arkadaşım durumun zor ama adamın eger fiziksel yada psikolojik bir problemi varsa .benim eltim aynen senin anlattıgın durumu yaşıyo kadın 2 yıl oldu doğuralı 2 yılda anca 3 defa oldu diyor o doktora gittiğinde doktor ya sigarayı bırakacaksın yada eşinden vazgececeksin demişti ama o sigarayı seçti sanırım çünkü durumları aynı.erkeklerde sigara böyle problemlere yol açıyormuş .ama onların sorunu biraz farklıydı adam gelip sevişmek istiyor ereksiyon gerçekleşmiyordu sonrada hır gür sen kadın olsan bu olurdu senin yüzünden falan filan diye .sizde ereksiyon sorunu falan varmı acabaArkadaşlar kendimi su an inanılmaz kötü hissediyorum, az önce bebeğimi emziriyordum uyutmak için. O sıra eşim ortalığı topluyordu, bebeğim kucagımda melek gibiydi, eşim gelip ikimizi birden öptü. Ve ben tek kelimeyle kendimden nefret ettim. Böyle birşeyden ötürü bosanmayı bile düşündüğüm için. Sanki yapmasak ölürmüyüm dedim vs vs vs..
Ama biliyorum yarın gelince yine kafam dönecek....... Offfffffffff kötüyüm çok kötüyüm..........
Bu arada bana özelden mesaj atan bütün arkadaslar, yeni üye olduğum için maalesef özel mesaj atamıyormuşum sanırım 50 mesajdan sonra atabilecekmişim. Atabilecegim ilk fırsatta yazacagım sizlere, ve destekleriniz için çoooooooook teşekkür ediyorum...