Kocamla devam mi etsem iyi biraksam mi iyi?

Daha ne istiyorsun bacım.. Evlilikle idare etmektir birazda.. Adamın kötü alıskanlıkları yokmus. E ev işlerinede yardım ediyor merhametli demekki... Ortayı bulmak biraz senin elinde Ailenle barıstırmak icin ugras bunlar hepsi düzelir.. Herkesin evliliginde bu tarz problemler var..

Son yazdıgın mesajı yeni gördüm herseyi tam anlatmadıgın icin, Valla bacım sizin evliliginiz coktan bitmiş.... Adam seni avukatın önüne bırakmış 3 yıldır da ayrıymıssınız. Anladıgım kadarıyla bosuna burda yazıp da kendini kandırma... Ne beklıyorsun milletten mükemmel yorumlar mı? Siz zaten resmi olarak bosanmıssınız... Daha yapılacak bir şey kalmamıs ki

Boşanırsam tekrar birini bulamayabilirim ne demek ya
Sen yanımda bir erkek olmadan yaşayamam illa koca olacak kafasındaysan zaten boşanma ablacım

Siz saygı sınırını aşmışsınıx. Bana göre de bu adamdan koca olmaz. Ben olsam boşanırdım. Beni avukatın önüne bırakan adamın gözünün yaşına bakmam. Hazır çocukta yok. Memursunuzda kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz. Kimse bulunmaz hint kumaşı dwğik. Bence siz fazla yüz vermişsiniz.

Sizde onun ailesine aynı mesafe de kalin. Gitmeyin ama gelince saygisizlik yapmayın.

Boşanmışsınız zaten konuda neden belirtmiyorsunuz? Ayrıca daha boşanma dan başkasıyla evlilik fikri düşünen kadın sevmiyordur kocasını. Sizde sevgi yok Malesef evlenmeyin aynı adamla tekrar bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…