Kocamla ilişkim hakkında yardıma ihtiyacım var

ekonomik özgürlüğün varsa 1 dk bile durma derin ya böyle bir şey yaşadıktan sonra nasıl hala çok seviyorsunuz anlamıyorum

arkadaslar bi kac gun once esimin telefonundan sms gordum.bir kadndandi.kendisi rusiyalidi.
amma esim onunla bir iliskisi olmadigina yemin etdi.ne apicagimi bilmiyorum

arkadaslar bi kac gun once esimin telefonundan sms gordum.bir kadndandi.kendisi rusiyalidi.
amma esim onunla bir iliskisi olmadigina yemin etdi.ne apicagimi bilmiyorum

Kendine ayrı bir konu açsan daha iyi olur.

ben derimki eğer başka birisi varsa illaki eninde sonunda karşına çıkar zorlama. bazı erkekler senin eşin gibidir, bazıları tam tersi. belkide hiç aklına gelmicek fantezileri vardır zamanla çıkacaktır ortaya. ne kadar zorlarsan tersi olur. evliliğin çok taze. bence kendini bu kadar kafaya takıpta üzme.

Son düzenleme:
nuruum, anlayamadım ; eşinizin onlarla buluşmaya gidip gay olduklarını öğrendikten sonra geri dönmesi gibi bir olay var.

Siz hey gay kısmına takılmışsınız.. Eşiniz sizi aldatmak üzere, onlarla birşeyle yaşamak üzere buluşmuş.

Burada önemli olan bu durumdur..Bunun üzerinde durmalısınız..

Sizi daha çok üzme niyetinde değilim ama dikkatiniz o kısma dağılmış, bunu anlayamadım.

Son düzenleme:
bence eşinin başkasıyla ilişkisi yoktur. çünkü erkeklerin sevgilisi olsa bile eşlerine de ilgi gösterebilme gibi bir kabiliyetleri var. bence sorun psikolojik. bir psikoloğa gitmelisiniz birlikte.. bu senin için dayanılmaz bir noktadaysa ve ayrılmak istemiyorsan kendine bir partner bul derim.. bu yazdığıma tepki gösterenler olabilir fakat bu benim görüşüm.. emin ol burada sana yazanların bir çoğu sırf bu yüzden eşini en az bir defa aldatmıştır..

bu nasıl dengesizlik yaa, evlenmeden önce azgın boğa gibi olurlar, bunaltırlar, evlenince tık yok, istediklerini elde edince heveslerimi kaçıyo nedir anlamadım ben nasıl bi çelişki bu lmaz:

benimde erkek arkadaşım bu konularda çok istekli henüz evli değilim evlendiğimizde yandın sen falan diyo şakasından ama bu tarz sorunları görünce evlilikte cinselliğinde ne kadar önemli olduğunu görüyorum normalde bana kalsa şuan cinsellik olmadan da olur diyebilirim çünkü bekkarım ve o tarz bişey henüz yaşamadım ama ilerde evlilikte sanırım çok önemli

benim eşimde evlenmeden önce yalnız kalınca hiç düzgün durmazdı 3 yıllık evliyim hep benim zorumla oldu herşey şimdi de yorgunum deyip duruyo çocuğumuz da yok erkekler neden böyle anlamıyorum evlenince nasıl olsa hep yanımda gözüylemi bakıyorlar bilmiyorum

arkadaşlar cidden anlayamıyorum szleri resmen aldatılıyorsunuz ve hala sevıyoruz dıyorsunuz kendınızı kandırmayın.iç bir erkek cınsellık yasamadan duramaz hele 16 mumkun degıl vardır bır sey

bence bazı sex oyuncakları var onlardan alarak ihtiyacını yaşa gayete güzel oluyorlar bu arada kocanda belki şimşekler çakacaktır bir diğer yöntem onu kıskandırmayı denemelisin bence

Oyyy durum çok fena eşiniz bir doktora gitmeli bence hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…