KOCAMLA İLETİŞİMSİZLİK GEÇİMSİZLİK VE DAHA NELER NELER...

Melek9000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
352
247
18
Kocamla 9 aylık evliyiz offf sık sık tartısıyoruz artık bi süre sonra ikimizde çok yorulduk genelde tartısmalarımız kendi aramızda geciyordu ama ailesi ilede anlaşazlıklarım baslayınca onlarda üstüne tuz biber oldu...offff offff çok yorgunum arkadaslar kısa geciyorum işimi dökemiyorum...neyse arkadaslar ailem ayrı şehirde..iki üç ayda gidiyorum iki hafta falan kalıyorum..en son ailesiyle tartısmalarmdan sonra evimden eşimden soğudum şu an bayram dolayısıyla annemşerdeyim ama gitmek istemiyorum ..dediğim gbi farklı bi yer orası hala alişamadım gittiğimde yine yalnızlık cekicem bir de üstüne eşimin ailesinin tavırları...sadece bunlarlada kalsa iyi..eşimle iletişimimiz neredeyse sıfır...evde birlikte genelde film falan izliyoruz...yine suskunluk ve sessizlik zaten sabahtan aksama kadar evde yalnızlıktan bunalırken eşimde gelince yine yalnız gibi hissediyorum...çok bunaldim çokk..eşimin ailesi bazı şeyleri bnm üzerimde mecbur kılıyorlar..gelinmişimde yapmak zorundaymışımda...(yapılması gerekenleri yapmama ragmen) ben k.valideme karsı soğukmusumda..onlara karsı özverili değilmişimde...eşimle yasadıklarımin üstüne bunlar beni iyice soğuttu..açık söylüyorum evimden soğudum resmen..ya eşimle iltişimsizliğimize be demeli..bnm fikirlerime isteklerime ğek önem vermiyor smylediğimde de hayır deyip bnm onu hiç olmadığı dbi ifade ettiğimi söylüyor..mantıklı olan herseyi kabul ettiğini ifade ediyor..yolda yürüdüğümüzde gzdiğimizde hiç sohbetimiz yok ben anlatsam sadece mal gibi dinler baska birsey yok..cansiz bir varlığa anlatıyor gibiyim..böyle olunca anlatma isteğimi kaybediyorum..halbuki ben çok konuskan biriyim..eşim suskun olunca içimden gelmyor karsmdaknden etkileniyorum genelde anlattklarma karsı yorumsuz yada kısa cavapları kobuyu kapatan sözleri vatt..size anlatnca bile içimden nefret doğuyor deli oluyorum..offf yaa yasdgım hayattan bıktım evlendiğime pişmanım hiçbirine değmezmiş..bana boşanmak dışında bi yol gösterin lütfen....

Adamdan nefret etmissiniz, bosanmak disinda ne oneri olabilir ki.
Baglanma, ask , sevgi büyüsü yaptirin belki kurtarir sizi.

Hiç çevreniz yok mu arkadaş edinin eşiniz dışında ugraşacak bi işiniz olsun

Benim eşim de konuşmayı sevmeyen bi tip kendi istedigi olsun ister falan ama ben de oyle saf biri deilim. Tartisma seklinde hep her seyimiz. Ben once kocam akilli mi iyi bi insan mi diye baktim emin olduktan sonra tartismalarimizda basta cook zor olsa da hep bu iyi yanlarini aklima getirdim. Simdi daha az kavga ediyoruz ve ben simdi ister istemez iyi insan diye icimden gecirip kendimi yatistiriyorum.
Cunku iyi insan bulmak o kadar kolay olmuyor..
Huylarina alisicaksin zamanla. O da sana alisacak. Tabi senin kafanda "boşanmak" gibi bi terim varsa bakış acin ve davranisin da buna göre sekillenir. Anladigim kdryla bosanmayi düşünmüyorsun. O zaman yapici olmak zorundasin. Ona ne istedigini ne bekledigini guzel bi zaman araliginda anlat. İsten dondugunde ya da yorgunken değil

Etrafımızdada bir sürü evli cift var çok imreniyorum..en zıt karakterlisi bana düsmüs gbi.. Gezmeye cok severim çıkalım deynce erteliyor falan..bunaltıyor beni..zaten bende sizin gibç derdimi acıp konustuğumda iş tartişmaya gidiyor..gerilim olusuyor bıktım ben artık bu hislerden..hiç ümidim kalmıyor o hisleri çok sık yaşaynca...

