Yazılanların hepsini okudum ve cok üzüldüm ama su hayatta beterin beteri durumlarıda var maalesef sanırım su günlerde yasadıklarım düşmanıma dilemeyecegim türden .. ben 1,5 yıılık evliyim ve vajinusmus hastasıydım tedaviye başlamaya birtürlü cesaret edemedigim icinde 1,5 yılı devirdim eşimle cinsellik acısından neredeyse hicbirseyimiz yok ! ve 4 gün önce hayatımın şokunu yasadım ki kaç yılda atlatırım onuda bilmiyorum ! 4 gün önce tesadüfen esimin cüzdanından birsey almak icin cüzdanını actım ve icinden bir kagıt düştü ! igrenç bir isimle acılmış bir msn adresi ve şifre yazıyordu kagıtta eşim evde yoktu hemen facebook u actım msn adresini ve şifreyi yazdım karsıma hic tanımadıgım bir erkek profili cıktı yani eşim sahte bir profil acmış kendine ! mesajlar bölümüne girince ki girmez olaydım hangi kadınla neler yazıstı diye öfkeyle acarken mesajlar sayfasını karsıma hem kadınlarla hemde travestilerle , gay lerle yapılan igrenç yazışmalar cıktı ! tutamadım kendimi eşimi aradım herseyi ögrendigimi onu boşayacagımı söyledim ve birsürü hakaret ettim zira daha fazlası nı yapamam gerekti ya neyse ! sonra sakinleşmiş görünüp herseyi anlatmasını istedim nasıl bu sayfayı acmaya karar verdi ? nasıl o yazısmalar yapılabildi ? evet dedi o sayfa bana ait ben actım o yazısmaları ben yaptım o sayfayı acarken amacım sadece kadınlarla yazısmak ve cinsel anlamda görüşmekti ! travestilere, gaylere ben yazmadım ilk bayan ismi ile onlar yazdı ben kadın zannettim hatta adres verdi görüşmeyede gittim ama karsıma bir gay cıkınca işim var deyip cıktım , sonrada iki , üc gay'le daha yazışmış hatta yazışmakla kalmamış telefonlarda konusmuslar ama hersey bütün görüşmeler sadece sanlada kaldı kimseyle buluşmaya gitmedim dedi ! ben kendi cinsime ilgi duymuyorum hatta daha sonra ben kendi kendime ne yapıyorum ben diye cok sordum pişman oldum ve 5 ocaktan buyana o sayfayı acmadım telefondada konusmadım yaptıgımdan utanıp herseyi unutmak istedim o kagıdıda atacaktım unuttum cüzdanımda dedi ! ve 4 gündür o aglayıp yalvarıyor ne olur ayrılmayalım diye bense 4 gündür nefes aldıgımın bile farkında degilim bu durum bir kadının en kötü sekilde aşşagılanmasıdır keske bir kadınla aldatsaydı demeye getiren bir durumdur ! işin icinden cıkamıyorum oyüzden bir destek almaya karar verdim ve psikolog randevum var birazdan , eşim psikologa kendisininde gelmek istedigini söyledi kabul ettim ve birazdan birlikte gidicez , ben bu insanla hala aynı evde yasıyorum ve cok sevdigim icin boşamaya bile karar veremiyorum affedemem biliyorum o yazısmaları ne aklım kabul ediyor ne de gönlüm neyapacagımı bilmiyorum ...
arkadaslar bi kac gun once esimin telefonundan sms gordum.bir kadndandi.kendisi rusiyalidi.
amma esim onunla bir iliskisi olmadigina yemin etdi.ne apicagimi bilmiyorum
Öncelikle konuyu yanlış yere açıyorsam herkesden özür diliyorum. Burada yeniyim ve işin aslı bu sorunumu kimseyle paylasamadığım için buraya üye olupta akıl danışmak istedim.
Ben 3 yıllık evliyim ve 8 aylık bir bebeğim var. Eşimle çok iyi anlasıyoruz ve onu çok seviyorum dünyanın en iyi insanlarından biridir... Ama 3 yılda toplasanız en fazla 30 defa birlikte olduk. Son 16 aydırda 1 kere bile birlikte olmadık.
İlk yıl bu yüzden ondan 1-2 defa ayrılmak istedim ve konustuk. Beni begenmiyormusun dedim, sana aşığım sen hayatımda gördüğüm en çekici kadınsın dedi ama değişen hiçbirsey olmadı.
Bir tarafım bu evlilik yürümez diyor, diğer bir yanımda cinsellik hersey demek değil diyor. Ondan daha iyi bir insanı asla bulamam biliyorum ama bu şekilde yaşamakta istemiyorum.
Bana seksi çamaşırlar giy, şöyle yap böyle yap demeyin inanın hepsini denedim ve o olan 30 da benim çabalarımla oldu. Ama artık bende yorulmuş hissediyorum kendimi, bunun için herseferinde ben çabalamak istemiyorum.
Ne yapacagımı inanın bilmiyorum lütfen bana akıl verin...
bu nasıl dengesizlik yaa, evlenmeden önce azgın boğa gibi olurlar, bunaltırlar, evlenince tık yok, istediklerini elde edince heveslerimi kaçıyo nedir anlamadım ben nasıl bi çelişki bulmaz:
Tebrik ederim 4 senelik konuyu hortlattınbence bazı sex oyuncakları var onlardan alarak ihtiyacını yaşa gayete güzel oluyorlar bu arada kocanda belki şimşekler çakacaktır bir diğer yöntem onu kıskandırmayı denemelisin bence
Oyyy durum çok fena eşiniz bir doktora gitmeli bence hemen..Öncelikle konuyu yanlış yere açıyorsam herkesden özür diliyorum. Burada yeniyim ve işin aslı bu sorunumu kimseyle paylasamadığım için buraya üye olupta akıl danışmak istedim.
Ben 3 yıllık evliyim ve 8 aylık bir bebeğim var. Eşimle çok iyi anlasıyoruz ve onu çok seviyorum dünyanın en iyi insanlarından biridir... Ama 3 yılda toplasanız en fazla 30 defa birlikte olduk. Son 16 aydırda 1 kere bile birlikte olmadık.
İlk yıl bu yüzden ondan 1-2 defa ayrılmak istedim ve konustuk. Beni begenmiyormusun dedim, sana aşığım sen hayatımda gördüğüm en çekici kadınsın dedi ama değişen hiçbirsey olmadı.
Bir tarafım bu evlilik yürümez diyor, diğer bir yanımda cinsellik hersey demek değil diyor. Ondan daha iyi bir insanı asla bulamam biliyorum ama bu şekilde yaşamakta istemiyorum.
Bana seksi çamaşırlar giy, şöyle yap böyle yap demeyin inanın hepsini denedim ve o olan 30 da benim çabalarımla oldu. Ama artık bende yorulmuş hissediyorum kendimi, bunun için herseferinde ben çabalamak istemiyorum.
Ne yapacagımı inanın bilmiyorum lütfen bana akıl verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?