var ve siddetede kayabiliyor sonrasinda sakinleyincede pisman oluyor
O yuzden munasibi isin ehlilden uzmanindan yardim almak olur ilacida kullanmasi gerekiyorsa uzman kontrolunde kullanip birakir baskilarsa sonra daha kotude patlayabilir
Birde evden silahi yok et hersey gulluk gulistanlik olsa dahi silah bu kendi kendini karsisindakini yanlislikla vuranda cok can guvenligi sikintiniz olan bir yerde yasamiyorsaniz evde silahin ne isi olur sakat postala bir an once

Seni anlıyorum canım ben benim eşimde sinirlidir ama bi süre sonra düzeliyo düzeleceğine inanmıyorsan devam etme çocuğun yok sanırım
Baska ciftlere bakiyorum 3 ay 5 ay 8 ay cicim aylari yasarken daha dogrusu cicim aylari birmeyen çiftlerde var. biz ilk ayimizdan itibaren kavgalara basladik ne kadar normal bilemiyorum sinirine eyvallah. ama durup dururken kavga cikarma sebebini anlayamiyorum inanin. kizdiracak bisey yapsam derimki bunu yaptim da bundan oldu ama yok. oda bana demiyor şu hatan var evet boyle yaptin vs diye..

Merak ettiğim bişey oldu o pişman olup geldiğinde yada konuştuğunda tepkin ne oluyor?

Eve geldiginde nadir yemek yer. cok sık hastalanır. ara ara terlemeleride oluyo kasiginda agri oluyo ara ara ishal de çok sık olur bilemedim ki :/ olabilirde aslinda kendini ilaca alistirmis resmen varı yoğu ilaç. evdeki butun ilaclara baktim anormal bisey yok.. yada is yerinde ne iciyosa özel bisey varsa icip gelebilirde bilemedim
ortada ciddi bir sorun var bu kesin.
eşin acilen tedavi olmalı.

Ya bak buraya iki harf yazdin iki uye az cok tahminde bulunduk o tarz bir ilaci eve getirecegini sanmam zaten
Surekli huzursuz rahatsizliginizi dile getirmenize bagli kendinden rahatsiz olup kafasina gore rahatlayayim huzursuzlugunuz olmasin diye kullandiysa buda yanlis
Yaptiktan sonra uzuluyor pisman oluyor sen haklisin diyor demissiniz barbar yapisi olsa kendini hakli gorur belliki sinirlerine hakim olma sorunu var ve siddetede kayabiliyor sonrasinda sakinleyincede pisman oluyor
O yuzden munasibi isin ehlilden uzmanindan yardim almak olur ilacida kullanmasi gerekiyorsa uzman kontrolunde kullanip birakir baskilarsa sonra daha kotude patlayabilir
Birde evden silahi yok et hersey gulluk gulistanlik olsa dahi silah bu kendi kendini karsisindakini yanlislikla vuranda cok can guvenligi sikintiniz olan bir yerde yasamiyorsaniz evde silahin ne isi olur sakat postala bir an once
Dediginiz gibi anormal bi ilaca rastlamadim

Herkese tesekkur ederim arkadaslar fikirleriniz icin cok sağolun iyiki varsiniz. ilk isim esimle konusup dr meselesini halletmek sonrasi Allah kerim.

Bu adam çok tehlikeli. Size şiddet uyguluyor bir de evde silahı var ve siz ondan çok korkuyorsunuz. Hala da o evdesiniz. Ne diyim.

Ya korkmayın ya da o evden gidin.

Kesinlikle normal değil. böyle sevgi mi olur allasen daha bir yıllık evlisiniz bir de tedavi görsün bu şekilde olmaz ömür geçmez.