Bil
Belki bu yüzden esinize sariyorsunuz sürekli bi uğraşiniz olsa biraz kafanız rahatlar nerde yasiyosunuz ki bi hobi edinin bişeyler yapın bence
bilmiyorum yaa çok bunaldım eşimle güzel vakit gecirip sohbet etmek istiyorum ama onun tavırları yüzünden içime kapanıyorum

Cinsellikle ilgili bisi sormam doğru olmaz ama burdan anliyoruz ki o da "yorgunum" "bakariz" tatlarinda ilerliyordur:))
Seni anliyorum cok iyi anliyorum. Hamile kalmadan önce bu tartismalar yüzünden ben acik acik yapamicagmizi soylemistim eşime. Ama seviyorum yani bi yandan da. Ay cok zor işler. Hic boyle olcagni hayal etmemistin dimi. Bazen diyorum neden evlendim. Hem onlara hem bize yazik.

Gelin alınca sanki köle alıyorlar. Hiç çaba sarfetmeden saygı görmek istiyorlar. Ayrıl bence. Ailesi de kendisi de iyi insanlara benzemiyorlar.

Yo
cnsellikte sıkıntınyok canım o anlamda ertelemiyor

bir mektup yaz icinden gecenleri yaz daha 9 aylik evlisiniz belki zamanla duzelir her sey

C
Cnm karsina al konus kendini kusursuz olucak sekilde herseyi yap esini de kendine uydurmya calis ailesiylede biraz mesafeyi ac sadece telde konus biraz duzelir bnce evliligin ilk aylarinda olur.bnm esimdde benlr bisey paylsmzdi konusmzdi hep susardi sonra konustun anlastik ben one o bana uyuyo simdi super sevgide guclenir hem.

Anlattıklarınızda eşinize dair hiç bir olumlu durum, sizin hislerinizde de hiç sevgiye aşka dair sözcükler geçmiyor. Kafanızda bitmiş ama bitirmekte istemiyorsunuz. Kv sorunları genelde bitmez. Hele eşiniz arkanızda değilse hiç bitmez. Yani bence anlattıklarınız kadarıyla evliliğiniz sallantıda. Bitirmesseniz kör topal ilerlersiniz.

Evlenmeden önce eşin nasıldı?Sevgiliyken sohbet muhabbet durumunuz neydi?

Bence sen tüm gün evde oturmaktan kocana sarıyo olabilirsin. Hani kocandada bi gariplik var ama sendeki sorunları halletmeye çalışalım biz. Kurslara filan yazıl bence hem hobin olur hem kafan dağılmış olur hemde çevre yaparsın. Uğraşçak şey oldukça kurslardada konuşçak insanlarla tanışınca kafan dağılır ve biraz daha pozitif olursun. Şu an gördüğüm kadarıyla değilsin. Ondan sonra biraz oluruna bırak bu kurs işiyle felan uğraşırken. Bakalım kocanla sorunların biraz daha hafifliyomu. Bence biraz daha gelişme olur. Hiç olmazsa sen enazından daha poİtif olmuş olursun. Dediğim gibi kısa bi zaman sonrada sorunlarınız devam ediyosa oturup kocanla sakin sakin konuş. Ama nasıl konuşacağınıda bil. Sen böle yapıyosun şöyle yapıyosun diye çığırmada . Daha çok böyle yapman beni üzüyo kendimi yalnız hissediyorum ilişkimizin daha iyi olmasını isterim filan. Kendin hakkında onun düzeltmeni istediği bişey varmı diyede sormahı unutma bence. Neyse inşallah mutlu olursunuz olmassada boşan gitsin çocu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…