- Konu Sahibi Yagmursonrasi
Merhaba arkadaslar ben yeni katildim. Bir sorunum var bana yardimci olursaniz sevinirim. 9 yillik evliyim 2 cocugum var. avrupada yasiyorum burda hicbir akrabam yok ama esimin cevredi cok. Yani sadece etrafimizda onun ailedi var. iki kiz kardesi var burda biri esimden buyuk yani aplasi. Evlendigimden beri hep tartistik onunla hep dedikodumi yapar. Yani hic sevmedi beni. Herzaman saygimi korudum buyuktur diye ama kadin hep emir verir ve kucuk gorur seni. Esim ailesine cok bagli evliligimiz boyunca hep planlari ailesi ustune oldu. Simdi bir kardesi daha var onu getirmek istiyor turkiyeden. Ben karsi ciktimsada ayrilma seviyesind geldik. Kararima saygi duyacaksin diyor. Bilmiuorum kendimi cok yanliz hissedoyorim zaten yanlizim esim benden once onlari dusunerek dahada yanliz birakiyo beni. Kardesidir tamam gelsin ama sorumlulugu bizim ustumuzdr olacak istemiyorum. Ben istememe ragmen yinede umurssmiyo getirmekle ugradiyo hala. Ne yspmam lazim arkadaslar simdi esimle sogukuz. Eskisi gibi degiliz. Benim sozum gecmiyor evde sirtimi dayiyamiyorjm kocams nolur akil verin bana