Eve geldiginde nadir yemek yer. cok sık hastalanır. ara ara terlemeleride oluyo kasiginda agri oluyo ara ara ishal de çok sık olur bilemedim ki :/ olabilirde aslinda kendini ilaca alistirmis resmen varı yoğu ilaç. evdeki butun ilaclara baktim anormal bisey yok.. yada is yerinde ne iciyosa özel bisey varsa icip gelebilirde bilemedim

Bazı ağrı kesiciler alkolle içildiğinde uyuşturucu etkisi yapıyor. Bir de ot içenlerin ishal olduğunu duymuştum. Eşin bir şeyler kullanıyor olabilir. Evde içmiyorsa eczanede içiyordur. Evdeyken o yüzden sinirli olabilir.
Madem görücü usulü tanıştınız, şüphelerini doğrudan ailene anlat. Kayınvalidenin söylediklerini mutlaka aktar. Üzgünüm ama gerçekten senin başını yakmış olabilirler. Belki hemen çocuk isteme sebebi bu olabilir. Her şey ortaya çıkmadan bir çocuğu olsun istmişlerdir.

Bak canım kardeşim şöyle düşün ; evlendiniz ilk kavganizda sana kızdı , ikinci de bağırdı , üçüncü de kolunu bacağını sıktı , dördüncü de saçını başını yolar, beşinci de tokat , altıncı da tekme vs.. Bu böyle gider . yani şunu demek istiyorum ilk kavgada kimse tekme tokat dayak yemiyor bunlar yavaş yavaş dozu artarak ilerliyor . senin eşin şiddet yoluna adımı atmış zaten .
Üstelik çok yeni evlisiniz . 1 yılda şiddet konusunda baya yol katetmissiniz .
Eşinin belki psikolojik sorunları var belki kişilik bozukluğu yada babasından böyle görmüştür bilemem ama bunlar doğru değil . yüksek ihtimalle de her geçen gün daha fazlasını yapacak .
Bu böyle gitmemeli , topla bütün aile bireylerini hepsinin önünde konuş . Neyse problemleriniz çözün . Eşinin davranışlarından yüzeysel olarak bahset . tekrarlamamasi için herkesi şahit tutarak söz vermesini iste .
Kavga ederken kendini kaybediyorsa iş oraya gelmeden önlem almak gerekiyor . kavga çıktığında idare etmek yerine , konu herneyse onu kavga çıkmasın diye idare etmek gerek .
Bu işin bir yolunu bul çünkü evlilikler nasıl başlarsa öyle gider . sen bugün 21 yaşında eşinin hareketlerini sineye çekebilirsin belki ama 5 sene sonra o kadar kolay olmayacak . ve ömrünün sonuna kadar bu şiddetle baş etmek zorunda kalırsın .
Konuş ayağını denk alsın koca olmak demek herseye bağırıp çağırmak demek değil .
Umarım düzelir ..

En doğrusu bu adamın bir an önce tedavi olması arkadaşım.
İşgüzarlığından yapıyorsa da böyle devam ederse sonunuzun boşanma olacağını söyleyin bakalım düzeliyor mu ya da iyi defol git diyor mu? Sevgisi öyle belli olur işte. Senin için düzelirse seviyordur evet. İlerde daha büyük şiddet - sorun yaşamak istemiyorsanız önce küçük sorunları çözmelisiniz. Yangın da ufak bir alevden çıkmıyor mu?

He şunu da belirtetim, kaldı ki "ufak alev" demem anlatmanızın normalliğine bağlı. Ortada normal, sıradan bir adam olduğundan değil yani.

kendini başkasıyla kıyaslayıp küçümseyen insan karşısını suçlaar ve kavga çıkaracak yer arar bu sadistliktir birşeyi elde edene dek herşeyi yapar elde edince ise hakaret eder suçlar karşısındaki kendini suçlu hissettirir o da bunu sömürür kendini bırakmayacağından emindir çünkü o kendince bitanedr sorun sendedir bu bir psikolojk sorun değişmez hep kendi ruhundaki mutszluktan kavga eder çocuk yapmayın terapiyi kabul eder umarım:KK12: Allah en doğruyu göstersn

Back
X