- 20 Şubat 2019
- 525
- 145
- 103
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
Normalde ben alıyordum ama yetişemiyorumErkekler çocuk gibidir.
Bir bayan ve eş olarak alışverişi sevdiğini düşünüyorum.
Bu görevi sende üstlenebilir , sürprizler yapabilirsin.
Zor değil bence ...
Erkekler çocuk gibidir.
Ben eşime almazsam o almaz kendine ihtiyacı olduğunu düşünmez yani. Bazen diyorum ki montun çok ince bak şöyle kalın bir şey mi alsak bakıyorum araştırıp alıyor kendine ya da ayakkabin eskidi onu artık işte giy yenisini alalım diyorum. Erkekler biraz çocuk gibidir.Merhabalar
Kızlar eşim iş hayatında güzel bir konumda ama kendine bir tane gömlek almazvaktim yok diyor. Benimde işlerim çok yoğun bende yetişemiyorum artık. Bakıyorum çorabı yırtık . Bi bakıyorum iki senedir aynı mont aynı ceket . Bende kafama takıyorum diyorum en azından gel bir cumartesi gidelim seçelim al. Evet diyor ama o gün gelince boşver diyor. Her kavgamızda bundan çıkıyor mesela kendine kalın bişeyler almıyor incecik üstle işe gidiyor hasta alıyor tam çıldırmalkk. Akşam geldi bende söylendim biraz koca kişinin dolabının toplanması lazım dağılmış evinde toplanması lazım dedim. Ne yapılacaksa yaz kağıda elli kere aynı şeyi söylüyorsun . Dedi. Yoruldum nasıl kendine bakabilir? Pasaklılığından bıktım
Ne alaka? Biz anneleri olmak için mi evleniyoruz. Adamların totolarını kaldırır bu söz ancakErkekler çocuk gibidir.
Bir bayan ve eş olarak alışverişi sevdiğini düşünüyorum.
Bu görevi sende üstlenebilir , sürprizler yapabilirsin.
Zor değil bence ...
Yırtık çorap konusunda haklısınız ama bi mont 2 sene giyilmez miMerhabalar
Kızlar eşim iş hayatında güzel bir konumda ama kendine bir tane gömlek almazvaktim yok diyor. Benimde işlerim çok yoğun bende yetişemiyorum artık. Bakıyorum çorabı yırtık . Bi bakıyorum iki senedir aynı mont aynı ceket . Bende kafama takıyorum diyorum en azından gel bir cumartesi gidelim seçelim al. Evet diyor ama o gün gelince boşver diyor. Her kavgamızda bundan çıkıyor mesela kendine kalın bişeyler almıyor incecik üstle işe gidiyor hasta alıyor tam çıldırmalkk. Akşam geldi bende söylendim biraz koca kişinin dolabının toplanması lazım dağılmış evinde toplanması lazım dedim. Ne yapılacaksa yaz kağıda elli kere aynı şeyi söylüyorsun . Dedi. Yoruldum nasıl kendine bakabilir? Pasaklılığından bıktım
İnternetten alabilirsiniz. Cimri mı yoksa üsengec mı hepsi de olabilir. Sinir bozucuMerhabalar
Mesela benimki internetten alsam onu da beğenmez giymez. Kabul etmiyor ama bence cimriİnternetten alabilirsiniz. Cimri mı yoksa üsengec mı hepsi de olabilir. Sinir bozucu
Annesinden öyle görmüştür.Beraber yapalım deyin.Oyle halledin.Merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?