- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
Ya bak buraya iki harf yazdin iki uye az cok tahminde bulunduk o tarz bir ilaci eve getirecegini sanmam zatenBenim ilaclari kontrol etmedigimi biliyor ya . daha dogrusu suan tehlikeli bi ilac varsada ben farketmedim bakmadigimi tahmin etmistir. belki o rahatlikla is yerinde kullandigi ilaci evdede kullanabilir. cunku bi ton ilac var
Surekli huzursuz rahatsizliginizi dile getirmenize bagli kendinden rahatsiz olup kafasina gore rahatlayayim huzursuzlugunuz olmasin diye kullandiysa buda yanlis
Yaptiktan sonra uzuluyor pisman oluyor sen haklisin diyor demissiniz barbar yapisi olsa kendini hakli gorur belliki sinirlerine hakim olma sorunu var ve siddetede kayabiliyor sonrasinda sakinleyincede pisman oluyor
O yuzden munasibi isin ehlilden uzmanindan yardim almak olur ilacida kullanmasi gerekiyorsa uzman kontrolunde kullanip birakir baskilarsa sonra daha kotude patlayabilir
Birde evden silahi yok et hersey gulluk gulistanlik olsa dahi silah bu kendi kendini karsisindakini yanlislikla vuranda cok can guvenligi sikintiniz olan bir yerde yasamiyorsaniz evde silahin ne isi olur sakat postala bir an once